Vader en kinder zitten op de bank te spelen

De Klaverblad Gezinsongevallenverzekering

De Klaverblad Gezinsongevallen­verzekering

Een ongeluk is zo gebeurd: thuis, tijdens het sporten of in het verkeer. Met een gezinsongevallenverzekering krijgt u eenmalig een uitkering als u of een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt. Zo kunt u extra kosten opvangen, zoals gezinshulp of het plaatsen van een lift in uw woning.

  • Hoge uitkering bij ernstige invaliditeit
  • Wereldwijd verzekerd
  • Aantrekkelijke premie
  • Altijd 14 dagen bedenktijd


Ontvang passend advies

Welke gezins­ongevallen­verzekering 
past het beste bij u?

Welke gezinsongevallenverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u graag advies van een assurantieadviseur? Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt.

U heeft de keuze uit vier verzekerde bedragen bij invaliditeit. Het verzekerde bedrag bij overlijden is altijd € 5.000,-.

Verzekerd bedrag bij invaliditeit Jaarpremie gezin Jaarpremie alleenstaande
€ 20.000,- € 45,- € 22,50
€ 30.000,- € 60,- € 30,-
€ 40.000,- € 75,- € 37,50
€ 50.000,- € 90,- € 45,-

Een gewoon goede uitkering

Als u door een ongeval voor altijd invalide wordt, dan krijgt u een uitkering. De hoogte hiervan hangt af van hoe erg u invalide bent. Wij drukken dit uit in een percentage. Naarmate dit percentage hoger is, krijgt u een hogere uitkering. Als u bijvoorbeeld 30% invalide bent, dan is de uitkering 40% van het verzekerde bedrag. Bij 50% invaliditeit is dat 80% van het verzekerde bedrag. Als u volledig invalide bent, dan keren wij 300% van het verzekerde bedrag uit.


Bereken direct uw premie

Vraag uw adviseur naar onze gezinsongevallenverzekering

Precies weten welke gezinsongevallenverzekering het beste bij u past? Dat hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Een adviseur helpt u graag bij het vinden van een gezinsongevallenverzekering die daar bij aansluit.

Zoek een adviseur

Veelgestelde vragen over een gezinsongevallenverzekering

U betaalt de premie voor een verzekering vooruit. Als u heeft gekozen voor maandbetaling dan kan dit betekenen dat wij de eerste keer meer dan één termijnpremie afschrijven. U vindt op de afrekening van het polisblad welk bedrag wij de eerste keer voor welke periode afschrijven. Daarna betaalt u gewoon de afgesproken termijnpremie die op de polis staat.
U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.
Bel ons op nummer 079 - 3 204 549. Wij mailen u dan direct een betaallink om uw premie via Ideal naar ons over te maken. Zo weet u zeker dat uw betaling correct en direct bij ons binnenkomt.
Als u een verzekeringsadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen verzekeringsadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
Meer informatie over het betalen van uw premie en over hoe wij omgaan met betalingsachterstanden leest u op de pagina Betalen en betalingsachterstanden.
De verzekerde bedragen gelden voor iedere persoon afzonderlijk.
Neem contact op met ons via ons contactformulier of telefoonnummer 079 - 3 204 417. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsadviseur.
We kijken of we alle informatie hebben gekregen die nodig is. Als we meer informatie willen hebben, dan nemen we contact met u op. Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we u de polis zo snel mogelijk toe.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
Thuiswonende kinderen zijn altijd meeverzekerd, ook als het stief- of pleegkinderen zijn. Uitwonende kinderen zijn alleen verzekerd als ze studeren, jonger dan 28 jaar zijn en niet getrouwd zijn.
U bent over de hele wereld verzekerd. Dus ook op vakantie.

Staat uw vraag er niet bij of vindt u het antwoord niet duidelijk genoeg? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of bel ons op 079 - 3 204 549.

Meer informatie

Meer informatie over onze gezinsongevallenverzekering voor particulieren en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze gezinsongevallenverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze gezinsongevallenverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

Vraag uw adviseur naar onze verzekeringen

Precies weten welke verzekering het beste bij u past? Dat hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Een adviseur helpt u graag bij het vinden van een verzekering die daar bij aansluit.

Ontvang passend advies

Bereken alvast uw premie

Wilt u alvast de premie van uw gezinsongevallenverzekering berekenen? Dat kan gewoon via onze eigen website. Ook heeft u hier de mogelijkheid om direct zelf uw verzekering online af te sluiten.

Bereken uw premie