Vader en kinder zitten op de bank te spelen

header Overige verzekeringen

Overige verzekeringen voor particulieren

Ook voor een groot aantal andere verzekeringen kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Toercaravanverzekering
  • Stacaravanverzekering
  • Recreatiewoningverzekering


Ontvang passend advies

De Klaverblad Toercaravanverzekering

Bent u een kampeerliefhebber? Met onze caravanverzekering is uw caravan of vouwwagen verzekerd voor onder andere brandschade, inbraakschade en stormschade.

De Klaverblad Toercaravanverzekering aanvragen

Heeft u een verzekeringspakket bij ons en wilt u uw toercaravan verzekeren? Uw adviseur helpt u graag bij het afsluiten van een toercaravanverzekering.

Zoek een adviseur

Verzekeringskaart Toercaravanverzekering

De Klaverblad Stacaravanverzekering

Als we het hebben over een stacaravan, dan bedoelen we een caravan die zo groot is dat deze niet zeer regelmatig over de weg vervoerd kan en mag worden. Dit wordt ook wel een chalet genoemd. Een stacaravan heeft meestal geen eigen postcode en huisnummer, maar een standplaats.

Heeft u een eigen stacaravan en gebruikt u deze ook zelf? U kunt hiervoor een extra verzekering afsluiten, binnen uw bestaande verzekeringspakket.

De Klaverblad Stacaravanverzekering aanvragen

Heeft u een verzekeringspakket bij ons en wilt u uw stacaravan verzekeren? Uw adviseur helpt u graag bij het afsluiten van een stacaravanverzekering.

Zoek een adviseur

Verzekeringskaart Stacaravanverzekering

De Klaverblad Recreatiewoningverzekering

Bezit u een recreatiewoning of vakantiehuis? Met onze recreatiewoningverzekering is uw tweede huis verzekerd voor brand, storm of inbraak. Om uw recreatiewoning te verzekeren is het belangrijk dat het gaat om een gefundeerde woning met een eigen postcode en huisnummer. Of uw woning een eigen postcode en huisnummer heeft, kunt u controleren bij het kadaster.

Heeft u een eigen recreatiewoning en gebruikt u deze ook zelf? U kunt hiervoor een extra verzekering afsluiten, binnen uw bestaande verzekeringspakket. Ook de inboedel kunt u met een Budget dekking meeverzekeren. Wel zo fijn.

De Klaverblad Recreatiewoningverzekering aanvragen

Heeft u een verzekeringspakket bij ons en wilt u uw recreatiewoning verzekeren? Uw adviseur helpt u graag bij het afsluiten van een recreatiewoningverzekering.

Zoek een adviseur

Verzekeringskaart Recreatiewoningverzekering

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen?

Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Heeft u nog geen verzekeringsadviseur? Vind dan een verzekeringsadviseur bij u in de buurt.