Coronavirus (COVID-19) updates

Eind 2019 brak het coronavirus (COVID-19) uit in Wuhan, China. De maatregelen om verdere verspreiding van dit coronavirus tegen te gaan worden steeds ingrijpender. Ook in Nederland. Klaverblad houdt u hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond COVID-19 en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Ook tijdens tweede lockdown tijdelijke dekking voor schade motorrijtuigen tijdens maaltijdbezorging

Als gevolg van de laatste coronamaatregelen is de Nederlandse horeca sinds woensdag 14 oktober 22:00 uur gesloten. Net zoals in de eerste lockdown zullen veel horecaondernemers weer overgaan tot het thuisbezorgen van maaltijden. Toen hebben wij tijdelijke dekking geboden voor schade aan motorrijtuigen die opgelopen is tijdens maaltijdbezorging. Omdat wij uiteraard ook nu graag meedenken met horecaondernemers zal deze tijdelijke dekking weer gelden.

Lees verder

Uw geplande reis: wel of niet annuleren?

Alles is tijdens deze coronacrisis anders. Misschien ook uw vakantieplannen. Dat is natuurlijk erg jammer. Juist nu kijkt u graag uit naar iets leuks, zoals een (zomer)vakantie, en het wel of niet terugkrijgen van annuleringskosten geeft u misschien extra zorgen. Heeft u bij ons een reisverzekering met annuleringsdekking? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissingen over uw reis.

Lees verder

Hoe gaan wij als organisatie om met de coronacrisis en thuiswerken?

In een interview met AMweb vertelt Peter Paul Barth, bestuursvoorzitter van Klaverblad, over de impact van de coronacrisis op onze organisatie. Hoe blijven wij als verzekeraar gewoon, als de huidige situatie alles behalve gewoon is? En hoe gaan wij als organisatie om met de maatregel om zoveel mogelijk vanuit huis te werken?

Lees verder

Rechtsbijstand tijdens de coronacrisis

De coronacrisis heeft invloed op veel aspecten van ons leven. Zo merken ook de juridisch adviseurs van onze rechtsbijstand afdeling. Vragen over uw rechten bij bijvoorbeeld het vergoed krijgen van uw reisaanbetaling en het wel of niet doorbetalen van de kinderopvang stromen binnen. Om de belangrijkste informatie voor u op een rijtje te zetten, vindt u hieronder alle veelgestelde vragen én antwoorden met betrekking tot het contractenrecht en arbeidsrecht.

Lees verder

We denken mee: samen komen we deze crisis goed door

Door de coronacrisis hebben veel bedrijven en zzp’ers het moeilijk. Dit zorgt voor creativiteit en nieuw ondernemerschap. Fysieke winkels of restaurants sluiten hun deuren en gaan hun diensten online aanbieden. Voor andere partijen is het nog zoeken naar hoe zij de komende tijd voor voldoende inkomen kunnen zorgen. Ondanks de creativiteit en het ondernemerschap, zal dit niet voor iedereen lukken. Juist nu is een goede verzekering heel belangrijk. Daarom helpt Klaverblad haar klanten en assurantieadviseurs actief. De komende periode denken we op verschillende manieren mee.

Lees verder