Contact: 079 - 3 204 408 (dag en nacht)

Melden van een overlijden

Het verlies van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd. Had de overledene een uitvaartverzekering of overlijdensrisicoverzekering? Neem dan contact op met zijn of haar assurantieadviseur of met ons. Wij helpen u graag. U kunt het overlijden direct online aan ons doorgeven.

Direct online melden

Contact opnemen

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 079 - 3 204 408. Schrijven kan ook. Ons adres is: Klaverblad Verzekeringen, Postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer.

Wat kunt u van ons verwachten?

In de regel reageren wij binnen een werkdag op uw melding. Ook e-mails of post die we daarna van u ontvangen, proberen we binnen een werkdag te beantwoorden.

Wat vragen wij van u?

Nadat wij uw melding hebben ontvangen, sturen wij een meldingsformulier aan de begunstigde. Dit is de persoon aan wie wij volgens het polisblad moeten uitkeren. Op het meldingsformulier kan de begunstigde invullen op welk rekeningnummer wij de uitkering kunnen overmaken.

Om uw claim goed af te handelen, hebben wij verder de volgende documenten nodig:

  • Het uittreksel van de akte van overlijden. Dit sturen wij terug.
  • Een kopie van het legitimatiebewijs van de begunstigde.

Soms hebben we nog meer gegevens of documenten nodig. Als dit zo is, dan laten we dit weten.

Direct online melden

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message
Gegevens van de persoon die is overleden
Uw gegevens
Gegevens van de (overige) begunstigde(n)