foto geldlade

De Klaverblad Geldverzekering

De Klaverblad Geld­verzekering

U wordt overvallen als u uw geld naar de bank brengt of iemand betaalt met vals geld in uw zaak. Met onze geldverzekering voor midden- en kleinbedrijf bent u verzekerd tegen het verlies van geld en ander waardepapier, zoals cadeaubonnen of tegoedbonnen.

  • Verzekerd voor geldverlies buiten uw bedrijfspand
  • Uw personeel is meeverzekerd
  • Geen eigen risico


Ontvang passend advies

Wat houdt de geldverzekering voor midden- en kleinbedrijf in?

Hieronder leest u meer over de geldverzekering. U kunt ook meer informatie vragen aan een verzekeringsadviseur. Vind een verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

Waarvoor ben ik verzekerd?
U bent standaard verzekerd voor verlies van geld en ander waardepapier door onder andere:
  • Brand of ontploffing
  • Diefstal na inbraak
  • Het aannemen van vals geld
  • Een overval als u geld vervoert
Welk bedrag kan ik verzekeren?
  • U kiest zelf, met een maximum van € 10.000,-

Aanvullende verzekeringen

U kunt uw geldverzekering uitbreiden met een debiteurenverzekering en een ongevallenverzekering.

Debiteurenverzekering

Als uw administratie verloren gaat door bijvoorbeeld een brand of inbraak, dan is het soms niet meer mogelijk om al uw geld terug te krijgen. Met de debiteurenverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Ongevallenverzekering

Als u of uw personeel een ongeluk krijgt door een oorzaak die is verzekerd met de geldverzekering, dan keert de ongevallenverzekering een vast bedrag uit. Bij overlijden is dit
€ 12.500,-. Bij invaliditeit hangt het bedrag af van de mate waarin u blijvend invalide wordt. Het is maximaal € 50.000,-.

Bereken direct uw premie

Vraag uw adviseur naar onze geldverzekering

Een verzekeringsadviseur kan u goed adviseren welke zakelijke verzekeringen passen bij uw situatie. Vind een adviseur bij u in de buurt en vraag naar onze geldverzekering.

Zoek een adviseur

Veelgestelde vragen over de geldverzekering voor midden- en kleinbedrijf

U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.
U betaalt de premie voor een verzekering vooruit. Dit kan betekenen dat wij de eerste keer meer dan één termijnpremie afschrijven. U vindt op de afrekening van het polisblad welk bedrag wij de eerste keer voor welke periode afschrijven. Daarna betaalt u gewoon de afgesproken termijnpremie die op de polis staat.
Bel ons op nummer 079 - 3 204 583. Wij mailen u dan direct een betaallink om uw premie via Ideal naar ons over te maken. Zo weet u zeker dat uw betaling correct en direct bij ons binnenkomt.
Als u een verzekeringsadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen verzekeringsadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
Meer informatie over het betalen van uw premie en over hoe wij omgaan met betalingsachterstanden leest u op de pagina Betalen en betalingsachterstanden.
Als u een verzekeringsadviseur heeft, dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact met hem opnemen. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u de schade bij ons melden. Als er sprake is van een strafbaar feit, dan moet u ook zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie. Stuur een kopie van het proces-verbaal op naar uw verzekeringsadviseur of naar ons.
Heeft u via een verzekeringsadviseur een zakenverzekering bij ons aangevraagd? Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we zo snel mogelijk uw polis op. Soms hebben we meer informatie nodig om uw aanvraag te beoordelen. In dat geval nemen we contact op met uw verzekeringsadviseur of met u.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
Als verzekeraar moeten wij kunnen vaststellen wie de Ultimate Beneficial Owners (UBO’s) zijn van onze zakelijke relaties. Bijvoorbeeld als er een verzekering wordt aangevraagd, als we geld uitkeren of als er iets wijzigt in de bedrijfsvoering. Hiermee sluiten we uit dat degenen met wie we zaken doen, voorkomen op een sanctielijst. We voldoen hiermee aan de Nederlandse wet- en regelgeving om onder andere witwassen en terrorisme tegen te gaan en mogen zo uw verzekering in stand houden en betalingen aan u doen.

We leggen u op deze pagina graag meer uit over wat uiteindelijk belanghebbenden zijn en hoe u weet wie de uiteindelijk belanghebbenden van uw bedrijf zijn.
Nee, u heeft geen eigen risico.
Ja, u kunt alleen een geldverzekering afsluiten als u ook een zakenverzekering bij ons heeft.
Nee. Met een zakenverzekering bent u alleen verzekerd voor het verlies van geld en waardepapieren in uw bedrijfspand. Met de geldverzekering bent u bijvoorbeeld ook verzekerd als u wordt overvallen wanneer u uw geld naar de bank brengt. Bovendien bent u met de zakenverzekering maar tot een bedrag van € 1000,- verzekerd.

Vindt u uw vraag niet op deze pagina of is het antwoord voor u niet duidelijk genoeg? Stel dan uw vraag via ons contactformulier of bel ons: 079 – 3 204 583.

Meer informatie

Meer informatie over onze geldverzekering en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze geldverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze geldverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

Verzekerd van passend advies

Welke verzekering het beste bij uw bedrijf past? Dat hangt af van uw bedrijfssituatie en wensen. Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Vind een zakelijke verzekeringsadviseur

Uw bedrijf gewoon goed verzekerd

Wilt u alvast de premie van uw mkb-verzekering berekenen voordat u naar een verzekeringsadviseur gaat? Dat kan gemakkelijk en snel via onze eigen website.

Bereken uw premie