Webmodulegenerator

Stap 1

Vul de via e-mail verkregen websitecode (sid) linksboven in en druk op ‘toon webmodule’. De webmodule verschijnt aan de rechterkant.

Stap 2

maak de keuze of u de webmodule in Klaverbladstijl of eigen stijl wilt.

Stap 3

Als u gekozen heeft voor uw eigen stijl dan kunt u de gebruikte kleuren van de webmodule aanpassen. U doet dit door op het gekleurde balkje te klikken en de gewenste kleur te kiezen. Klikt u nogmaals op het balkje dan kunt u met het schuifje aan de rechterkant van het kleurenblokje de kleurintensiteit kiezen. De nieuwe kleuren ziet u meteen in de webmodule verwerkt. NB: de tekstkleur van de passieve header is standaard ingesteld op zwart. Hiervoor staat het schuifje van de kleurintensiteit helemaal onderaan (=donker). Wanneer u voor de passieve header een andere kleur wilt kiezen, is het handig om eerst de kleurintensiteit lichter te maken.

Stap 4

Maak de keuze of u de webmodule als pop-up wilt laten verschijnen of als i-frame wilt inbouwen.

Stap 5

Geef de gewenste hoogte en breedte in pixels in. Voor een pop-up is de ideale afmeting (breedte x hoogte) 750 x 500 pixels. Bij gebruik van een i-frame is een minimale breedte van 715 pixels nodig (750 pixels is ideaal); de ideale hoogte is minimaal 500 pixels.

    Alle gemaakte keuzes van deze stappen worden verwerkt in een HTML-code die u in de broncode van uw website kunt zetten.