jongen speelt voetbal

Klaverblad-evenementen

Samen actief zijn, plezier beleven, winnen of verliezen met familie en vrienden, dat is waar het om draait tijdens een Klaverblad evenement. Hier vind je alle Klaverblad evenementen die bij ons bekend zijn. Om de Klaverblad evenementen nog meer een Klaverblad uitstraling te geven kunt u gebruik maken van al ons beschikbare reclamemateriaal.

Belangrijk: verstuur de aanvraag op tijd!

Om alles goed te laten verlopen ontvangen wij de aanvraagformulieren graag uiterlijk 3 weken voor het evenement begint. Eerder mag natuurlijk ook. Zo is er voldoende tijd om de aanvragen goed te verwerken en de levering van de materialen op tijd in te plannen.

Retourneer spullen compleet en onbeschadigd!

Denk ook aan de verenigingen die na u reclamemateriaal bestellen. Check bij het opruimen en terugsturen van de spullen of alles compleet, schoon en onbeschadigd is.

Bewaar de pakbon die u ontvangt bij de levering van het materiaal goed! Hierop kunt u aangeven als iets onbruikbaar is voor een volgende vereniging. De pakbon levert u in bij de koerier wanneer het materiaal weer wordt opgehaald.

Extra reclamemateriaal kunt u het online aanvraagformulier invullen en naar ons versturen.

Sponsormaterialen aanvragen

Zin in een lekkere stroopwafel, versgebakken poffertjes of een ijsje?

In samenwerking met Super Ambachtelijk stellen we voor een bijzonder Klaverblad evenement de Ambachtelijk kraam beschikbaar.

Alles wordt geregeld, van ingrediƫnten en kraam tot ambachtelijk bakker.

De voorzieningen die nodig zijn om de kraam te kunnen plaatsen zijn:

  • Oppervlak: 1 vierkante meter
  • Aparte groep stroom: Stroopwafelkraam: 1 x 3500W - Poffertjes kraam: 2 x 2500W

Aanvragen

kinderen bij de stroopwafelkraam