vrouw neemt de maat van een broek op

De Klaverblad MKB-verzekeringen

De Klaverblad MKB-verzekeringen

De Klaverblad mkb-verzekeringen zijn er voor alle ondernemers. En in het bijzonder voor mensen die met hun handen werken én de ondernemer in de winkelstraat. Meer weten?

Ja, ik wil meer weten Bereken uw premie

Voor een gewoon goede ondernemer, zoals u

Klaverblad is er voor ondernemers zoals u. Die met passie hun vak uitvoeren en daarbij net dat stapje extra zetten. Zoals de bakker die voor dag en dauw gewoon goede croissants staat te bakken en op weg naar huis nog een halfje bruin bij mevrouw de Wit bezorgt. Of de boetiek-eigenaar die voor haar klanten de mooiste outfits samenstelt en ook meteen die taille wat ruimer maakt als die nét iets te strak zit. Voor veel ondernemers heel gewoon, maar eigenlijk best bijzonder.

Klaverblad pakketkorting tot wel 10%

Sluit u verschillende soorten verzekeringen uit het Verzekeringspakket voor bedrijven af via een verzekeringsadviseur? Dan kunt u profiteren van pakketkorting tot wel 10%. Dat loopt lekker op! Vraag uw adviseur naar de pakketkorting van Klaverblad.

Gewoon goede verzekeringen

Een gewoon goede mkb-verzekering verzekert u bij risico’s die voorkomen bij uw bedrijf. Het maakt nogal wat uit of u boeken verkoopt, op een ladder staat te schilderen of kapper bent. De mkb-verzekeringen van Klaverblad bieden dekkingen die passen bij uw bedrijf en uw situatie. Niets meer en niets minder. Zo hebben wij bijvoorbeeld een terrasdekking voor horecaondernemers en zijn een webshop of koffiehoek meeverzekerd voor detaillisten. 

Voor ondernemers in de winkelstraat

Of uw onderneming nu een bakkerszaak, boekhandel, kapsalon, fietsenwinkel of lunchroom is, bij ons vindt u een passende verzekeringsoplossing. Onze dekkingen zijn naadloos afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in ons aanbod voor de winkelstraat.

Lees meer

Bijzonder goede service

Bij Klaverblad staan we altijd klaar voor u bij schade. Samen met uw verzekeringsadviseur zorgen wij voor een snelle afhandeling. Zo kunt u door met ondernemen en staan we telefonisch altijd klaar voor uw vragen.

Ontvang passend advies

Belangrijke verzekeringen voor een gewoon goede mkb-ondernemer als u

Hieronder staan de belangrijkste mkb-verzekeringen op een rijtje. Uiteraard is elke MKB-ondernemer weer anders. Bekijk eens op uw gemak welke risico’s u voor uzelf, uw bedrijf en uw werknemers kunt en wilt verzekeren. Heeft u hierbij advies nodig? Maak dan een afspraak met een verzekeringsadviseur.

Onze zakelijke verzekeringen op nummer 1 volgens verzekeringsadviseurs

Wist u dat verzekeringsadviseurs ons met een 7,7 als beste verzekeraar op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen waarderen? Hier leest u er meer over.

Verzekerd van passend advies

Welke verzekering het beste bij uw bedrijf past? Dat hangt af van uw bedrijfssituatie en wensen. Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Vind een zakelijke verzekeringsadviseur

Uw bedrijf gewoon goed verzekerd

Wilt u alvast de premie van uw MKB-verzekering berekenen? Dat kan gewoon via onze eigen website.

Bereken uw premie