Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Overige verzekeringen voor particulieren

Ook voor een groot aantal andere verzekeringen kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Caravanverzekering
  • Recreatiewoningverzekering
  • Pleziervaartuigverzekering
  • Surfplankverzekering
  • Motorverzekering
  • Grafmonumentenverzekering

Caravanverzekering

Bent u een kampeerliefhebber? Met onze caravanverzekering is uw (sta)caravan of vouwwagen verzekerd voor onder andere brandschade, inbraakschade en stormschade. U kunt

kiezen voor een standaardverzekering of een uitgebreide verzekering.

Vraag een Toercaravanverzekering aan.

Vraag een Stacaravanverzekering aan.

Algemene informatie over deze verzekering vindt u in de Productwijzer Caravanverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Recreatie­woning­verzekering

Bezit u een recreatiewoning of vakantiehuis? Met onze recreatiewoningverzekering is uw tweede huis verzekerd voor brand, storm of inbraak. U kunt ook de inboedel meeverzekeren.

U kunt een Recreatiewoningverzekering aanvragen met het aanvraagformulier voor een Stacaravanverzekering. Vraag een Recreatiewoningverzekering aan.

Algemene informatie over deze verzekeringen vindt u in de productwijzers Opstalverzekering

en Inboedelverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Plezier­vaartuig­verzekering

Een eigen boot is een kostbaar bezit. Met onze pleziervaartuigverzekering kunt u deze verzekeren tegen bijvoorbeeld brand, diefstal of schade door eigen gebrek. U kunt er ook voor kiezen om alleen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren.

Pleziervaartuigverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier.

Algemene informatie over deze verzekering vindt u in de Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Surfplankverzekering

Als u graag surft, dan is het geen overbodige luxe om uw surfplank te verzekeren. Met onze surfplankverzekering kunt u zich verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid en schade aan uw surfplank.

Surfplankverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Pleziervaartuigverzekering.

Motorverzekering

Motoren staan voor vrijheid en avontuur. Als u een motor bezit, dan wilt u deze goed verzekeren. Bij onze motorverzekering kunt u kiezen voor een WA-verzekering, een verzekering met beperkt casco of een verzekering met volledig casco. U kunt de verzekering uitbreiden met een verkeersrechtsbijstandverzekering en een ongevallenverzekering opzittenden.

Vraag een Motorverzekering aan.

Algemene informatie over deze verzekering vindt u in de productwijzers Motorrijtuigenverzekering, Rechtsbijstandverzekering in het verkeer en Ongevallenverzekering inzittenden van het Verbond van Verzekeraars.

Grafmonumenten­verzekering

Een grafsteen of urn is een tastbare herinnering aan een dierbare. Schade hieraan door bijvoorbeeld vandalisme of grondverzakking wilt u zo snel mogelijk herstellen. Met onze verzekering voor grafmonumenten krijgt u deze kosten vergoed.

Vraag een Grafmonumentenverzekering aan.

Meer informatie

Lees voor het afsluiten van een verzekering ook de dienstenwijzer van Klaverblad Assurantiën. Hierin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten daarvan zijn.

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen? Neem dan contact op met uw assurantieadviseur of met ons via ons contactformulier.

U kunt ons ook bellen: 079 – 3 204 549.

Heeft u nog geen assurantieadviseur? Vind dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.