Voorverrekening bedrijfsmatige verzekeringen

Heeft u bij ons een bedrijfsverzekering? Dan krijgt u in de aankomende weken mogelijk een formulier van ons waarin wij u vragen om uw bedrijfsgegevens over 2019, zoals loon en omzet. Omdat wij begrijpen dat deze cijfers vanwege de coronacrisis misschien niet meer representatief zijn, leggen wij u uit waarom we ze dan toch nu opvragen.

Een goed verzekerd bedrijf tijdens de coronacrisis

Het verzamelen van deze cijfers is iets wat we periodiek doen. Ook nu, nu alles anders is. Of uw bedrijf nou wel of niet iets merkt van de coronacrisis, het opsturen van uw bedrijfsgegevens is juist nu van belang:

  • Als uw bedrijf niet of nauwelijks last heeft van de coronacrisis, dan houdt u de verzekerde bedragen en premies voor 2020 op het juiste niveau door een voorverrekening te laten maken op basis van de cijfers over 2019
  • Als uw bedrijf lijdt onder de coronacrisis, dan kunt u nieuwe verzekerde bedragen en premies alvast afstemmen op de (geschatte) situatie van 2020. Hierdoor ontstaat een lagere premie en krijgt u mogelijk nog premie retour. Neem hiervoor contact op met team Bedrijven (079 – 3 204 583). Dit kunt u ook doen als wij u (nog) geen formulier toegestuurd hebben. Wij denken in deze tijd graag met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Voor dringende vragen over het opsturen van uw bedrijfsgegevens kunt u bellen naar 079 – 3 204 583. Team bedrijven helpt u graag. Omdat wij vanuit huis werken, helpt het om vragen waar niet direct antwoord op nodig, is te mailen naar acceptatie.schade@klaverblad.nl. Zo blijft ons team-telefoonnummer goed bereikbaar.