Nieuwe commercial Klaverblad Verzekeringen

Vanaf vanavond is onze nieuwe tv-commercial te zien. Een ambitieuze jongeman komt bij Klaverblad solliciteren.

Vanaf vanavond is een nieuwe commercial van Klaverblad Verzekeringen op televisie te zien. In deze commercial komt een ambitieuze jongeman solliciteren bij Klaverblad. Hij zit strak in het pak en is enorm zelfverzekerd. Deze jongen is overduidelijk erg vol van zichzelf. Hij heeft naar eigen zeggen veel ervaring met agressieve verkoop. In zijn ogen draait alles om klanten scoren en targets. Hij sluit zijn betoog af met de mededeling dat zijn carrière behoorlijk in de lift zit.

In het volgende shot zit de jongen in de lift, maar dan naar beneden om het pand van Klaverblad te verlaten. Zijn manier van denken past namelijk niet bij die van Klaverblad. De producten van Klaverblad zijn degelijk, hebben over het algemeen aantrekkelijke premies en zijn niet onnodig ingewikkeld. Klaverblad stelt het belang van de klant voorop bij het ontwikkelen van verzekeringen. Werken met targets past daar dus niet bij.

De commercial is te bekijken op www.klaverblad.nl/commercial. Vanaf 7 september wordt ook de bijbehorende radiocommercial uitgezonden.