Doorlopende reisverzekering: wat is dat?

Eindelijk, u gaat met vakantie! Daar kijkt u al het hele jaar naar uit. Uw koffer staat klaar, uw buurvrouw geeft de plantjes straks water en de reisgids ligt op uw nachtkastje. Maar heeft u ook gedacht aan een reisverzekering? Want u wilt natuurlijk wel onbezorgd op reis.

Er kan van alles gebeuren. Vlak vóór vertrek kunt u uw been breken. Uw koffer ligt niet op de bagageband. U eet iets verkeerds en u wordt ziek tijdens uw vakantie. Uw auto begeeft het. Na een skiongeluk moet u met een reddingshelikopter de piste af. Met een reisverzekering verzekert u zich tegen schade die u oploopt tijdens uw reis. Met een gerust gevoel trekt u straks de voordeur achter u dicht. Vertraagde bagage, kosteloos annuleren, vergoeding bij medische kosten, hulp bij autopech en ongeluk tijdens uw wintersport: er zijn verschillende modules waaruit u kunt kiezen. Op deze pagina leest u 5 situaties waarbij u met een Klaverblad Doorlopende reisverzekering goed bent verzekerd. Heeft u alles geregeld? Dan kan uw vakantie pas écht beginnen. Geniet van uw welverdiende vakantie.

1. Handig bij vertraagde bagage

Bram komt voor zijn zomervakantie aan op Malta. Helaas is zijn koffer in Japan aangekomen. Gelukkig heeft Bram de module Bagagedekking aangevinkt toen hij zijn reisverzekering afsloot. Nu krijgt hij namelijk de noodzakelijke kosten voor bijvoorbeeld een tandenborstel, schoon ondergoed en een pyjama tot maximaal 200 euro vergoed. Zo kan hij de dagen overbruggen totdat zijn koffer is gearriveerd.

2. Kosteloos annuleren

Marjolein zou afgelopen zomer met haar vriendinnen gaan genieten op een Caribisch eiland. Toen zij voor vertrek nog snel even op de fiets naar de stad vertrok om last-minute een bikini te kopen, bleef het wiel van haar fiets in de tramrails steken. Marjolein viel en brak haar been. Doordat haar been in het gips moest, mocht zij van de dokter ook niet meer vliegen. De Annuleringsdekking zorgt ervoor dat zij de al betaalde kosten van de vakantie terugkreeg.

3. Vergoeding bij medische kosten

Mexico, een prachtig land dat niet alleen bekend staat om haar cultuur, historie en muziek, maar ook om het heerlijke eten. Zo dacht ook John. Helaas werd de buik van John er niet heel blij van toen hij op zijn eerste vakantiedag Mexicaanse enchiladas had gegeten. Hij kreeg hoge koorts en moest daar naar de dokter. Gelukkig had hij de module Medische kosten meeverzekerd, want daardoor konden wij hem helpen met het deel van de kosten dat zijn zorgverzekeraar niet betaalde.

4. Hulp bij autopech

Met eigen auto naar uw favoriete camping in Frankrijk. Het klinkt zo heerlijk. Totdat Cindy onderweg het geluid van een sputterende motor hoort. Langzamerhand komt de auto tot stilstand en daar staat zij dan. Met het hele gezin langs de weg, slechts een paar honderd kilometer verwijderd van de camping. Dankzij de module Vervoer en Verblijf krijgt zij van onze alarmcentrale hulp om toch nog op bestemming aan te komen.

5. Ongeluk tijdens wintersport

Tijdens zijn jaarlijkse wintersportvakantie laat Remco graag aan iedereen op de pistes zijn skikunsten zien. Als doorgewinterde skiër gaat hij piste na piste af. En dan ineens zoeft er een peuter op zijn snowboard voorbij. Remco komt hard ten val en voor hij het weet wordt hij met een gebroken arm door een reddingshelikopter van de piste gehaald. Gelukkig valt de rekening mee, doordat hij Wintersport heeft meeverzekerd kan hij zijn pijn enigszins weglachen in de après-skibar.

De 5 voordelen van een Klaverblad Doorlopende reisverzekering

Wilt u genieten van een zorgeloze vakantie? Het kan! Ontdek nu de 5 voordelen van onze doorlopende reisverzekering.

Ontdek de voordelen

Meisjes zomer

Persoonlijk advies over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering

Uiteraard is elke situatie anders en verschilt het per type vakantie welke aanvullende modules handig zijn. Als u hier extra advies over wilt hebben, dan kunt u contact opnemen met een verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

Onze reisverzekering

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een verzekeringsadviseur.

Vind een verzekeringsadviseur

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen reisverzekering.

Bereken en vraag aan