De Klaverblad Agrarische verzekeringen

Bent u agrarisch ondernemer? Dan kunt u bij ons terecht voor uw verzekeringen. Hieronder ziet u welke dit zijn.

  • Gebouwenverzekering
  • Zakenverzekering
  • Bedrijfsschadeverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Milieuschadeverzekering
  • Verzekering van melkwinningsinstallaties
  • Verzekering van schade door uitval van regelinstallaties

De Klaverblad Gebouwenverzekering

Een brand, storm of lekkage kan uw bedrijfsgebouw ernstig beschadigen. Met onze gebouwenverzekering verzekert u zich hiertegen. U kiest zelf tegen welke risico’s u zich verzekert.

Gebouwenverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Agrarische verzekeringen.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze gebouwenverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze gebouwenverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart 

De Klaverblad Zakenverzekering

Gereedschap, werktuigen, vee, hooi en stro, de oogst. De spullen en dieren in uw bedrijf zijn veel geld waard. Verzeker deze tegen schade met onze agrarische zakenverzekering. U kiest zelf welke eigendommen u precies verzekert en tegen welke risico’s.

 

Zakenverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Agrarische verzekeringen.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze zakenverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze zakenverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

De Klaverblad Bedrijfsschade­verzekering

Na schade door bijvoorbeeld brand of storm ligt een bedrijf vaak even stil. Hierdoor loopt u inkomsten mis, terwijl u nog wel vaste lasten heeft. Met een bedrijfsschadeverzekering bent u hiertegen verzekerd.

 

Bedrijfsschadeverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Agrarische verzekeringen.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze bedrijfsschadeverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze bedrijfsschadeverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

De Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer u of een van uw medewerkers schade bij een ander veroorzaakt, dan kan diegene een schadevergoeding van u eisen. Met onze aansprakelijkheidsverzekering voor agrarische bedrijven bent u hiertegen verzekerd. U krijgt een schadevergoeding bij aansprakelijkheid of rechtshulp bij een onterechte schadeclaim.

 

Aansprakelijkheidsverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Aansprakelijkheidsverzekering voor agrarische bedrijven.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze aansprakelijkheidsverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze aansprakelijkheidsverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

De Klaverblad Rechtsbijstand­verzekering

U kunt weleens een meningsverschil hebben, bijvoorbeeld met een afnemer of met de overheid. Soms leidt dit tot een juridisch probleem. Met onze rechtsbijstandverzekering voor bedrijven bent u dan verzekerd van professionele en persoonlijke rechtshulp.

 

Rechtsbijstandverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Rechtsbijstandverzekering voor agrarische bedrijven.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze rechtsbijstandverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze rechtbijstandverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

De Klaverblad Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering

Als agrarisch ondernemer kunt u niet zonder uw trekkers en werktuigen. Helaas raken deze weleens beschadigd, worden ze gestolen of veroorzaakt u er schade mee. Verzeker u hiertegen met onze verzekering van landbouwtrekkers en werktuigen. U bent standaard WA-verzekerd. Deze verzekering kunt u uitbreiden met verschillende cascoverzekeringen.

 

Vraag een Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering aan.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

Kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen

Vanaf 1 januari 2021 geldt er voor de meeste (land)bouwvoertuigen een wettelijke registratie- en kentekenplicht bij het RDW. Ook de verzekering van uw (land)bouwvoertuig moet worden aangemeld bij de RDW. Hiervoor hebben wij uw kentteken en meldcode nodig. Wij leggen u graag uit hoe u dit doet.

Kenteken doorgeven

De Klaverblad Arbeidsongeschiktheids­verzekering

Bent u zelfstandig ondernemer en raakt u arbeidsongeschikt? Dat kan uw inkomen flink dalen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzekert u zich voor een maandelijkse uitkering.

Lees meer op de pagina Een gewoon goede Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

De Klaverblad Milieuschadeverzekering

Door een ongelukje lekt er olie uit een tractor of stroomt er mest uit een silo. Met een milieuschadeverzekering bent u verzekerd voor schade door vervuiling van uw bedrijfsterrein. Ook bent u verzekerd als iemand u aansprakelijk stelt voor milieuschade die door uw schuld is ontstaan. Let op: u kunt onze milieuschadeverzekering alleen afsluiten in combinatie met een Klaverblad Gebouwenverzekering.

Milieuschadeverzekering aanvragen? Download dan het aanvraagformulier Agrarische verzekeringen.

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze milieuschadeverzekering. De verzekeringskaart helpt u om onze milieuschadeverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

De Klaverblad Verzekering van melkwinnings­installaties

Als uw melkwinningsinstallatie kapot gaat, dan kost u dat veel geld. U moet de installatie laten repareren of bepaalde onderdelen laten vervangen. Met onze verzekering voor melkwinningsinstallaties bent u voor deze kosten verzekerd. U kunt ervoor kiezen om ook uw melk mee te verzekeren.

De Klaverblad Verzekering van schade door uitval van regelinstallaties

Als klimaatbeheersings-, voeder- of drinkapparatuur uitvalt, dan kan uw vee ziek worden of overlijden. Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u oploopt als uw regelinstallaties uitvallen. U kunt deze verzekering afsluiten als u ook een gebouwenverzekering of een bedrijfsschadeverzekering bij ons heeft.

Meer informatie

Lees voor het afsluiten van een verzekering ook de dienstenwijzer van

Klaverblad Assurantiën en/of de dienstenwijzer van Klaverblad Verzekeringen (voor onze Arbeidsongeschiktheidsverzekering). Hierin staat wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten daarvan zijn.

Wilt u meer informatie over een van deze verzekeringen? Of wilt u een verzekering aanvragen? Neem dan contact op met uw assurantieadviseur of met ons via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen: 079 – 3 204 583.

Heeft u nog geen assurantieadviseur? Vind dan een assurantieadviseur bij u in de buurt.