Samen helpen header

Samen helpen

Er voor een ander zijn op het moment dat iemand dat echt nodig heeft. Dat is en blijft voor ons de kern van verzekeren. We zijn mensen die mensen helpen. En als coöperatie doen we dat het liefst samen en met onze adviseurs.

We zijn mensen die mensen helpen

Als verzekeraar gericht op mensen zijn we er voor mensen, zodat ze prettig en onbezorgd kunnen samenleven. Daarom helpen we mensen met meer dan alleen gewoon goede verzekeringen en het uitkeren van geld. We willen het verschil maken als iemand een probleem heeft waarvoor hij een claim indient. Dit doen we door samen met u als adviseur de claim efficiënt en goed af te wikkelen, maar ook door naar de persoon achter de claim te kijken.

Samen helpen bij een juridische probleem

Heeft uw klant een Klaverblad Rechtsbijstandverzekering? Dan krijgt hij bij een juridisch probleem rechtshulp van een eigen juridisch expert die hem de hele weg bijstaat. En omdat een juridisch probleem al vervelend genoeg is kijken de ervaren experts van de Klaverblad Rechtsbijstand Stichting niet alleen naar de rechtspraak, maar luisteren ze ook naar iemands persoonlijke verhaal. Om zo te komen tot een oplossing die recht doet aan de situatie en uw klant écht helpt.

"Klaverblad heeft er heel bewust voor gekozen om niet met callcenters of bandjes te werken"

Marieke Vermont is teamleider bij de Klaverblad Rechtsbijstand Stichting. Ze vertelt over de gewoon goede én persoonlijke service van de ervaren juridisch experts.

Lees meer


    Marieke lachend

Samen helpen bij arbeidsongeschiktheid

Als een klant arbeidsongeschikt raakt kun je je als verzekeraar en adviseur juist dan van je menselijke kant laten zien. Maar ook al vóórdat iemand arbeidsongeschikt raakt, is hulp van mens tot mens nodig. Met de Klaverblad Arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt uw klant rekenen op persoonlijke hulp en mogelijkheden om arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

"Ons uitgangspunt is altijd: wat is er nodig om deze ondernemer te helpen?"

Het Claims AOV team, waarvan Caroline van Hoeven teamleider is, doet niets liever dan mensen ontzorgen. Door te helpen wanneer iemand arbeidsongeschikt raakt, maar juist ook daarvoor al door samen te kijken wat we preventief kunnen betekenen.

Lees meer


    Caroline van Hoeven

Samen helpen aan een duurzame toekomst

Dat we bij Klaverblad het beste met mensen voor hebben, is onder andere terug te zien in ons duurzaam beleggingsbeleid. Madelon Moorlag, verantwoordelijk voor het vermogensbeheer van Klaverblad: "We kiezen er heel bewust voor om samen te werken met partijen die net als wij het beste met mensen voor hebben. Dat geldt voor beleggingen, maar gaat verder dan dat. Zo staat bij de selectie van bijvoorbeeld een cateraar de vraag centraal hoe zij met mens en aarde om gaan. Ook helpen we de biodiversiteit te bevorderen door bloemenranden langs akkers en lokale verenigingen te sponsoren.”

Interview Madelon Moorlag vermogensbeheer

"Een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij begint bij jezelf en het handelen naar je overtuigingen"

Madelon Moorlag, manager Vermogensbeheer, vertelt in een interview wat Klaverblad er allemaal aan doet om in 2050 volledig klimaatneutraal te beleggen.

Lees het interview

Help uw klant met Klaverblad Helpt

Een ingrijpende gebeurtenis als brand, inbraak of een aanrijding veroorzaakt veel materiële schade. Dat lossen we als verzekeraar natuurlijk graag op. En ook helpen we bij het verwerken van de emotionele schade. Bij Klaverblad draait het namelijk om mensen.


    klaverblad plus

Klaverblad introduceert: Verwerkverhaaltjes

Samen met kinderpsycholoog Tischa Neve schreven we het e-book Verwerkverhaaltjes. Hierin zijn korte verhaaltjes te lezen die kinderen helpen bij het verwerken van een brand. Heeft u een klant wiens gezin betrokken is geweest bij een brand?

Ga naar het e-book

Hoe kunt u uw klant helpen met Verwerkverhaaltjes?

U kunt de Verwerkverhaaltjes op 2 manieren delen met uw klant die hier behoefte aan heeft.

 1. Geef uw klant de link www.verwerkverhaaltjes.nl. Hij of zij maakt het boekje eenvoudig persoonlijk en herkenbaar voor zijn of haar kind. Veel leesplezier!
 2. Geef uw klant één verhaaltje via dit pdf. Wil uw klant meer verhaaltjes? Op de laatste pagina van het pdf worden ze doorverwezen naar www.verwerkverhaaltjes.nl.

Samenwerken is samen helpen

Bij Klaverblad vinden we mensen helpen al 170 jaar heel gewoon, maar misschien is het best bijzonder. Met het bieden van goede verzekeringen en persoonlijk contact als basis willen wij het verschil blijven maken. Dit doen we graag samen met onze adviseurs. Daarom hebben we voor u altijd een luisterend oor. Kunnen we u ergens mee helpen of is er iets wat u van ons nodig hebt om uw klant beter te helpen? We horen het graag!

Persoonlijk contact

U kunt altijd contact opnemen met uw accountmanager. De contactgegevens van uw accountmanager vindt u hier.


    marjo en patrick

Wilt u met ons samenwerken?

Mensen helpen. Dat is voor ons de basis voor een fijne samenwerking. Als u met ons samenwerkt, dan vindt u bij ons een uitgebreid pakket schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor particulieren, zelfstandig ondernemers en agrariërs. Daarnaast kunt u van ons een snelle service en persoonlijk contact verwachten. Wilt u met ons samenwerken om mensen prettig en onbezorgd te laten leven? Onze accountmanagers leren u graag kennen!

Samenwerken