man aan het klussen in huis

Overige MKB verzekeringen

Overige verzekeringen midden- en kleinbedrijf

Ook voor een aantal andere verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Vrachtautoverzekering
  • Werkmateriaalverzekering
  • Milieuschadeverzekering


Ontvang passend advies

De Klaverblad Vrachtauto­verzekering

Heeft u een vrachtauto, welke u gebruikt voor vervoer van uw eigen zaken? Bij onze vrachtautoverzekering kunt u kiezen voor een WA-verzekering, een verzekering met beperkt casco of een verzekering met volledig casco. U kunt de verzekering uitbreiden met een verkeersrechtsbijstandverzekering. Ook kunt u uw oplegger en/of aanhangwagen meeverzekeren.

Vraag een Vrachtautoverzekering aan

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze vrachtautoverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze vrachtautoverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

De Klaverblad Werkmateriaal­verzekering

Als ondernemer kunt u niet zonder uw vorkheftrucks, graafmachines en ander werkmateriaal. Helaas gebeuren hier weleens ongelukken mee. Met onze werkmateriaalverzekering bent u verzekerd als hierbij schade ontstaat. Deze verzekering bestaat standaard uit een WA-verzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende cascoverzekeringen.

U kunt een Werkmateriaalverzekering aanvragen met het aanvraagformulier voor een Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering.

Vraag een Werkmateriaalverzekering aan.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze werkmateriaalverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze werkmateriaalverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

De Klaverblad Milieuschade­verzekering

Met een milieuschadeverzekering bent u verzekerd voor schade door vervuiling van uw bedrijfsterrein. Ook bent u verzekerd als iemand u aansprakelijk stelt voor milieuschade die door uw schuld is ontstaan. Let op: u kunt onze milieuschadeverzekering alleen afsluiten in combinatie met een Klaverblad Gebouwenverzekering.

Milieuschadeverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Milieuschadeverzekering.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze milieuschadeverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze milieuschadeverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

Meer informatie

Lees voor het afsluiten van een verzekering ook de dienstenwijzer van Klaverblad Assurantiën. Hierin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten daarvan zijn.

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen? Neem dan contact op met uw assurantieadviseur of met ons via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen: 079 – 3 204 583.

Heeft u nog geen assurantieadviseur? Vind dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.

Verzekerd van passend advies

Welke verzekering het beste bij uw bedrijf past? Dat hangt af van uw bedrijfssituatie en wensen. Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Vind een zakelijke verzekeringsadviseur

Uw bedrijf gewoon goed verzekerd

Wilt u alvast de premie van uw mkb-verzekering berekenen voordat u naar een verzekeringsadviseur gaat? Dat kan gemakkelijk en snel via onze eigen website.

Bereken uw premie