De adviseur header

Zoek een adviseur

Op zoek naar een verzekeringsadviseur? Adviseurs zijn een belangrijke schakel tussen u en Klaverblad. Zij weten precies welke verzekeringen wij aanbieden en kunnen u hier goed over adviseren. Wel zo prettig! Net als deze voordelen van een adviseur trouwens:

  • Vergelijkt en helpt met passende verzekeringen
  • Biedt ook ondersteuning bij het schadeproces
  • Zorgt ervoor dat u niet over- of onderverzekerd bent
  • Kost u meestal niets extra's


Direct zoeken

Een verzekeringsadviseur vinden die bij u past

Bij Klaverblad kiezen we ervoor om te werken met onafhankelijke verzekeringsadviseurs door heel Nederland. Door middel van een persoonlijk gesprek kan een adviseur u goed vertellen wat de beste mogelijkheden zijn voor uw situatie. Zo hoeft u uit het grote aanbod niet zelf te zoeken naar een verzekering die bij u past.

Vind een adviseur in uw buurt

Iedere verzekeringsadviseur heeft een eigen specialisme. Daarom vragen we u of u een particuliere verzekering, zakelijke verzekering, agrarische verzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zoekt. Vervolgens kunt u een hierin gespecialiseerde verzekeringsadviseur bij u in de buurt kiezen.

Een verzekeringsadviseur helpt u aan een passende verzekering

Welke verzekering het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een verzekeringsadviseur helpt u daarin een weloverwogen keuze te maken. Hij of zij beantwoordt uw vragen over verzekeringen, geeft u advies over mogelijkheden en pakketten en duikt voor u in de details. Dat scheelt u dus een hoop uitpluiswerk.

Een assurantieadviseur of verzekeringsadviseur?

Wist u dat assurantie en verzekering hetzelfde betekenen? Een assurantieadviseur die bij een assurantiekantoor werkt of een eigen kantoor heeft geeft advies over verzekeringen. Net zoals een verzekeringsadviseur bij een verzekeringskantoor. Met de termen assurantieadviseur, verzekeringsadviseur en tussenpersoon bedoelen we in de verzekeringsbranche allemaal hetzelfde.

Persoonlijke hulp en ontzorging

Om u goed te kunnen adviseren over een passende verzekering verdiept een verzekeringsadviseur zich in uw privésituatie. De adviseur staat u vervolgens bij met raad en daad wanneer er iets wijzigt. In uw situatie, maar ook in de wet- en regelgeving. Samen kijken jullie of er nog stappen op het gebied van uw verzekeringen genomen moeten worden. Zo zorgen jullie er samen voor dat u niet over- of onderverzekerd bent. Wel zo'n fijn idee.

Ook kan een verzekeringsadviseur als uw vaste aanspreekpunt u ontzorgen bij praktische verzekeringszaken. Bijvoorbeeld door u te ondersteunen wanneer u te maken krijgt met schade. De adviseur heeft de kennis en ervaring om alles goed en zo snel mogelijk af te handelen. Voor u op zo’n vervelend moment waarschijnlijk toch een hele zorg minder.

De kosten van een verzekeringsadviseur

Een adviseur kost u bij de meeste verzekeringen niets extra’s. U heeft dus de voordelen van specialistisch advies, zonder daarvoor meer te hoeven betalen. Natuurlijk zijn de kosten altijd afhankelijk van het kantoor en uw situatie. U spreekt zelf met uw verzekeringsadviseur af wat hij voor u gaat doen en welke kosten daaraan verbonden zijn.