Header dat helpt

Header dat helpt

Goed verzekerd met de Klaverblad AOV

Onze AOV zijn er speciaal voor zelfstandigen die met hun handen werken. Als dat door ziekte of een ongeval niet meer kan, helpen wij u met geld of bijvoorbeeld omscholing. Dat is een zorg minder. En dat helpt.

Ontdek de Klaverblad AOV

Een Klaverblad arbeidsongeschiktheidsverzekering helpt

Bij Klaverblad draait het om mensen. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn er om u te ontzorgen. Daarom staan onze specialisten niet alleen voor u klaar op het moment dat u ons nodig heeft, maar ook daarvoor al. Vaak begint een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een goed gesprek. Vraag uw adviseur naar de gewoon goede AOV van Klaverblad en krijg persoonlijk advies over een arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij u past.

Advies op maat

Illustratie van een lamp

We denken met u mee en zetten die extra stap

Iedereen onderneemt op z’n eigen manier. Daarom geloven we in maatwerk en bieden we drie verschillende smaken. Samen met uw adviseur helpen we u aan een AOV die écht bij u past.

Illustratie van 2 handen

U wordt altijd persoonlijk geholpen

Juist bij een onderwerp als arbeidsongeschiktheid is het belangrijk dat u gehoord wordt. Bij ons geen keuzemenu’s, maar goed bereikbare specialisten die ervoor u zijn wanneer dat nodig is.

Illustratie van een cirkel met een pijl

We zijn er als het nodig is, maar ook daarvoor al

Bij Klaverblad vinden we het belangrijk om u ook te helpen vóórdat er iets aan de hand is. Daarom denkt ons team van deskundigen graag mee in het voorkomen van arbeidsongeschiktheid.


Hoe kan een AOV u helpen?

Natuurlijk wilt u een AOV die écht helpt. Met behulp van een adviseur ontdekt u welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste past bij uw situatie. Maar hoe helpt een Klaverblad AOV u eigenlijk verder? We brengen het voor u in beeld.

Blogs rondom arbeidsongeschiktheid

Meer over AOV