Contact: 079 - 3 204 583 (dag en nacht)

Een gewoon goede Geld­verzekering

U wordt overvallen als u uw geld naar de bank brengt of iemand betaalt met vals geld in uw zaak. Met onze geldverzekering voor midden- en kleinbedrijf bent u verzekerd tegen het verlies van geld en ander waardepapier, zoals cadeaubonnen of tegoedbonnen.

  • Verzekerd voor geldverlies buiten uw bedrijfspand
  • Uw personeel is meeverzekerd
  • Geen eigen risico

Wat houdt de geldverzekering voor midden- en kleinbedrijf in?

Hieronder leest u meer over de geldverzekering. U kunt ook meer informatie vragen aan een assurantieadviseur. Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt.

Waarvoor ben ik verzekerd?
U bent standaard verzekerd voor verlies van geld en ander waardepapier door onder andere:

  • Brand of ontploffing
  • Diefstal na inbraak
  • Het aannemen van vals geld
  • Een overval als u geld vervoert
Welk bedrag kan ik verzekeren?
  • U kiest zelf, met een maximum van € 10.000,-

Aanvullende verzekeringen

U kunt uw geldverzekering uitbreiden met een debiteurenverzekering en een ongevallenverzekering.

 Debiteurenverzekering

Als uw administratie verloren gaat door bijvoorbeeld een brand of inbraak, dan is het soms niet meer mogelijk om al uw geld terug te krijgen. Met de debiteurenverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Ongevallenverzekering

Als u of uw personeel een ongeluk krijgt door een oorzaak die is verzekerd met de geldverzekering, dan keert de ongevallenverzekering een vast bedrag uit. Bij overlijden is dit
€ 12.500,-. Bij invaliditeit hangt het bedrag af van de mate waarin u blijvend invalide wordt. Het is maximaal € 50.000,-.

Veelgestelde vragen over de geldverzekering voor midden- en kleinbedrijf

Nee, u heeft geen eigen risico.
Ja, u kunt alleen een geldverzekering afsluiten als u ook een zakenverzekering bij ons heeft.
Nee. Met een zakenverzekering bent u alleen verzekerd voor het verlies van geld en waardepapieren in uw bedrijfspand. Met de geldverzekering bent u bijvoorbeeld ook verzekerd als u wordt overvallen wanneer u uw geld naar de bank brengt. Bovendien bent u met de zakenverzekering maar tot een bedrag van € 1000,- verzekerd.
We kijken of we alle informatie hebben gekregen die nodig is. Als we meer informatie willen hebben, dan nemen we contact met u op. Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we u de polis zo snel mogelijk toe.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact met hem opnemen. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u de schade bij ons melden. Als er sprake is van een strafbaar feit, dan moet u ook zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie. Stuur een kopie van het proces-verbaal op naar uw assurantieadviseur of naar ons.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen assurantieadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.

Vindt u uw vraag niet op deze pagina of is het antwoord voor u niet duidelijk genoeg? Stel dan uw vraag via ons contactformulier of bel ons: 079 – 3 204 583.

Meer informatie

Meer informatie over onze geldverzekering en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen MKB-verzekering.

Bereken en vraag aan

Laat u adviseren

Een assurantieadviseur kan u advies geven bij het afsluiten van een verzekering.

Vind een assurantieadviseur