Vader en kinder zitten op de bank te spelen

header Overige verzekeringen

Overige verzekeringen voor particulieren

Ook voor een groot aantal andere verzekeringen kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Toercaravanverzekering
  • Stacaravanverzekering
  • Recreatiewoningverzekering

De Klaverblad Toercaravanverzekering

Bent u een kampeerliefhebber? Met onze caravanverzekering is uw caravan of vouwwagen verzekerd voor onder andere brandschade, inbraakschade en stormschade.

De Klaverblad Toercaravanverzekering aanvragen

Heeft u een verzekeringspakket bij ons en wilt u uw toercaravan verzekeren? Uw adviseur helpt u graag bij het afsluiten van een toercaravanverzekering.

Zoek een adviseur

Verzekeringskaart Toercaravanverzekering

De Klaverblad Stacaravanverzekering

Als we het hebben over een stacaravan, dan bedoelen we een caravan die zo groot is dat deze niet zeer regelmatig over de weg vervoerd kan en mag worden. Dit wordt ook wel een chalet genoemd. Een stacaravan heeft meestal geen eigen postcode en huisnummer, maar een standplaats.

Heeft u een eigen stacaravan en gebruikt u deze ook zelf? U kunt hiervoor een extra verzekering afsluiten, binnen uw bestaande verzekeringspakket.

De Klaverblad Stacaravanverzekering aanvragen

Heeft u een verzekeringspakket bij ons en wilt u uw stacaravan verzekeren? Uw adviseur helpt u graag bij het afsluiten van een stacaravanverzekering.

Zoek een adviseur

Verzekeringskaart Stacaravanverzekering

De Klaverblad Recreatiewoningverzekering

Bezit u een recreatiewoning of vakantiehuis? Met onze recreatiewoningverzekering is uw tweede huis verzekerd voor brand, storm of inbraak. Om uw recreatiewoning te verzekeren is het belangrijk dat het gaat om een gefundeerde woning met een eigen postcode en huisnummer. Of uw woning een eigen postcode en huisnummer heeft, kunt u controleren bij het kadaster.

Heeft u een eigen recreatiewoning en gebruikt u deze ook zelf? U kunt hiervoor een extra verzekering afsluiten, binnen uw bestaande verzekeringspakket. Ook de inboedel kunt u met een Budget dekking meeverzekeren. Wel zo fijn.

De Klaverblad Recreatiewoningverzekering aanvragen

Heeft u een verzekeringspakket bij ons en wilt u uw recreatiewoning verzekeren? Uw adviseur helpt u graag bij het afsluiten van een recreatiewoningverzekering.

Zoek een adviseur

Verzekeringskaart Recreatiewoningverzekering

Online uw Klaverblad Toer- of stacaravanverzekering of Recreatiewoningverzekering aanvragen

Als u geen adviseur heeft, dan kunt u ook online onze toer- of stacaravan en recreatiewoningverzekering aanvragen. Wilt u een recreatiewoningverzekering afsluiten? Vermeld in het online aanvraagformulier dan wel even dat het om een recreatiewoning gaat.

Vraag een toercaravanverzekering aan

Vraag een stacaravan- of recreatiewoningverzekering aan

Meer informatie

Lees voor het afsluiten van een verzekering ook de dienstenwijzer van Klaverblad Assurantiën. Hierin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten daarvan zijn.

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen?

Neem dan contact op met uw assurantieadviseur of stel uw vraag via het contactformulier.

Belt u liever? We zijn telefonisch bereikbaar via 079 – 3 204 549 en helpen u graag!

Heeft u nog geen assurantieadviseur? Vind dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.