adviseur praat met stel

De adviseur header

De assurantieadviseur

Assurantieadviseurs zijn een belangrijke schakel tussen u en Klaverblad Verzekeringen. Zij zijn precies op de hoogte van alle verzekeringen die wij aanbieden en kunnen u hier goed over adviseren.

  • Altijd een verzekering die past bij uw situatie
  • Ook hulp bij praktische zaken
  • Nooit onderverzekerd en te veel betalen

Contact met een assurantieadviseur

Wilt u in contact komen met een assurantieadviseur? Klaverblad werkt samen met deskundige adviseurs in heel Nederland. Bij het zoeken maken we onderscheid in particuliere en zakelijke verzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV). Kies binnen welke groep u een verzekering wilt afsluiten en zoek vervolgens een assurantieadviseur die daar ervaring in heeft.

Vind een assurantieadviseur in uw buurt

Een assurantieadviseur helpt u aan de beste verzekering

Bij Klaverblad vinden we het belangrijk dat u de beste verzekering voor uw persoonlijke situatie afsluit. Een assurantieadviseur helpt u daar bij. Daarnaast is een adviseur er ook om u te helpen bij praktische zaken tijdens de looptijd van uw verzekering.

Persoonlijk advies

Een assurantieadviseur weet hoe uw priv├ęsituatie eruit ziet. Dit is belangrijk, omdat hij u zo kan adviseren over een passende verzekering. Verandert uw priv├ęsituatie, bijvoorbeeld door een verhuizing of huwelijk? Geef dit dan door aan uw assurantieadviseur. U beoordeelt samen met hem of u een nieuwe of andere verzekering nodig heeft. Zo bent u nooit onderverzekerd.

Schadeafwikkeling

Wij begrijpen dat het vervelend is om schade te hebben. Het is dan fijn om een assurantieadviseur te hebben die alle praktische zaken voor u regelt. Uw assurantieadviseur meldt uw schade bij ons en heeft de kennis en ervaring om alles goed af te handelen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Kosten van een assurantieadviseur

Het hangt van de situatie af hoeveel het kost om een assurantieadviseur in te schakelen. U spreekt zelf met uw assurantieadviseur af wat hij voor u gaat doen en hoeveel u hem daarvoor betaalt.

5 veelgestelde vragen aan de assurantieadviseur

Het regelen van verzekeringen is niet voor iedereen even makkelijk. Juist daarom is het fijn om advies te krijgen van een deskundig iemand. Heeft u nog vragen over de assurantieadviseur? Wij beantwoorden de 5 meestgestelde.

Lees de antwoorden