Samenwerken met ons

Een breed pakket gewoon goede verzekeringen. Wanneer u als assurantieadviseur samenwerkt met Klaverblad Verzekeringen, is dat wat u uw klanten kunt bieden. Daarnaast kunt u rekenen op onze uitgebreide ondersteuning.

Vind uw rayonmanager

Solide partner

Klaverblad is een stabiele en betrouwbare partner. Wij zijn volledig onafhankelijk, financieel kerngezond en streven naar tevreden klanten en goede resultaten op de lange termijn.

Meer over onze organisatie

Breed assortiment

Klaverblad biedt een uitgebreid assortiment schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor particulieren, zzp'ers, mkb'ers en agrariƫrs. Onze producten zijn degelijk en hebben over het algemeen aantrekkelijke premies.

Persoonlijke dienstverlening

Wij besteden veel aandacht aan onze dienstverlening. Dat begint bij persoonlijk contact. Als u ons tijdens openingstijden belt, dan krijgt u geen keuzemenu of callcenter aan de lijn. Onze eigen medewerkers staan u persoonlijk en snel te woord.

Digitale ondersteuning

Daarnaast bieden wij u de volgende digitale hulpmiddelen:

KlaverbladExtra.net
Onze gebruiksvriendelijke website voor assurantieadviseurs. Hier berekent u premies, stelt u offertes op en kunt u verzekeringen digitaal aanvragen of wijzigen. Lopende polissen zijn als pdf in te zien. Evenals uw rekeningcourant. Uiteraard vindt u ook alle productinformatie, voorwaarden en verzekeringskaarten op het KlaverbladExtra.net
Webmodules voor uw website
Uw klanten kunnen hiermee premies berekenen, contact met u opnemen of verzekeringen aanvragen. Meer informatie over de Klaverwebservice.

KlaverbladExtra.net aanvragen
Wilt u KlaverbladExtra.net aanvragen? E-mail dan dit aanvraagformulier naar relatiebeheer@klaverblad.nl.

Om KlaverbladExtra.net te gebruiken kunt u inloggen via uw e-mailadres in combinatie met een wachtwoord. Het wachtwoord sturen wij u toe als uw aanvraag verwerkt is. Met een ABZ digitaal paspoort kunt u ook gemakkelijk toegang krijgen tot KlaverbladExtra.net. Als u dit nog niet heeft, kunt u dit aanvragen via www.abz.nl.

Webmodules aanvragen
Webmodules vraagt u aan via het aanvraagformulier op KlaverbladExtra.net.

Uw beloning

Bij schadeverzekeringen kiest u zelf het beloningspercentage dat bovenop de nettopremie komt. Hierdoor bent u flexibel in het maken van afspraken over uw beloning met uw klanten.

Meer weten of samenwerken?

Wilt u meer weten of bent u geĆÆnteresseerd in samenwerking? Neem dan contact op met de rayonmanager in uw regio. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in.

U kunt ons ook e-mailen of bellen: 079 - 3 204 620.