Vader en kinder zitten op de bank te spelen

header Overige verzekeringen

Overige verzekeringen voor particulieren

Ook voor een groot aantal andere verzekeringen kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Caravanverzekering
  • Recreatiewoningverzekering

De Klaverblad Caravanverzekering

Bent u een kampeerliefhebber? Met onze caravanverzekering is uw (sta)caravan of vouwwagen verzekerd voor onder andere brandschade, inbraakschade en stormschade.

Vraag een Toercaravanverzekering aan.

Vraag een Stacaravanverzekering aan.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze caravanverzekeringen. De verzekeringskaart helpt u om onze caravanverzekeringen te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart Toercaravanverzekering

Verzekeringskaart Stacaravanverzekering

De Klaverblad Recreatie­woning­verzekering

Bezit u een recreatiewoning of vakantiehuis? Met onze recreatiewoningverzekering is uw tweede huis verzekerd voor brand, storm of inbraak. U kunt ook de inboedel meeverzekeren.

U kunt een Recreatiewoningverzekering aanvragen met het aanvraagformulier voor een Stacaravanverzekering. Vraag een Recreatiewoningverzekering aan.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze recreatiewoningverzekering . De verzekeringskaart helpt u om onze recreatiewoningverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

Meer informatie

Lees voor het afsluiten van een verzekering ook de dienstenwijzer van Klaverblad Assurantiën. Hierin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten daarvan zijn.

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen? Neem dan contact op met uw assurantieadviseur of met ons via ons contactformulier.

U kunt ons ook bellen: 079 – 3 204 549.

Heeft u nog geen assurantieadviseur? Vind dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.