Marjo en Patrick aan het praten

Samenwerken met ons header

Samenwerken met Klaverblad

Helpt u ook graag mensen? Voor ons als coöperatie is dat de basis voor een fijne samenwerking. Het draait bij ons niet om winst maken, maar om het helpen van mensen met gewoon goede verzekeringen. Deze mentaliteit ziet u terug in de manier waarop we u en uw klant helpen: persoonlijk, snel, fair, behulpzaam en bekwaam.

Helpen vinden we al sinds 1850 heel gewoon

Als coöperatie zijn we er voor mensen, zodat ze prettig en onbezorgd kunnen samenleven.

En omdat wij geen aandeelhouders hebben, kunnen wij hierin onze eigen koers varen. Daarnaast zetten we graag samen met het intermediair de klant centraal. We helpen particulieren, zelfstandig ondernemers en agrariërs met goede én betaalbare schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Natuurlijk kijken wij ook naar de persoon achter de verzekeringsvraag. En dat doen wij graag samen met u.

Dit is Klaverblad

  • Persoonlijk: we zijn telefonisch goed bereikbaar en onze medewerkers helpen u graag
  • Snel: we reageren snel en efficiënt op uw vragen
  • Fair: we bieden verzekeringen met eerlijke voorwaarden en premies
  • Behulpzaam: we denken graag met u en uw klanten mee
  • Bekwaam: we hebben deskundige medewerkers die graag met u samenwerken

De meest menselijke verzekeraar

Peter Paul Barth, algemeen directeur van Klaverblad, vertelt hoe Klaverblad zich de komende jaren wil gaan onderscheiden als de meest menselijke verzekeraar.

Lees het interview

We hebben het beste met mensen voor

Dit is terug te zien in de bedrijven waarmee we samenwerken, in hoe we mensen helpen bij schade en in ons duurzaam beleggingsbeleid.

Bekijk de campagne

Maatschappelijk betrokken

Als coöperatie denken we niet aan winst. We helpen mensen aan goede verzekeringen en leveren graag een bijdrage aan een prettige samenleving.

Ontdek meer

Maatwerk voor u en uw klanten

Natuurlijk willen wij het u zo makkelijk mogen maken. Daarvoor hebben we een gebruiksvriendelijk extranet. Maar onze service gaat verder dan alleen een systeem. Zo leveren we ook maatwerk aan u en uw klanten. Wilt uw klant een zakelijke verzekering afsluiten, bijvoorbeeld voor zijn agrarisch bedrijf? De maatwerkdienst van Klaverblad helpt u graag door mee te denken over de verschillende en complexe risico’s en vertaalt dit in een op maat gemaakte offerte. Meedenken, maatwerk en persoonlijk contact: ook dat is Klaverblad.

We helpen u graag met digitale ondersteuning

U wilt zoveel mogelijk tijd kunnen besteden aan uw klant en rekent erop dat een verzekeringsmaatschappij u daar bij helpt. Klaverblad ondersteunt de assurantieadviseurs waarmee zij samenwerkt daarom met een gebruiksvriendelijk KlaverbladExtra.net. In deze digitale omgeving regelt u als adviseur al uw zaken met Klaverblad. Ons extranet blijft qua ontwikkeling in beweging om zo te voldoen aan uw behoeften. Verder staan de verzekeringen van Klaverblad in vergelijkingsprogramma’s als My TP, MoneyView, Rolls en MeetingpointAdvies. ADN-berichten en digitale documenten leveren we bij u aan via Solera en Aplaza. Daarnaast kunt u via de Klaverwebservice ook onze webmodules op uw eigen website gebruiken. Of op een andere website waarmee u samenwerkt, bijvoorbeeld de lokale sportvereniging.

Makkelijk en veilig inloggen zoals u dat fijn vindt

Wanneer u met ons samenwerkt en ons extranet gaat gebruiken, dan kunt u uiteraard op een makkelijke en veilige manier inloggen. Dit kan bij ons via een e-mailadres en wachtwoord, een digitaal paspoort of via eHerkenning. We vertellen u er graag meer over op de pagina Voor adviseur.

Lees meer

Snel en persoonlijk contact | een 8,3 voor bereikbaarheid

Persoonlijk contact met klanten én met u staat bij ons voorop. De assurantieadviseurs waarmee we samenwerken geven ons gemiddeld een 8,3 voor onze bereikbaarheid. En ook een 8,3 als het gaat om tevredenheid over hun contact met onze medewerkers. Als u ons belt, nemen we namelijk meteen de telefoon op. Wij geloven dat we samen het verschil kunnen maken door elkaar persoonlijk te helpen. Op die manier zijn we ook samen uw klant het beste van dienst.

Interview Patrick Kuster

Tijdens een grote brandschade van een meneer op leeftijd keken adviseur Patrick Kuster en Klaverblad naar de persoon achter de schadeclaim om écht te helpen...
Lees meer

"Klaverblad helpt ons aantrekkelijk te blijven"

Vrijwilliger en manager sponsoring Edwin van der Horst wat Klaverblad als hoofdsponsor betekent voor korfbalvereniging KV Tempo.
Lees meer

Een betere wereld begint dichtbij

Madelon Moorlag, Manager Vermogensbeheer, vertelt over de keuzes van Klaverblad rond het thema Duurzaam ondernemen.
Lees meer

Samenwerken? Onze rayonmanagers leren u graag kennen.

Wilt u met ons samenwerken om mensen prettig en onbezorgd te laten leven? Onze rayonmanagers leren u graag kennen! Neem contact op met de rayonmanager in uw regio en bespreek samen de mogelijkheden voor een samenwerking met Klaverblad. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dit dan via de mail weten aan team Relatiebeheer. U mag uiteraard ook zelf bellen naar 079 – 3 204 620.

Uw rayonmanager