Onze campagnes

Als coöperatie denken wij niet aan winst, wel aan mensen. Dat laten we in onze nieuwe campagne zien.

Wij kijken continu wat er om ons heen gebeurt, wat de gevolgen daarvan zijn voor onze verzekerden en hoe wij daarin kunnen helpen. Dit maakt voor ons het verschil tussen verzekeren en gewoon goed verzekeren.

Onze nieuwste radiocommercial

We zien dat veel zzp’ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering nog te duur vinden. Daarom heeft Klaverblad iets nieuws: Klaverblad AOV Flex. U kiest zelf uw eigen risico en hoe lang u maximaal een uitkering krijgt. Zo kunt u dus flink op uw premie besparen. En bij arbeidsongeschiktheid helpt een persoonlijke coach u om weer aan de slag te gaan. Oók nadat uw uitkering is gestopt.

Films uit Maak plaats voor groen-campagne

We zien steeds vaker extreem weer in Nederland. De intensiteit van de buien neemt toe. Dit zorgt voor veel wateroverlast, vooral in gebieden waar weinig groen is. Samen met u willen wij aan de slag om plaats te maken voor groen. Meer weten? Kijk daarvoor op www.maakplaatsvoorgroen.nl.

Films uit Zonnepanelen-campagne

Commercial zonder add on over de

vtwonen actie

Online video vtwonen

Online video zonnepanelen


Onze vorige reclamecampagne

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.’ Deze slogan staat aan de basis van onze commercials, die sinds 2012 te zien en te horen waren op radio en tv.

In deze commercials vertellen we waar we voor staan: gewoon goed verzekeren. Dat hebben we altijd gedaan en dat blijven we doen. Best bijzonder.

Tv-commercials
Naamsbekendheid Bekijk de commercial
Keuzemenu Bekijk de commercial
Een week later Bekijk de commercial
Tag on Geen onverwachte extra kosten Bekijk de commercial