Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Coronavirus | Wij werken voor een groot deel thuis. Meer info

gezin op reis wintersport

Lang op reis met een verzekering

Gaat u lang op reis, backpacken of wilt u een goede wereldreis verzekering? Ook dan komt onze Klaverblad Doorlopende reisverzekering van pas. Met deze reisverzekering bent u maximaal drie maanden aansluitend verzekerd. Afhankelijk van waar uw lange reis of wereldreis precies heen gaat, moet u wel een reisverzekering met de juiste verzekerde gebieden afsluiten.

Aanvullend verzekerd en lang op reis

Gaat u een reisverzekering afsluiten als u lang op reis gaat? Kijk dan eens bij onze aanvullende modules. Zo is het bijvoorbeeld handig om Medische kosten bij te verzekeren. Dan bent u verzekerd voor de medische kosten die uw basis zorgverzekering niet vergoed. Ook kan het voorkomen dat u ruim van tevoren geplande wereldreis door omstandigheden niet doorgaat. In zo’n geval is het handig om gedekt te zijn voor annulering. En ook een bagagedekking voor als u als backpacker lang op reis gaat, is mogelijk.

Andere voordelen van een reisverzekering

Of u nou een korte vakantie heeft geboekt of lang op reis gaat, een doorlopende reisverzekering afsluiten is erg belangrijk. Wij vertellen u graag meer over de andere voordelen van de Klaverblad Doorlopende reisverzekering. Dan kunt u daarna goed geïnformeerd uw reisverzekering direct online afsluiten.

  Advies over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering

  Wilt u nog meer weten over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering? Een assurantieadviseur staat voor u klaar om meer informatie te geven over een reisverzekering en aanvullende modules.

  Onze reisverzekering

  Laat u adviseren

  Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

  Vraag advies aan een assurantieadviseur.

  Vind een assurantieadviseur

  Verzeker u zelf online

  U regelt snel en gemakkelijk uw eigen reisverzekering.

  Bereken en vraag aan