Lasergamen dankzij Klaverblad

Klaverblad heeft heel wat Utrechtse gezinnen blij kunnen maken met vrijkaarten voor lasergamen. Accountmanager Saskia de Boer bezorgde 200 vrijkaarten bij een uitgiftepunt van de Utrechtse voedselbank.

In februari organiseerden we voor verzekeringsadviseurs de Klaverblad Inspiratie Fair in DeFabrique in Utrecht. Door drukte na de januaristorm en de heersende griep kregen we helaas te maken met afmeldingen. We wilden geen eten en drinken weggooien, maar hadden natuurlijk wel een contract met afspraken over het aantal consumpties. Gelukkig lukte het om met DeFabrique af te spreken om overbodige consumpties niet te bestellen en in ruil daarvoor 200 vrijkaarten voor lasergamen te krijgen. Met die kaarten maken we gezinnen blij die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Petra, de verantwoordelijke van dit uitgiftepunt van Voedselbank Utrecht:

‘Vaak is er wel iets extra’s rondom vakantie, sinterklaas of Kerst voor de jonge kinderen tot 10 jaar maar er is geen geld om ook eens wat extra te doen voor de jeugd vanaf 10 jaar. Deze kaarten zijn juist geschikt voor de wat oudere kinderen. En voor deze leeftijdsgroep is het heel belangrijk dat ze mee kunnen doen en praten over activiteiten die hun klasgenoten en vrienden ook meemaken maar waarvoor vaak geen geld is. De kaarten komen dus heel goed terecht!’