Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Werken bij Klaverblad is werken voor een bedrijf waar we:

  • Mensen écht willen helpen
  • Elkaar kennen, oog hebben voor elkaar en dus ook voor jou en jouw ontwikkeling
  • Een bijdrage leveren aan de maatschappij, bijvoorbeeld door sponsoring van lokale verenigingen dichtbij onze klanten

Onze vacatures

Ben jij de schadebehandelaar varia die we zoeken? Dan ben jij misschien die wij zoeken!  
In ons werk stellen wij het slachtoffer centraal. Wat kunnen wij voor dit slachtoffer in zijn of haar specifieke situatie betekenen? Waar is behoefte aan? Mensen die letsel oplopen, krijgen naast de impact op hun gezondheid en de onzekerheid over hun herstel, te maken met heftige, ingrijpende en complexe situaties. Situaties die een grote impact hebben op hun dagelijks leven en doorgaans ook met grote financiële gevolgen. Mensen verliezen soms hun baan, hun inkomen, hun sociaal leven. Jij zorgt ervoor dat de letselschade juist wordt vastgesteld en pragmatisch, fair en respectvol wordt afgewikkeld.
In ons werk stellen wij het slachtoffer centraal. Wat kunnen wij voor dit slachtoffer in zijn of haar specifieke situatie betekenen? Waar is behoefte aan? Mensen die letsel oplopen, krijgen naast de impact op hun gezondheid en de onzekerheid over hun herstel, te maken met heftige, ingrijpende en complexe situaties. Situaties die een grote impact hebben op hun dagelijks leven en doorgaans ook met grote financiële gevolgen. Mensen verliezen soms hun baan, hun inkomen, hun sociaal leven. Jij zorgt ervoor dat de letselschade juist wordt vastgesteld en pragmatisch, fair en respectvol wordt afgewikkeld.
Heb jij het in je om een team  te coachen en te faciliteren? Dan zijn we op zoek naar jou!  
Als IAM Product owner bij Klaverblad  ben je de spin in het web van alle ‘Identity and Access Management’ (IAM) aspecten in de gehele Klaverblad organisatie. Ben je een gedreven en inhoudelijk sterke persoonlijkheid? En ben jij op zoek naar een werkgever waar je alle ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!
Wil jij meewerken aan de strategische visie voor team Optimalisatie & Vernieuwing in lijn met de strategie van Klaverblad als geheel en weet je ook nog wat van IT dan is dit wellicht jouw volgende baan!
Iedereen wil gewoon fijn kunnen wonen. Een hoogopgelopen burenruzie of een niet goed uitgevoerde verbouwing kan je woonplezier echter danig in de weg zitten. Als jurist vastgoed sta je klanten in dit soort situaties bij. Je bent empathisch, maar verliest de juridisch kloppende en pragmatische oplossing niet uit het oog.  
Alle strategische communicatieadviseurs opgelet: bij Klaverblad Verzekeringen is een mooie functie beschikbaar! Wie wij zoeken? Een strategische senior communicatieadviseur met een flinke portie ervaring én een toekomstgerichte blik. Iemand die het hoofd koel houdt in drukke periodes. En die van diverse ‘communicatiemarkten’ thuis is: van interne- en externe communicatie, tot project- en verandercommunicatie. Want we zijn een lerende organisatie die volop in ontwikkeling is.
Een geschil met een school, een verzekeraar die schade aan een woning niet vergoedt, problemen bij de aankoop van je huis of een klusjesman of aannemer die zijn werk niet goed heeft uitgevoerd. Dit zijn zo maar wat zaken die voorkomen in ons dagelijks leven. Dit heeft veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat.  
Wil jij onze klanten graag helpen met hun juridische problemen? Ben je positief ingesteld en houd je van aanpakken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Jurist Consumentenrecht!  
Word jij enthousiast van het toepassen van medische kennis in de verzekeringsbranche? Kun jij collega’s uit andere vakgebieden adviseren door medische problemen te vertalen naar een begrijpelijke tekst voor niet-medici? Ben je hierbij in staat sociale dilemma’s te wegen en het commerciële belang van jouw opdrachtgever te zien? Werk je graag in teamverband? Dan ben jij misschien wel de Medisch Adviseur die wij zoeken.  
Vind jij het leuk als geen dag hetzelfde is? Ben je geschikt voor een rol met veel vrijheid, waarin je steeds weer gaat voor de ultieme klantbeleving? Want je bent niet alleen inhoudelijk goed onderlegd, maar ook een visitekaartje van Klaverblad. Spreekt dit jou aan?  
Ben jij  de procesverbeteraar die wij zoeken?  
Wil jij jouw kennis en ervaring vanuit de advocatuur inzetten om de rechtsbijstandverzekering betaalbaar te houden? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor ons?  
Ben jij de specialist schadebehandelaar die we zoeken? Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien die wij zoeken!  
Is Risicomanagement jouw vakgebied? Krijg je energie van het doorontwikkelen van het risicomanagementsysteem in een veranderende organisatie?  Dan ben jij misschien wel de nieuwe senior risicomanager die Klaverblad een stap verder kan helpen.  
Heb jij oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? Kun je goed prioriteiten stellen en sterk in stakeholder management? Lees dan verder!
Ben jij de Senior Schadebehandelaar die we zoeken? Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!  
Vind jij het een uitdaging om een schade goed en snel te regelen voor onze klant? Houd jij hierbij overzicht en het hoofd koel? Vind je het leuk om te communiceren met allerlei partijen die hierbij betrokken zijn? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!
Ben jij een ervaren Information Security Manager en wil jij onze IT afdeling naar een hoger niveau brengen met jouw expertise? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp je de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van IT Security Management in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!

Collega's over werken bij Klaverblad

Bij Klaverblad aan de slag als Medewerker Acceptatie (senior of junior), Acceptant zakelijke verzekeringen, Medewerker Klantcontact Acceptatie of als jurist op een van de afdelingen Rechtsbijstand? Angelique (met meer dan dertig jaar Klaverblad-ervaring), Martijn (net een jaar onze collega) en Jacintha (een recente collega) vertellen over wat werken bij Klaverblad zo leuk maakt.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.