Onze campagnes

Als coöperatie denken wij niet aan winst, wel aan mensen. Dat laten we in onze nieuwe campagne zien.

Wij kijken continu wat er om ons heen gebeurt, wat de gevolgen daarvan zijn voor onze verzekerden en hoe wij daarin kunnen helpen. Dit maakt voor ons het verschil tussen verzekeren en gewoon goed verzekeren.

Onze nieuwe tv-commercial

Bij Klaverblad vinden we mensen helpen heel gewoon. We zijn er voor mensen, zodat ze prettig en onbezorgd kunnen samenleven. Dit doen we onder andere door geld uit te keren, maar ook door preventietips te bieden en maatschappelijk betrokken te zijn. Bij Klaverblad vinden we dat al meer dan 150 jaar heel gewoon, maar misschien is het best bijzonder.


De Klaverblad AOV Flex radiocommercial

We zien dat veel zzp’ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering nog te duur vinden. Daarom heeft Klaverblad iets nieuws: Klaverblad AOV Flex. U kiest zelf uw eigen risico en hoe lang u maximaal een uitkering krijgt. Zo kunt u dus flink op uw premie besparen. En bij arbeidsongeschiktheid helpt een persoonlijke coach u om weer aan de slag te gaan. Oók nadat uw uitkering is gestopt.

Onze vorige tv-commercials

Maak plaats voor groen

We zien steeds vaker extreem weer in Nederland. De intensiteit van de buien neemt toe. Dit zorgt voor veel wateroverlast, vooral in gebieden waar weinig groen is. Samen met u willen wij aan de slag om plaats te maken voor groen.

Tv-commercials
Vervang tegels door groen Bekijk de commercial
Schade door extreem weer Bekijk de commercial

Zonnepanelen

Steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Ongeveer 10% van alle Nederlandse huishoudens hebben zonnepanelen op hun daken geinstalleerd. Daarom zijn bij ons ook zonnepanelen standaard meeverzekerd in onze gewoon goede Woonhuisverzekering.

Tv-commercials
Zonnepanelen meeverzekerd Bekijk de commercial
vtwonen abonnement cadeau Bekijk de commercial

‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder’

Deze slogan staat aan de basis van onze commercials, die sinds 2012 te zien en te horen waren op radio en tv. In deze commercials vertellen we waar we voor staan: gewoon goed verzekeren. Dat hebben we altijd gedaan en dat blijven we doen. Best bijzonder.

Tv-commercials
Naamsbekendheid Bekijk de commercial
Keuzemenu Bekijk de commercial
Een week later Bekijk de commercial
Tag on Geen onverwachte extra kosten Bekijk de commercial