Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Een gewoon goede Gezinsongevallen­verzekering

Een ongeluk is zo gebeurd: thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met een gezinsongevallenverzekering krijgt u eenmalig een uitkering als u of een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt. Zo kunt u extra kosten opvangen, zoals gezinshulp of het plaatsen van een lift in uw woning.

  • Hoge uitkering bij ernstige invaliditeit
  • Wereldwijd verzekerd
  • Aantrekkelijke premie
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Bereken en vraag aan


Welke gezins­ongevallen­verzekering
past het beste bij u?

Welke gezinsongevallenverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u graag advies van een assurantieadviseur? Vind een assurantieadviseur bij u

in de buurt.

U heeft de keuze uit vier verzekerde bedragen bij invaliditeit. Het verzekerde bedrag bij overlijden is altijd € 5.000,-.

Verzekerd bedrag bij invaliditeit Jaarpremie gezin Jaarpremie alleenstaande
1 € 20.000,- € 45,- € 22,50
2 € 30.000,- € 60,- € 30,-
3 € 40.000,- € 75,- € 37,50
4 € 50.000,- € 90,- € 45,-

Een gewoon goede uitkering

Als u door een ongeval voor altijd invalide wordt, dan krijgt u een uitkering. De hoogte hiervan hangt af van hoe erg u invalide bent. Wij drukken dit uit in een percentage. Naarmate dit percentage hoger is, krijgt u een hogere uitkering. Als u bijvoorbeeld 30% invalide bent, dan is de uitkering 40% van het verzekerde bedrag. Bij 50% invaliditeit is dat 80% van het verzekerde bedrag. Als u volledig invalide bent, dan keren wij zelfs 300% van het verzekerde bedrag uit. Dat is bijzonder, want normaal gesproken wordt maximaal 100% van het verzekerde bedrag uitgekeerd.

Bereken direct uw premie

Veelgestelde vragen over de
gezins­ongevallen­verzekering

Thuiswonende kinderen zijn altijd meeverzekerd, ook als het stief- of pleegkinderen zijn. Uitwonende kinderen zijn alleen verzekerd als ze studeren, niet ouder dan 28 jaar zijn en niet getrouwd zijn.
U bent over de hele wereld verzekerd. Dus ook op vakantie.
We kijken of we alle informatie hebben gekregen die nodig is. Als we meer informatie willen hebben, dan nemen we contact met u op. Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we u de polis zo snel mogelijk toe.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
De verzekerde bedragen gelden voor iedere persoon afzonderlijk.
Neem contact op met ons via ons contactformulier of telefoonnummer 079 - 3 204 417. U kunt ook contact opnemen met uw assurantieadviseur.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen assurantieadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.

Vindt u uw vraag niet op deze pagina of is het antwoord voor u niet duidelijk genoeg? Stel dan uw vraag via ons contactformulier of bel ons: 079 – 3 204 549.

Meer informatie

Meer informatie over onze gezinsongevallenverzekering en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze gezinsongevallenverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze gezinsongevallenverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Bereken direct uw premie