Lang op reis met een doorlopende reisverzekering

Gaat u lang op reis, backpacken of wilt u gewoon een goede verzekering voor uw wereldreis? Met de Klaverblad Doorlopende reisverzekering bent u maximaal 3 maanden aansluitend verzekerd. Afhankelijk van waar uw lange reis of wereldreis precies heen gaat, moet u wel een reisverzekering met de juiste verzekerde gebieden afsluiten.

Reisverzekering voor uw wereldreis

Wat gaaf, u gaat op wereldreis! Of u nu het Peruaanse Cuzco gaat ontdekken, een van de zeven wereldwonderen of de Nepalese Annapurna-trail gaat bezoeken. En of u nu gaat backpacken of lekker luxe doet, met onze doorlopende reisverzekering bent u 3 maanden aansluitend verzekerd.

Ik ga langer dan 3 maanden reizen. Ben ik dan verzekerd?

U bent de eerste 3 aaneengesloten maanden van uw reis verzekerd. Hierna bent u helaas niet meer verzekerd. Gaat u bijvoorbeeld januari tot en met juni reizen? Dan bent u voor de periode januari, februari en maart verzekerd.

Aanvullend verzekerd en lang op reis

Gaat u lang op reis en wilt u een doorlopende reisverzekering afsluiten? Kijk dan eens bij onze aanvullende modules. Zo is het bijvoorbeeld handig om Medische kosten bij te verzekeren. Dan bent u verzekerd voor medische kosten die uw basiszorgverzekering niet vergoedt. Gaat uw ruim van tevoren geplande wereldreis door omstandigheden toch niet door? Dan is het handig gedekt te zijn voor Annulering. Voor backpackers is Bagagedekking erg prettig. Want wat als u op het vliegveld van Kathmandu staat en uw koffer is naar Tokio gevlogen?

Andere voordelen van een reisverzekering

Of u nu een korte vakantie heeft geboekt of lang op reis gaat, een doorlopende reisverzekering afsluiten is altijd een goed idee. Check alle voordelen van de Klaverblad Doorlopende reisverzekering. Zo kunt u goed geïnformeerd uw reisverzekering direct online afsluiten. En niet onbelangrijk: met een fijn gevoel op reis.

Persoonlijk advies over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering

Wilt u nog meer weten over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering? Een verzekeringsadviseur staat voor u klaar om meer informatie te geven over een reisverzekering en aanvullende modules.

Onze reisverzekering

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een verzekeringsadviseur.

Vind een verzekeringsadviseur

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen reisverzekering.

Bereken en vraag aan