Directeur in woonhuis bij stel

De Klaverblad Woonverzekeringen

De Klaverblad Woon­verzekeringen

U bent bij ons aan het juiste adres voor een gewoon goede woonhuis- of inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering.
Bekijk onze woonverzekeringen

Hier bent u aan het juiste adres

Van de stenen van en spullen in uw huis tot het moment dat u per ongeluk schade veroorzaakt: met onze woonverzekeringen maakt u van uw huis een veilige plek. U bent bij ons aan het juiste adres voor een gewoon goede woonhuis- of inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering.

vader en dochter bakken pannenkoeken

Inboedelverzekering

Ongemerkt heeft u best veel spullen in huis. Ze maken uw huis een thuis en daarom wilt u die inboedel natuurlijk goed verzekeren.

Lees meer over onze inboedelverzekering

Bereken uw premie

Man aan het klussen

Woonhuisverzekering

Uw woning gewoon goed verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak? Dat woont een stuk prettiger.

Lees meer over onze woonhuisverzekering

Bereken uw premie

 vrouw werkt achter haar laptop

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongelukje kan ons allemaal overkomen. Met een aansprakelijkheidsverzekering is de schade die hierdoor ontstaat gelukkig gedekt.

Lees meer over onze aansprakelijkheidsverzekering

Bereken uw premie

Makkelijk overstappen naar Klaverblad

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk om over te stappen naar Klaverblad. Via de Overstapservice kunt u heel eenvoudig gratis uw huidige verzekering opzeggen. In het stappenplan overstappen leest u precies hoe dit werkt en waar u nog even op moet letten.

Blogs rondom onze woonverzekeringen

Gaat u een huis gaat kopen, heeft u een verbouwing op de planning, gaat u samenwonen of wilt u juist weten hoe u schade in en om het huis voorkomt? Hier leest u allerlei handige informatie en andere verhalen rondom onze woonverzekeringen. Wij helpen u namelijk graag zo zorgeloos mogelijk wonen.