Nederland verandert en Klaverblad verandert mee

  • Daarom hebben de Klaverblad Woonverzekeringen een hele brede dekking.
  • Zijn zonnepanelen ook gewoon meeverzekerd.
  • Biedt Klaverblad Verzekeringen sinds 1850 gewoon goede verzekeringen.

Sluit een woonverzekering af

Sinds 1850 gewoon goede verzekeringen

Als coƶperatie denken wij niet aan winst, wel aan mensen. Daarom willen we mensen prettig en onbezorgd samen laten leven. Dat deden we in 1850 al en nu nog steeds. Ook al ziet de wereld van vandaag er anders uit en hebben verzekerden andere wensen.

Wij kijken continu wat er om ons heen gebeurt, wat de gevolgen daarvan zijn voor onze verzekerden en hoe wij daarin kunnen helpen. Dit maakt voor ons het verschil tussen verzekeren en gewoon goed verzekeren.

Zo zien we tegenwoordig overal zonnepanelen. Dat vinden we een goede ontwikkeling. Ook wij zijn maatschappelijk betrokken en dragen graag ons steentje bij om een investering in zonnepanelen te stimuleren. Wij vinden het daarom gewoon dat wij deze standaard verzekeren op de Klaverblad Woonhuisverzekering.

Bereken direct uw premie voor een woonhuisverzekering

Maar dit geldt voor meer dingen. Zo zien we ook dat steeds meer mensen een uitgebreide buitenboedel hebben, zoals een dure BBQ of loungeset. Uiteraard is dat ook gewoon bij diefstal meeverzekerd onder de Klaverblad Inboedelverzekering.

Bereken direct uw premie voor een inboedelverzekering

Nieuwe campagne

In de zomer is onze nieuwe campagne gelanceerd. Op tv en online laten we u zien wat wij zien gebeuren in de Nederlandse samenleving en hoe wij hierop inspelen. Bijvoorbeeld bij zonnepanelen.

Nederland verandert

Het Nederland van nu is niet meer te vergelijken met het Nederland van 1850. Onze verzekeringsproducten ook niet. Wat wel hetzelfde is gebleven, is dat onze verzekering nog gewoon goed zijn. Ontdek zelf hoe volledig de Klaverblad Woonhuisverzekering is.

Nieuwsgierig geworden?

De afgelopen jaren heeft Klaverblad meerdere commercials uitgezonden.

Bekijk de commercials.

Lees ook onze preventietips

Het is een geruststellende gedachte dat uw kostbare bezittingen zijn verzekerd als er iets gebeurt. Maar een grote inbraak of brand is heftig om mee te maken. En schade kost u ook geld, ook als u verzekerd bent. Voorkomen is beter.

Preventietips