Klaverblad introduceert: de Doorlopende reisverzekering

Klaverblad Verzekeringen introduceert een nieuwe verzekering: de Doorlopende reisverzekering. Zo kan iedereen zich voortaan ook voor een vakantie gewoon goed verzekeren. Vanaf 6 mei is het mogelijk de reisverzekering aan te vragen. Dit kan via een assurantieadviseur of op klaverblad.nl.

Waarom een reisverzekering?

Als mensen op vakantie gaan, dan krijgen ze soms te maken met onverwacht hoge kosten als iets misgaat. Vooral medische kosten in het buitenland vallen vaak hoger uit dan mensen verwachten. Deze kosten worden in veel gevallen niet volledig vergoed door de zorgverzekering. “Wij zien een reëel risico op hoge medische kosten voor vakantiegangers in het buitenland”, aldus directeur Peter Paul Barth. “Wij willen ervoor zorgen dat mensen zich nu ook bij ons voor deze kosten gewoon goed kunnen verzekeren.”

Samen te stellen op basis van wensen

Bij het ontwikkelen van de reisverzekering heeft Klaverblad het belang van de klant vooropgesteld. Daarom kan de verzekering aangepast worden aan de persoonlijke situatie en wensen van de klant. Naast de standaard verzekering voor Persoonlijke hulp en Calamiteiten en aansprakelijkheid, kan de klant zich verzekeren voor Vervoer en verblijf, Bagage (met of zonder geld), Personenschade, Medische kosten, Annulering en Wintersport.

Hulpverlening door alarmcentrale

Met de reisverzekering van Klaverblad krijgt de klant direct hulp als hij of één van zijn reisgenoten op vakantie ziek wordt, een ongeval krijgt, overlijdt of vermist raakt. Hiervoor werkt Klaverblad samen met alarmcentrale SOS International. Deze alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar en kan helpen bij het vinden van een goede arts, het regelen van vervoer naar het ziekenhuis of het zorgen voor een langer verblijf.