Stagelopen bij Klaverblad Hoe is het om stage te lopen bij een Klaverblad? Wij vroegen het drie van onze stagiaires. Zij delen hun eigen stage-ervaring, zodat jij een goed beeld krijgt van Klaverblad als stagebedrijf. En wie weet kom jij straks als stagiair een van onze teams versterken.

Stage lopen bij Klaverblad

“Bij Klaverblad is er aandacht voor elkaar.”

Meeloopstage

Bij Klaverblad zijn er verschillende stagemogelijkheden. Zo is er ruimte voor meeloopstages, maar ook als je een afstudeeronderzoek moet uitvoeren. Afhankelijk van jouw leerdoelen en behoefte bepaal je samen met jouw stagebegeleider bij Klaverblad wat jouw taken en verantwoordelijkheden worden.

Zo leert Jade, onze stagiaire Rechtsbijstand, hoe de afdeling Rechtsbijstand opereert bij een verzekeraar en werkt zij mee in de uitvoering. Jade: “Als stagiair Rechtsbijstand ben ik verantwoordelijk voor het opstarten van dossiers, het verdelen van zaken, correspondentie en het regelen van betalingen. Het meeste plezier beleef ik aan het opstellen van verweerschriften en het feit dat ik steeds meer taken mag ondernemen.”

En op de afdeling Schade letsel leert Tim van alles over het verzekeringsvak. “Ik krijg de kans om nieuwe meldingen te verwerken en te indexeren. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de correspondentie en ondersteun ik de telefoondienst”, vertelt Tim.

Afstuderen bij Klaverblad

Ook voor een afstudeerstage kan je bij Klaverblad terecht. Zo doet Milou een afstudeeronderzoek bij Klaverblad vanuit haar studie Human Resource Management. Op de afdeling HR voert zij onderzoek uit naar diversiteit en inclusie. Milou: “Diversiteit en inclusie zijn cruciale onderwerpen in onze samenleving. Een diversiteit aan collega's kan bijdragen aan creatieve oplossingen, ideeën en resultaten. Er is veel interesse en waardering voor mijn onderzoek en het sluit goed aan bij mijn interesses.”

“Klaverblad biedt veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. En als je vanuit jezelf dingen wil ondernemen en initiatief wil tonen krijg je daar de
ruimte voor.”

Milou Waaijer, afstudeerstagiair HR

Stagelopen bij een verzekeraar

Stagelopen bij een verzekeraar is misschien niet altijd het eerste waar je aan denkt. En ook realiseren niet veel studenten zich hoeveel afdelingen je binnen een verzekeringsbedrijf hebt. Onze kern is verzekeren, maar er zit veel meer achter. Zo hebben we verschillende afdelingen met teams zoals Marketing, Communicatie, HR en IT.

Ook voor Jade en Tim lag stagelopen bij een verzekeraar niet voor de hand. Zij zochten een stage en kwamen via vacaturewebsites terecht bij Klaverblad.

Milou had al ervaring bij een verzekeraar en kwam via een familielid terecht bij Klaverblad. Milou: “Hiervoor liep ik stage bij een zorgverzekeraar. Wat mij erg aantrok was de maatschappelijke betrokkenheid die je als verzekeraar hebt. Dat is hier ook. Het is iets wat mij trekt, de dienstverlening. En dat de mens écht centraal staat. En dat zit ook in iedereen die hier werkt ‘mensen willen helpen’. Klaverblad biedt ook veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en initiatief te tonen”.

Ook Jade en Tim zijn enthousiast. “Natuurlijk is een beginperiode spannend en overweldigend, maar ondersteuning van collega’s is altijd binnen handbereik. Je kunt gemakkelijk om hulp vragen en bij iedereen terecht. Iedereen is bereid om te helpen, mijn collega's zijn heel open en toegankelijk”, vertelt Jade. En ook Tim onderschrijft dat: Tim: “Het is een toegankelijke organisatie met behulpzame collega’s.”

“Bij Klaverblad is er aandacht voor elkaar”

Alle drie zijn ze het ermee eens: “Klaverblad is een informeel bedrijf waar je als stagiaire echt als een gelijke wordt behandeld. Bij Klaverblad is er aandacht voor elkaar. Tegelijkertijd worden er ambitieuze doelstellingen gehanteerd en willen we de beste dienstverlening kunnen bieden voor onze klanten”.

Wil jij ook stagelopen bij Klaverblad?

Bij Klaverblad Verzekeringen hechten we veel waarde aan het aanbieden van kwalitatieve stageplekken voor enthousiaste studenten. We hebben mogelijkheden beschikbaar voor zowel meewerkende als afstuderende stagiaires.

Heb je interesse om stage te lopen bij Klaverblad? Of wil je meer weten over de organisatie en mogelijkheden? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze corporate recruiters via recruitment@klaverblad.nl / 06 20735234.