Verzeker jezelf, steun de club

Klaverblad zorgt samen met jou voor een extraatje in de clubkas

Klaverblad is een coöperatieve verzekeraar die het belangrijk vindt verzekeringen aan te bieden die klanten écht nodig hebben en niet meer kosten dan noodzakelijk.

  • Altijd en snel persoonlijk contact
  • Snelle schadeafhandeling
  • Makkelijk overstappen met de Overstapservice

Ik wil een verzekering afsluiten

Maar er is nóg een goede reden om voor Klaverblad te kiezen. Als trotse (hoofd)sponsor van jullie vereniging doen we graag, samen met de leden, iets extra’s voor de club.

Hoe werkt het?

Sluit jij als clublid een particuliere verzekering af bij Klaverblad dan ontvangt jouw club minimaal € 10 van Klaverblad. Sluit je voor 1 december een Klaverblad-verzekering af dan levert dit het dubbele bedrag op. Dit extraatje voor in de clubkas kan oplopen tot € 40 per verzekering.

Familieleden, vrienden of bekenden, die jouw club een warm hart toedragen, kunnen via deze weg ook een Klaverblad-verzekering afsluiten.

Verzekeringen Bijdrage vóór 1 december Vaste bijdrage clubkas
Auto € 20 € 10
Aansprakelijkheid € 20 € 10
Woonhuis € 40 € 20
Inboedel € 40 € 20
Brommer € 20 € 10
Motor € 20 € 10
Rechtsbijstand € 40 € 20
Reis € 40 € 20
Gezinsongevallen € 20 € 10

Makkelijk overstappen naar Klaverblad

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk om over te stappen naar Klaverblad. Via de Overstapservice kunt u heel eenvoudig gratis uw huidige verzekering opzeggen. In het stappenplan overstappen leest u precies hoe dit werkt en waar u nog even op moet letten.

Gratis vtwonen abonnement bij de Woonhuis- of Inboedelverzekering

Steeds meer mensen verhuizen of verbouwen hun huis. Ook is er veel aandacht voor de inrichting. Thuis is de plek waar u lekker tot rust komt na een hectische dag.

Een goede verzekering voorkomt nare verrassingen als er iets heftigs gebeurt met uw woning. Het laatste wat u dan wilt, is u zorgen maken om uw verzekering. Wij bieden daarom standaard een uitgebreide dekking waarmee uw huis en inboedel goed zijn verzekerd.

Maar we doen graag een extra stapje voor u. Met het gratis vtwonen abonnement, dat u nu bij een nieuwe inboedel- of woonhuisverzekering ontvangt, willen we u extra inspireren om een fijne thuisomgeving te maken. Bij vtwonen vindt u heel veel woonideeën. We wensen u alvast veel leesplezier.

Naar de vtwonen actie

Meer informatie

Meer informatie over Klaverblad en onze particuliere verzekeringen vindt u op www.klaverblad.nl

Vergeet niet via deze actiepagina een verzekering af te sluiten.

Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat het extraatje naar de clubkas wordt overgemaakt!

Ik wil een verzekering afsluiten

Heeft u nog vragen?

Dan zijn we te bereiken via sponsoring@klaverblad.nl of bel 06 - 30 07 05 60.