bloemist aan het werk

Zakelijk homepage header

Verzekeringspakket voor bedrijven

Voor u als ondernemer is het belangrijk dat uw bedrijf goed loopt én verzekerd is. Denk aan uw bedrijfsauto, uw spullen, uw werknemers en uzelf. Met ons verzekeringspakket voor bedrijven verzekert u uw bedrijf tegen verschillende risico's op schade.

  • Gewoon goede mkb-verzekeringen
  • Bijzonder goede service
  • Zekerheid voor uw bedrijf


Bekijk het pakket Bereken uw premie

De mkb-winkelstraat

Klaverblad is er voor ondernemers zoals u, die met passie hun vak uitvoeren en daarbij net dat stapje extra zetten.

Meer informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Onze AOV is er voor zelfstandigen die met hun handen werken. Als dat door ziekte of ongeval niet meer kan, dan bent u verzekerd van een uitkering.

Meer informatie

Agrarische verzekeringen

Bent u agrarisch ondernemer? Wij hebben een uitgebreid verzekeringenpakket waarmee u bepaalde risico's afdekt en goed verzekerd bent.

Meer informatie

Zakelijke verzekeringen (mkb-verzekeringen) voor zzp'ers

Voor zelfstandig ondernemers zijn zakelijke verzekeringen (mkb-verzekeringen) een verstandige en essentiële keuze want onvoorziene situaties kunnen iedereen overkomen, zelfs de meest zorgvuldige ondernemer. U draagt de volledige verantwoordelijkheid voor uw bedrijf en bent persoonlijk aansprakelijk voor eventuele schade of claims die kunnen ontstaan tijdens het uitoefenen van uw beroep. Aan welke verzekeringen kunt u denken?

  • Een van de meest cruciale zakelijke verzekeringen voor zelfstandig ondernemers is de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Deze verzekering dekt de kosten van schadeclaims die klanten, leveranciers of derden kunnen indienen.
  • Bescherm uw zakelijke eigendommen met de zakenverzekering. Hieronder valt inventaris- en goederenverzekering.
  • Als u tijdelijk niet kunt werken is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) geen overbodige luxe, het beschermt u financieel in het geval van ziekte of een ongeval.

Op maat gemaakt advies

Hulp nodig bij het afsluiten van verzekeringen voor uw bedrijf? Een verzekeringsadviseur geeft op maat gemaakt advies.

Meer informatie

Onze zakelijke verzekeringen op nummer 1 volgens verzekeringsadviseurs

Wist u dat verzekeringsadviseurs ons met een 7,7 als beste verzekeraar op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen waarderen? Hier leest u er meer over.

Lees alle beoordelingen