Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Overige verzekeringen voor particulieren

Ook voor een groot aantal andere verzekeringen kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Caravanverzekering
  • Recreatiewoningverzekering
  • Pleziervaartuigverzekering
  • Surfplankverzekering
  • Grafmonumentenverzekering

Caravanverzekering

Bent u een kampeerliefhebber? Met onze caravanverzekering is uw (sta)caravan of vouwwagen verzekerd voor onder andere brandschade, inbraakschade en stormschade.

Vraag een Toercaravanverzekering aan.

Vraag een Stacaravanverzekering aan.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze caravanverzekeringen. De verzekeringskaart helpt u om onze caravanverzekeringen te vergelijken met die van andere aanbieders.

Recreatie­woning­verzekering

Bezit u een recreatiewoning of vakantiehuis? Met onze recreatiewoningverzekering is uw tweede huis verzekerd voor brand, storm of inbraak. U kunt ook de inboedel meeverzekeren.

U kunt een Recreatiewoningverzekering aanvragen met het aanvraagformulier voor een Stacaravanverzekering. Vraag een Recreatiewoningverzekering aan.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze recreatiewoningverzekering . De verzekeringskaart helpt u om onze recreatiewoningverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Plezier­vaartuig­verzekering

Een eigen boot is een kostbaar bezit. Met onze pleziervaartuigverzekering kunt u deze verzekeren tegen bijvoorbeeld brand, diefstal of schade door eigen gebrek. U kunt er ook voor kiezen om alleen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren.

Pleziervaartuigverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze pleziervaartuigverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze pleziervaartuigverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Surfplankverzekering

Als u graag surft, dan is het geen overbodige luxe om uw surfplank te verzekeren. Met onze surfplankverzekering kunt u zich verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid en schade aan uw surfplank.

Surfplankverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Pleziervaartuigverzekering.

Grafmonumentenverzekering

Een grafsteen of urn is een tastbare herinnering aan een dierbare. Schade hieraan door bijvoorbeeld vandalisme of grondverzakking wilt u zo snel mogelijk herstellen. Met onze verzekering voor grafmonumenten krijgt u deze kosten vergoed.

Vraag een Grafmonumentenverzekering aan.

Meer informatie

Lees voor het afsluiten van een verzekering ook de dienstenwijzer van Klaverblad Assurantiën. Hierin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten daarvan zijn.

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen? Neem dan contact op met uw assurantieadviseur of met ons via ons contactformulier.

U kunt ons ook bellen: 079 – 3 204 549.

Heeft u nog geen assurantieadviseur? Vind dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.