Meisjes in zomer

5 redenen om een Klaverblad Doorlopende reisverzekering af te sluiten

Een doorlopende reisverzekering afsluiten, is iets wat vaak vergeten wordt tijdens de voorpret van een vakantie. Dit is echter wel belangrijk om te regelen. Daarom geven wij u vijf redenen waarom een gewoon goede én betaalbare reisverzekering van Klaverblad uw vakantie extra zorgeloos maakt.

1. Persoonlijke service en 24/7 bereikbaar

Niemand denkt er graag aan, maar ziekte en ongevallen kunnen ook tijdens vakantie voorkomen. Mocht er onverwachts iets gebeuren biedt de Klaverblad Doorlopende reisverzekering u persoonlijke hulp van onze alarmcentrale. Deze is dag en nacht bereikbaar, waardoor u elk moment van de dag direct iemand aan de telefoon krijgt. Ook in ernstige gevallen als een vermissing of overlijden staan de medewerkers van onze alarmcentrale voor u klaar.

2. Snelle schadeafhandeling

Schade oplopen tijdens uw vakantie is vervelend. Om het ongemak van schade op vakantie minimaal te houden zorgt Klaverblad altijd voor een zo snel mogelijke afhandeling van uw schade. Wij streven ernaar om binnen één werkdag op uw schadeclaim te reageren en storten, wanneer uw schade is goedgekeurd, binnen enkele werkdagen de schadevergoeding op uw rekening.

3. Zelf samen te stellen aan de hand van aanvullende modules

Met de Klaverblad Doorlopende reisverzekering bent u standaard verzekerd voor de modules ‘Persoonlijke hulp’ en ‘Calamiteiten en Aansprakelijkheid’, maar wist u ook dat u de standaard verzekering kunt aanvullen met extra modules? Zo bent u met de module ‘Medische kosten’ verzekerd voor onverhoopte medische kosten in het buitenland die uw basis zorgverzekering niet vergoedt. Ook is de module ‘Annuleringsverzekering’ beschikbaar bij de Klaverblad Doorlopende reisverzekering.

4. In heel Europa of wereldwijd verzekerd

De Klaverblad Doorlopende reisverzekering is mogelijk voor alle reizen. Dus of u nou liever op een verre zonvakantie gaat of een stedentrip maakt, de Klaverblad Doorlopende reisverzekering biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen of u alleen in Europa of juist wereldwijd verzekerd wilt zijn.

5. (Uitwonende) kinderen tot 28 jaar zijn gemakkelijk mee te verzekeren

Reizen uw kinderen gezellig mee? Ook zij zijn gemakkelijk mee te verzekeren wanneer u de Klaverblad Doorlopende reisverzekering voor een gezin t/m zes personen afsluit. Dit voordeel geldt voor thuiswonende kinderen, maar ook voor kinderen tot 28 jaar die voor hun studie ergens anders wonen. Zo kunt u onbezorgd met het hele gezin op reis.

Heeft u een vakantie op de planning staan en bent u geïnteresseerd in de Klaverblad Doorlopende reisverzekering? Deze kunt u snel en gemakkelijk online afsluiten.

Heeft u vragen over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen met:
079 – 3 204 549
. Wij helpen u graag!

Bereken en vraag aan

Preventietips voor schade tijdens uw vakantie