Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Een gewoon goede Brommer­verzekering

Een gewoon goede brommerverzekering tegen een aantrekkelijke premie. Daarvoor kunt u terecht bij Klaverblad Verzekeringen.

  • Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager de premie
  • Geen bijkomende polis- en administratiekosten
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Bereken en vraag aan

Wat houdt de brommerverzekering in?

Hieronder leest u meer over de brommerverzekering. U kunt ook meer informatie vragen aan een assurantieadviseur. Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt.

Brengt u met uw brommer schade toe aan anderen? Met onze brommerverzekering bent u hiervoor verzekerd. Er gelden de volgende bedragen:

Verzekerd bedrag
Aansprakelijkheid bij letsel of overlijden € 6.070.000,-
Aansprakelijkheid bij schade aan spullen € 2.500.000,-

Voor zoemfietsen en brommobielen kunt u bij ons ook een cascoverzekering afsluiten. Hiermee bent u verzekerd voor diefstal en beschadiging van uw zoemfiets of brommobiel.

Aanvullende verzekeringen

U kunt uw brommerverzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering opzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.

Ongevallenverzekering opzittenden

Als u of iemand anders op de brommer invalide wordt of overlijdt door een verkeersongeluk, dan keren wij een bedrag uit. Bij blijvende invaliditeit is dit maximaal € 12.500,- en bij overlijden € 2.500,-.

Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

U krijgt rechtshulp als u verkeersschade wilt verhalen op degene die deze heeft veroorzaakt. Verder helpen wij u als u voor de rechter moet komen voor een verkeersfout of als de politie uw rijbewijs of brommer in beslag neemt.

Bereken direct uw premie

Veelgestelde vragen over de brommerverzekering

We kijken of we alle informatie hebben gekregen die nodig is. Als we meer informatie willen hebben, dan nemen we contact met u op. Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we u de polis zo snel mogelijk toe.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
U kunt uw brommer niet verzekeren tegen diefstal. Toch is het belangrijk dat u ons laat weten dat deze is gestolen. Wij stoppen dan uw verzekering.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen assurantieadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.
Wij bepalen de premie op basis van uw leeftijd, uw woonplaats en het type brommer. Verder is de premie afhankelijk van het aantal schadevrije jaren. Hoe langer u geen schade heeft geclaimd, hoe meer korting u krijgt op de premie.
U heeft een eigen risico van € 750,- bij schade door een bestuurder die jonger is dan 24 jaar op de module WA en op de module Casco. Dit eigen risico geldt niet als de bestuurder die bij ons bekend is als hoofdbestuurder jonger is dan 24 jaar. Voor de module Casco geldt daarnaast een standaard eigen risico van € 100,- per gebeurtenis.
Nee, u bent niet verzekerd als uw brommer is opgevoerd. Wij betalen een schadevergoeding aan degene die schade heeft, maar wij verhalen deze op u.
Dan moet u een kopie van het vrijwaringsbewijs opsturen naar ons of naar uw assurantieadviseur. Met een vrijwaringsbewijs toont u aan dat de brommer niet meer op uw naam staat. Wij melden uw kenteken dan af en stoppen uw verzekering.

Vindt u uw vraag niet op deze pagina of is het antwoord voor u niet duidelijk genoeg? Stel dan uw vraag via ons contactformulier of bel ons: 079 - 3 204 549.

Meer informatie

Meer informatie over onze brommerverzekering en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze brommerverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze brommerverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een assurantieadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen brommerverzekering.

Bereken en vraag aan