Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Een gewoon goede Motor­verzekering

Met onze motorverzekering is uw motor gewoon goed verzekerd.

  • Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager de premie
  • Kies zelf bij welke garage u uw motor laat repareren
  • Standaard laag eigen risico van €100, -
  • Geen bijkomende polis- en administratiekosten
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Bereken en vraag aan

Welke motorverzekering past het beste bij u?

Welke motorverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u graag advies van een assurantieadviseur? Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt.

U heeft de keuze uit drie varianten van onze motorverzekering: WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA + beperkt casco en WA + volledig casco. Het verschil hiertussen ziet u in het volgende overzicht.

WA WA + beperkt casco WA + volledig casco
Verzekerd bedrag aansprakelijkheid bij letsel of overlijden € 6.070.000,- € 6.070.000,- € 6.070.000,-
Verzekerd bedrag bij schade aan spullen € 2.500.000,- € 2.500.000,- € 2.500.000,-
Schade door uw eigen motor door:
Brand of ontploffing
Diefstal of inbraak
Storm of hagel
Schade door eigen schuld
Nieuwwaarderegeling bij totaalverlies of diefstal

Aanvullende verzekeringen

U kunt uw motorverzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering voor opzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.  

Ongevallenverzekering voor opzittenden

Als u of iemand anders op de motor invalide wordt of overlijdt door een verkeersongeluk, dan keren wij een bedrag uit. Bij blijvende invaliditeit is dit maximaal € 5.000,- en bij overlijden is dit € 2.500,-. 

Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

U krijgt rechtshulp om verkeersschade te verhalen op degene die deze heeft veroorzaakt. Verder helpen wij u als u voor de rechter moet komen of als de politie uw rijbewijs of motor in beslag neemt.

Bereken direct uw premie

Veelgestelde vragen over de motorverzekering

Wij bepalen de premie op basis van uw leeftijd, uw woonplaats en het type motor. Verder is de premie afhankelijk van het aantal schadevrije jaren. Hoe langer u geen schade heeft geclaimd, hoe meer korting u krijgt op de premie.
U heeft een eigen risico van €100,- per gebeurtenis.
Neem contact op met ons of uw assurantieadviseur. Wij melden uw kenteken dan af en stoppen uw verzekering.
We kijken of we alle informatie hebben gekregen die nodig is. Als we meer informatie willen hebben, dan nemen we contact met u op. Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we u de polis zo snel mogelijk toe.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
Na een aanrijding moet u een Europees schadeformulier invullen. Beide partijen die bij de aanrijding betrokken zijn, moeten dit formulier ondertekenen. Stuur het op naar uw assurantieadviseur of naar ons: Klaverblad Verzekeringen, postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer.
Wij sturen u een Europees schadeformulier op als u een verzekering bij ons heeft afgesloten. Verder kunt u hier een Europees Schadeformulier uitprinten. Wilt u dat we een Europees schadeformulier naar u opsturen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons: 079 – 3 204 549.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan kunt u het beste contact met hem opnemen. Hij meldt de schade bij ons. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u eenzijdige schade online bij ons melden.
Doe direct aangifte bij de politie. Bel verder de stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV): 071-3 641 777. Deze registreert motordiefstallen. U vergroot met uw melding de kans dat uw motor wordt teruggevonden. Als u een assurantieadviseur heeft, dan kunt u het beste aan hem doorgeven dat uw motor is gestolen. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u de diefstal bij ons melden via ons contactformulier of telefonisch: 079 - 3 204 412.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen assurantieadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.

Vindt u uw vraag niet op deze pagina of is het antwoord voor u niet duidelijk genoeg? Stel dan uw vraag via ons contactformulier of bel ons: 079 - 3 204 549.

Meer informatie

Meer informatie over onze motorverzekering en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze motorverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze motorverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een assurantieadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen motorverzekering.

Bereken en vraag aan