Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Coronavirus | Wij werken voor een groot deel thuis. Meer info

gezin op reis wintersport

Wat is een doorlopende reisverzekering?

Op vakantie gaan, daar weten wij Nederlanders alles van. Maar wat is een reisverzekering eigenlijk precies en hoe kiest u de beste reisverzekering voor uw situatie uit? Aan de hand van een aantal verhalen leggen wij uit waarom het handig is om een Klaverblad Doorlopende reisverzekering af te sluiten en met welke modules u zichzelf extra verzekert.

1. Handig bij vertraagde bagage

Bram komt voor zijn zomervakantie aan op Malta. Helaas is zijn koffer in Japan aangekomen. Gelukkig heeft Bram de module Bagagedekking aangevinkt toen hij zijn reisverzekering afsloot. Nu krijgt hij namelijk de noodzakelijke kosten voor bijvoorbeeld een tandenborstel, schoon ondergoed en een pyjama tot maximaal € 200,- vergoed. Zo kan hij de dagen totdat zijn koffer is gearriveerd overbruggen.

2. Kosteloos annuleren

Marjolein zou afgelopen zomer met haar vriendinnen gaan genieten op een Caribisch eiland. Toen zij voor vertrek nog snel even op de fiets naar de stad vertrok om last-minute een bikini te kopen, bleef het wiel van haar fiets in de tramrails steken. Marjolein viel en brak haar been. Doordat haar been in het gips moest, mocht zij van de dokter ook niet meer vliegen. De Annuleringsdekking zorgt ervoor dat zij de reeds betaalde kosten van de vakantie terugkreeg.

3. Vergoeding bij medische kosten

Mexico, een prachtig land wat niet alleen bekend staat om haar cultuur, historie en muziek, maar ook om het heerlijke eten. Zo dacht ook John. Helaas werd de buik van John er niet heel blij van toen hij op zijn eerste vakantiedag aan de Mexicaanse enchiladas had gezeten. Hij kreeg hoge koorts en moest daar naar de dokter. Gelukkig had hij de module Medische kosten meeverzekerd, want daardoor konden wij hem helpen met het deel van de kosten wat niet betaald werd door zijn zorgverzekeraar.

4. Hulp bij autopech

Met eigen auto naar uw favoriete camping in Frankrijk. Het klinkt zo heerlijk. Totdat Cindy onderweg het geluid van een sputterende motor hoort. Langzamerhand komt de auto tot stilstand en daar staat zij dan. Met het hele gezin langs de weg, slechts een paar honderd kilometer verwijderd van de camping. Dankzij de module Vervoer en Verblijf krijgt zij van onze alarmcentrale hulp om toch nog op bestemming aan te komen.

5. Ongeluk tijdens wintersport

Tijdens zijn jaarlijkse wintersportvakantie laat Remco graag aan iedereen op de pistes zijn ski-kunsten zien. Als doorgewinterde skiër gaat hij piste na piste af. En dan ineens zoeft er een peuter op zijn snowboard voorbij. Remco komt hard ten val en voor hij het weet wordt hij met een gebroken arm door een reddingshelikopter van de piste gehaald. Gelukkig valt de rekening mee, doordat hij Wintersport heeft meeverzekerd én kan hij zijn pijn enigszins weglachen in de après-ski bar.

De 5 voordelen van een Klaverblad Doorlopende reisverzekering

Wilt u genieten van een zorgeloze vakantie? Het kan! Ontdek nu de 5 voordelen van onze doorlopende reisverzekering.

Ontdek de voordelen

Meisjes zomer

  Advies over de Klaverblad Doorlopende reisverzekering

  Uiteraard is elke situatie anders en verschilt het per type vakantie welke aanvullende modules handig zijn. Als u hier extra advies over wilt hebben, dan kunt u contact opnemen met een assurantieadviseur bij u in de buurt.

  Onze reisverzekering

  Laat u adviseren

  Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

  Vraag advies aan een assurantieadviseur.

  Vind een assurantieadviseur

  Verzeker u zelf online

  U regelt snel en gemakkelijk uw eigen reisverzekering.

  Bereken en vraag aan