foto calculator

De Klaverblad MKB-verzekeringen

De Klaverblad MKB-verzekeringen

Uw bedrijf is heel belangrijk voor u. Als er iets gebeurt met uw bedrijfsauto, de spullen in uw bedrijf, het bedrijfsgebouw, uw werknemers of uzelf, wilt u de schade goed geregeld hebben zodat u snel weer verder kunt. U kunt bij ons verschillende risico’s verzekeren.

  • Goede bereikbaarheid
  • Verzekeringspakket (dekkingen op elkaar afgestemd)
  • Snelle afhandeling van uw schade


Ontvang passend advies

Voorverrekening bedrijfsmatige verzekeringen | uw verzekering altijd up-to-date

Periodiek vragen wij u naar recente bedrijfsgegevens, zoals loon en omzet. Ook nu, nu alles anders is. Of uw bedrijf nou wel of niet iets merkt van de coronacrisis, het opsturen van uw bedrijfsgegevens is juist nu van belang:

  • Als uw bedrijf niet of nauwelijks last heeft van de coronacrisis, dan houdt u de verzekerde bedragen en premies voor 2020 op het juiste niveau door een voorverrekening te laten maken op basis van de cijfers over 2019
  • Als uw bedrijf lijdt onder de coronacrisis, dan kunt u nieuwe verzekerde bedragen en premies alvast afstemmen op de (geschatte) situatie van 2020. Hierdoor ontstaat een lagere premie en krijgt u mogelijk nog premie retour. Neem hiervoor contact op met team Bedrijven (079 – 3 204 583). Dit kunt u ook doen als wij u (nog) geen formulier toegestuurd hebben. Wij denken in deze tijd graag met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor uw situatie.

Heeft u van ons een formulier ontvangen om uw recente bedrijfsgegevens door te geven en heeft u hierover vragen? Wij helpen u uiteraard graag. U kunt uw vraag mailen naar mkb@klaverblad.nl of bel voor dringende vragen naar 079 - 3 204 583.

Belangrijke verzekeringen voor de MKB-ondernemer

Hieronder staan de belangrijkste MKB-verzekeringen voor u op een rijtje. Het ene MKB-bedrijf is het andere niet. Bekijk eens op uw gemak welke risico’s u voor uzelf, uw bedrijf en uw werknemers kunt en wilt verzekeren. Heeft u hierbij advies nodig? Maak dan een afspraak met een adviseur.

Vraag uw adviseur naar onze MKB-verzekeringen

Een verzekeringsadviseur kan u goed adviseren welke zakelijke verzekeringen passen bij uw situatie. Vind een adviseur bij u in de buurt en vraag naar onze MKB-verzekeringen.

Zoek een adviseur

Verzekerd van passend advies

Welke verzekering het beste bij uw bedrijf past? Dat hangt af van uw bedrijfssituatie en wensen. Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Vind een verzekeringsadviseur

Uw bedrijf gewoon goed verzekerd

Wilt u alvast de premie van uw MKB-verzekering berekenen? Dat kan gewoon via onze eigen website. Ook heeft u hier de mogelijkheid om direct zelf uw verzekering online af te sluiten.

Bereken uw premie