Persoonlijke hulp op reis met uw verzekering

Met de Klaverblad Doorlopende reisverzekering bent u ook standaard verzekerd voor persoonlijke hulp op reis. U kunt dan gebruikt maken van onze alarmcentrale. Dat betekent dat als u bijvoorbeeld een oorontsteking krijgt door het nemen van talloze duiken in het zwembad of als u een flinke smakkerd maakt tijdens wintersport, u verzekerd bent voor persoonlijke hulp en de extra kosten als gevolg daarvan.

Wat is er verzekerd bij Persoonlijke hulp?

Met deze module bent u dus standaard verzekerd voor persoonlijke hulp en extra kosten als u ziek wordt, een ongeval krijgt, vermist wordt of overlijdt. Dit geldt voor alle reizen die u maakt, ook voor wintersport als u ervoor heeft gekozen om dat mee te verzekeren. Let wel op: Wintersport buiten de daarvoor bedoelde pistes en banen is nooit verzekerd. Langlaufen en wandelen in de sneeuw zijn wel altijd meeverzekerd onder de module Persoonlijke hulp bij een Klaverblad Doorlopende reisverzekering.

Persoonlijke hulp door onze alarmcentrale

Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar en verzorgt de persoonlijke hulp die u nodig heeft. U kunt bij persoonlijke hulp op vakantie denken aan het volgende:

  • Advies en hulp om een goede arts of een goed ziekenhuis te vinden
  • Verzending van dringende medicijnen, kunst- of hulpmiddelen
  • Vervoer naar een ziekenhuis of naar huis
  • Opsporing, redding of berging

Als u in een zeer ernstige situatie terecht bent gekomen dan kan het fijn en/of nodig zijn dat u iemand laat over komen. Als u alleen reist dan mag u via de module Persoonlijke hulp van de reisverzekering zelfs twee personen laten komen. Onze alarmcentrale beoordeelt de ernst van de situatie en verzorgt de reis van deze personen.

Verzekerde kosten bij Persoonlijke hulp

Omdat wij u graag helpen als u problemen op vakantie heeft, bieden wij u naast hulp ook een vergoeding van kosten. U bent verzekerd voor de volgende kosten:

  • De kosten voor de hulp die onze alarmcentrale heeft geregeld
  • De extra kosten die u heeft moeten maken met toestemming van onze alarmcentrale
  • Uw extra reis- en verblijfkosten omdat u van de arts niet mag reizen
  • De verzendkosten van medicijnen, kunst- of hulpmiddelen die onze alarmcentrale verzendt
  • De extra telefoonkosten die nodig zijn

Wij vergoeden ook de kosten om uw lichaam naar Nederland te brengen als u in het ergste geval tijdens een reis in het buitenland overlijdt. Het kan ook zo zijn dat uw begrafenis of crematie in het vakantieland plaatsvindt. In dat geval vergoeden wij de kosten hiervan en de reis- en verblijfkosten van twee nabestaanden.

Bent u op vakantie en heeft u persoonlijke hulp nodig? Onze alarmcentrale is dag en nacht te bereiken op het nummer +31 (0)79 – 3 204 704. Wij helpen u graag!

Advies over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering

Wilt u nog meer weten over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering? Een verzekeringsadviseur staat voor u klaar om meer informatie te geven over een reisverzekering en aanvullende modules.

Onze reisverzekering

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een verzekeringsadviseur.

Vind een verzekeringsadviseur

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen reisverzekering.

Bereken en vraag aan