Contact: 079 - 3 204 583 (dag en nacht)

Overige verzekeringen midden- en kleinbedrijf

Ook voor een aantal andere verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Garageverzekering
  • Vrachtautoverzekering
  • Werkmateriaalverzekering
  • Milieuschadeverzekering

Garageverzekering

Bent u eigenaar van een garagebedrijf? Met onze garageverzekering verzekert u uw eigen motorrijtuigen en de motorrijtuigen die bij u gerepareerd worden. Daarnaast heeft u een aantal extra opties, zoals een schadeverzekering inzittenden, een cascoverzekering motorrijtuigen, een rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen en een aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen.

Garageverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Garageverzekering.

Vrachtauto­verzekering

Heeft u een vrachtauto, welke u gebruikt voor vervoer van uw eigen zaken? Bij onze vrachtautoverzekering kunt u kiezen voor een WA-verzekering, een verzekering met beperkt casco of een verzekering met volledig casco. U kunt de verzekering uitbreiden met een verkeersrechtsbijstandverzekering. Ook kunt u uw oplegger en/of aanhangwagen meeverzekeren.

Vraag een Vrachtautoverzekering aan

Werkmateriaal­verzekering

Als ondernemer kunt u niet zonder uw vorkheftrucks, graafmachines en ander werkmateriaal. Helaas gebeuren hier weleens ongelukken mee. Met onze werkmateriaalverzekering bent u verzekerd als hierbij schade ontstaat. Deze verzekering bestaat standaard uit een WA-verzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende cascoverzekeringen.

U kunt een Werkmateriaalverzekering aanvragen met het aanvraagformulier voor een Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering.

Vraag een Werkmateriaalverzekering aan.

Milieuschade­verzekering

Met een milieuschadeverzekering bent u verzekerd voor schade door vervuiling van uw bedrijfsterrein. Ook bent u verzekerd als iemand u aansprakelijk stelt voor milieuschade die door uw schuld is ontstaan.

Milieuschadeverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Milieuschadeverzekering.

Meer informatie

Lees voor het afsluiten van een verzekering ook de dienstenwijzer van Klaverblad Assurantiën. Hierin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten daarvan zijn.

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen? Neem dan contact op met uw assurantieadviseur of met ons via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen: 079 – 3 204 583.

Heeft u nog geen assurantieadviseur? Vind dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.