079 - 3 204 411
op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur

Schade melden: aansprakelijkheid

Bent u door iemand aansprakelijk gesteld voor schade? Als u een verzekeringsadviseur heeft, dan kunt u het beste contact met hem opnemen. Hij meldt de schade bij ons. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u de schade direct bij ons melden. Wij helpen u graag.

Mogelijk vertraging door coronavirus

We helpen u graag goed en snel. Als er een expert nodig is om uw schade te beoordelen, dan  lukt het ons op dit moment helaas niet altijd om de schade zo snel te behandelen als we graag zouden willen. Meer info

Direct schade melden

Kies in welke categorie uw schade valt. Deze formulieren zijn om particuliere aansprakelijkheidsschades in te dienen. Bent u een zakelijke klant, dan kunt u dit formulier invullen.

Vragen

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons ook bellen: 079 - 3 204 411.

Wat kunt u van ons verwachten?

In de regel reageren wij binnen een werkdag op uw melding. Ook e-mails of post die we daarna van u ontvangen, proberen we binnen een werkdag te beantwoorden.

Wat vragen wij van u?

Wij willen uw claim graag goed en snel regelen. U helpt ons hierbij door het volgende te doen:

  • Maak foto's van de schade en bewaar beschadigde voorwerpen
  • Bewaar nota's en andere documenten over de schade
  • Bewaar de contactgegevens van eventuele getuigen
  • Vergoed de schade niet alvast zelf en erken ook niet dat u aansprakelijk bent. Als u niet aansprakelijk bent, dan betalen wij namelijk geen schadevergoeding, maar nemen wij het voor u op

Bedrijfsaansprakelijkheid melden

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message
Algemene gegevens
Gebeurtenis
Schadegegevens
Aanvullende informatie