ingebroken in huis

Wat kost een inboedelverzekering?

U bent zuinig op uw spullen. Daarom wilt u een inboedelverzekering afsluiten. Maar wat kost een inboedelverzekering? Kosten per maand hangen af van bijvoorbeeld hoeveel spullen u heeft. En natuurlijk: wat de totale waarde is. De kosten van een inboedelverzekering zijn dus voor iedereen anders.

Kosten inboedelverzekering

Omdat iedereen weer andere bezittingen heeft, verschillen de kosten van een inboedelverzekering per situatie. Daarnaast hangt de premie van een inboedelverzekering ook af van uw postcode. Dus: waar woont u en wat is uw inboedel waard? Wilt u weten wat het kost om uw inboedel te verzekeren? Of wilt u direct een inboedelverzekering afsluiten? U regelt het allemaal eenvoudig online.

Premie berekenen

Inboedelverzekering: bereken uw maandpremie

Ondanks dat u voorzichtig bent met uw spullen, kan er altijd wel wat gebeuren. Schade of diefstal is altijd erg vervelend. Gelukkig bent u gewoon goed verzekerd met de Klaverblad inboedelverzekering. Kosten per maand weten? Bereken uw premie. Liever persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met een verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

Aanvullende glasverzekering?

Uw inboedelverzekering dekt geen schade aan ruiten van uw woning. Uw opstalverzekering vaak wel, dus check die eerst even. Of kijk in uw huurcontract als u uw woning huurt. Wilt u glasschade extra verzekeren? U sluit de module Glas aanvullend af bij uw Klaverblad woonverzekeringen. Deze verzekering dekt ook het glas in bijvoorbeeld een windscherm of een terras- of balkonafscheiding.

Glasverzekering

Aanvullende kostbaarhedenverzekering

Met een inboedelverzekering is uw dure spiegelreflexcamera thuis gewoon goed verzekerd. Maar niet als u ermee naar het bos gaat om daar schitterende plaatjes te schieten. Met een aanvullende kostbaarhedenverzekering zijn kostbaarheden óók verzekerd als u ermee naar buiten gaat. Uw camera, maar ook andere kostbare spullen als uw dure horloge of sieraden. Een fijne gedachte, toch? De premie van een kostbaarhedenverzekering hangt af van wat het precies is en hoeveel het waard is.

Kostbaarhedenverzekering

Glasverzekering en kostbaarhedenverzekering afsluiten

Een glasverzekering of kostbaarhedenverzekering sluit u bij het afsluiten van een inboedelverzekering als aanvullende module af. Wilt u meer weten? Stel uw vraag dan via het contactformulier of bel met 079 - 3 204 549. Heeft u een verzekeringsadviseur? Hij of zij helpt u graag verder.

Vragen of persoonlijk advies over een inboedelverzekering?

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust, wij geven graag antwoord. Bel ons of stuur ons een e-mail. Wilt u persoonlijk advies? Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Onze inboedelverzekering