De assurantieadviseur

Assurantieadviseurs zijn een belangrijke schakel tussen u en Klaverblad Verzekeringen. Zij zijn precies op de hoogte van alle verzekeringen die wij aanbieden en kunnen u hier goed over adviseren.

Samenwerking

Wij werken samen met deskundige adviseurs in heel Nederland. Neem contact op met een adviseur bij u in de buurt en laat u informeren over onze verzekeringen.

Vind een assurantieadviseur in uw buurt

Meer informatie over assurantieadviseurs

Persoonlijk advies

Een assurantieadviseur weet hoe uw priv├ęsituatie eruit ziet. Dit is belangrijk, omdat hij u zo kan adviseren over een passende verzekering. Verandert uw priv├ęsituatie, bijvoorbeeld door een verhuizing of huwelijk? Geef dit dan door aan uw assurantieadviseur. U beoordeelt samen met hem of u een nieuwe of andere verzekering nodig heeft. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd blijft.

Schadeafwikkeling

Wij begrijpen dat het vervelend is om schade te hebben. Het is dan fijn om een assurantieadviseur te hebben die alles voor u regelt. Uw assurantieadviseur meldt uw schade bij ons en heeft de kennis en ervaring om alles goed af te handelen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Kosten van een assurantieadviseur

Het hangt van de situatie af hoeveel het kost om een assurantieadviseur in te schakelen. U spreekt zelf met uw assurantieadviseur af wat hij voor u gaat doen en hoeveel u hem daarvoor betaalt.