De Klaverblad Arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV)

Onze AOV is er voor zelfstandigen die met hun handen werken. Als dat door ziekte of ongeval niet meer kan, dan helpen wij u met geld of bijvoorbeeld een omscholingstraject. Dat werkt een stuk prettiger.

Vraag uw adviseur naar onze gewoon goede AOV.

De Klaverblad AOV Zelf premie berekenen

Coronavirus (COVID-19) | wij werken nog altijd voor een groot deel vanuit huis

In verband met de adviezen rond het coronavirus werken wij nog altijd voor een groot deel vanuit huis. Natuurlijk zijn we er gewoon om u te helpen.

Inmiddels is onze telefonische bereikbaarheid weer gewoon zoals u van ons gewend bent. Wel kan het voorkomen dat onze thuiswerkers een wat minder stabiele lijn hebben. Wij vragen in dat geval om uw begrip. Daarnaast helpt het ons als u niet dringende vragen via ons contactformulier stelt. Zo blijven we telefonisch het beste bereikbaar voor vragen waar direct een antwoord nodig is. Alvast bedankt voor uw hulp!

Schade door vorst en smeltende sneeuw

Koning Winter is in het land. Heeft u behalve sneeuw- en ijspret ook schade opgelopen door de vorst? Wij leggen u uit wat verzekerd is.

Lees meer

Annuleringskosten bij een nieuwe coronagolf

Door het coronavirus gelden er verschillende reisbeperkingen. U leest hier of annuleringskosten vergoed worden bij een negatief reisadvies.

Lees meer

Nieuws over COVID-19

Lees hier de laatste ontwikkelingen rond het huidige coronavirus en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Alle updates

Lees alle beoordelingen