Contact: 079 - 3 204 417 (dag en nacht)

Schade melden: arbeidsongeschiktheid

Bent u arbeidsongeschikt geworden? Dat is heel erg vervelend. Als u een assurantieadviseur heeft, dan kunt u het beste contact met hem opnemen. Hij geeft aan ons door dat u arbeidsongeschikt bent. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Direct online melden

Contact opnemen

U kunt ons ook bellen: 079 – 3 204 417.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als we uw melding hebben ontvangen, dan bellen we u in de regel de volgende werkdag om uw zaak te bespreken. Ook e-mails of post die we daarna van u ontvangen, proberen we binnen een werkdag te beantwoorden.

Wat vragen wij van u?

Wij willen uw claim graag goed en snel regelen. Daarom is het belangrijk dat u zich zo snel mogelijk laat behandelen voor uw klachten. U bent namelijk pas officieel ziek als u zich laat behandelen. De ingangsdatum van uw uitkering wordt hierdoor beïnvloed.

Meer weten?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u veel vragen heeft. Hoe beoordelen wij uw arbeidsongeschiktheid? Hoe helpen wij u? Met welke deskundigen krijgt u te maken? Lees alles hierover in de brochure Arbeidsongeschikt, wat nu?.

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message
Uw gegevens (stap 1 van 4)