U doet mee!

Wat goed dat u meedoet met de Klaverblad ‘Maak plaats voor groen’-actie. We zijn benieuwd naar het leuke groene hoekje dat u in uw tuin heeft gecreëerd. U kunt hier uw ‘voor en na’-foto uploaden en u aanmelden voor de Intratuin Groenbon.

Bent op zoek naar meer inspiratie of gewoon nieuwsgierig wat anderen hebben gedaan? Op onze website en op onze Facebook-pagina plaatsen we een selectie van de foto’s. Houd deze in de gaten en misschien ziet u hier uw foto wel terug.

Aanmeldingsformulier Maak plaats voor groen-actie

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message
Deelname Maak plaats voor groen-actie

*Actievoorwaarden

De actievoorwaarden van onze Maak plaats voor groen-actie vindt u in het volgende document:

Vraag en antwoord Maak plaats voor groen-actie

Naast het verkopen van goede verzekeringen is Klaverblad betrokken bij de Nederlandse samenleving. Klaverblad ziet dat het klimaat verandert, waardoor o.a. de hevigheid van buien toeneemt.

Omdat 40 procent van de tuinen in Nederland betegeld is, kan het regenwater bij dit soort buien niet de bodem in lopen. Het riool kan dergelijke hoeveelheden water echter niet aan, waardoor tuinen en straten blank komen te staan. Dit kan wateroverlast en schade in huis veroorzaken.

Om schade en gedoe voor onze klanten te voorkomen, zijn wij de campagne ‘Maak plaats voor groen’ gestart. Daarmee roepen we mensen op om tegels in tuinen te vervangen door groen.
Samen met u willen we plaatsmaken voor groen. U kunt meedoen als u een Klaverblad Woonverzekering (woonhuis- en/of inboedelverzekering) heeft. Het is de bedoeling dat u tijdens de actieperiode minimaal 1m2 tegels uit uw tuin haalt en daar ook minimaal 1m2 groen voor terugplaatst. Om anderen te inspireren en te laten zien wat u gedaan heeft, stuurt u een ‘voor en na’-foto in via www.maakplaatsvoorgroen.nl. We sturen u als beloning voor uw moeite en om u te stimuleren nog meer plaats te maken voor groen een Intratuin Groenbon t.w.v. € 100,-.* (Op = Op)

* Kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.klaverblad.nl/actievoorwaarden.
De actieperiode loopt van 25 februari tot en met 30 april 2019. Daarbij geldt wel: op is op.
• U heeft een Klaverblad Woonhuis en/of Klaverblad Inboedelverzekering.
• U verwijdert in de actieperiode minimaal 1m2 tegel(s) uit uw tuin en plaatst daar ook minimaal 1m2 groen, zoals bomen, struiken, planten, bloemen of gras voor terug, waardoor het water in uw tuin makkelijker kan weglopen bij een heftige regenbui.
• U upload een ‘voor en na’-foto van uw ‘Maak plaats voor groen’-actie via het online formulier op www.maakplaatsvoorgroen.nl.

De volledige actievoorwaarden vindt u op www.klaverblad.nl/actievoorwaarden
De actie geldt voor de Klaverblad Woonhuisverzekering en de Klaverblad Inboedelverzekering.
De actieperiode loopt van 25 februari tot en met 30 april 2019. Daarbij geldt wel: op is op.
Nee, dat is niet mogelijk. Wij geven per adres één Intratuin Groenbon weg.
Als u de Klaverblad Woonhuisverzekering en/of Klaverblad Inboedelverzekering onlangs heeft afgesloten, dan ontvangt u de Intratuin Groenbon na aanmelding via www.maakplaatsvoorgroen.nl binnen 4 weken nadat u de eerste verzekeringspremie heeft betaald.*

Heeft u al langer een Klaverblad Woonhuisverzekering en/of Klaverblad Inboedelverzekering? Dan ontvangt u de Intratuin Groenbon binnen 4 weken nadat u deze via www.maakplaatsvoorgroen.nl heeft aangevraagd.*

* Kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.klaverblad.nl/actievoorwaarden.
Om een Intratuin Groenbon te ontvangen, moet u voldoen aan de actievoorwaarden. U vindt de actievoorwaarden via www.klaverblad.nl/actievoorwaarden.

Heeft u aan de actievoorwaarden voldaan? Nadat u zich heeft aangemeld via www.maakplaatsvorgroen.nl duurt het maximaal 4 weken voordat u de Intratuin Groenbon ontvangt. Voor nieuwe klanten geldt dat het iets langer kan duren, omdat de eerste verzekeringspremie moet zijn betaald.

Als u wilt, dan kunnen we de status van uw Intratuin Groenbon natuurlijk ook nakijken. U kunt dan een e-mail sturen naar marketing@klaverblad.nl. Belangrijk is dat u in deze e-mail uw polisnummer, naam, adres en woonplaats vermeldt.
Ja, de Intratuin Groenbon kan alleen gebruikt worden bij de Intratuin. U kunt met de Groenbon ook online iets bestellen bij Intratuin.
Nee, dat is niet nodig. U kunt de Groenbon verspreid over meerdere keren uitgeven.
De Intratuin Groenbon is onbeperkt geldig.
Staat uw vraag er niet bij? Bel ons op 079 - 3 204 549 of stel uw vraag via het contactformulier.