Direct contact

We staan graag voor u klaar

Onze telefonische bereikbaarheid

De afgelopen tijd merkt u mogelijk dat onze telefonische bereikbaarheid anders is dan u van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor. We zijn druk op zoek naar de oplossing voor dit probleem. Weet dat u ook altijd ons contactformulier kunt invullen.

Let op: heeft u stormschade? Lees hier hoe u stormschade gemakkelijk online meldt.

Telefoonnummers

Welk telefoonnummer u voor welke vraag nodig heeft? Wij helpen u graag! Selecteer hieronder wat voor u van toepassing is en krijg direct een deskundige medewerker van de juiste afdeling aan de lijn. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 18.00 uur bereikbaar.

Schade of conflict melden

Heeft u schade opgelopen? Hiervoor is het niet nodig om te bellen. U meldt de schade namelijk gemakkelijk en snel online. Als u verzekerd bent via een adviseur, dan helpt die u graag verder.

Neem voor vragen over uw levensverzekering, het melden van een overlijden of het doorgeven van wijzigingen contact op met Lifetri. Door de verkoop aan Lifetri kunnen wij uw levensverzekering namelijk niet meer inzien.

Welk telefoonnummer moet ik bellen?

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message

Bellen

Wilt u met ons bellen? Door hierboven aan te geven waar uw vraag over gaat, vindt u direct het telefoonnummer van de juiste afdeling. Een deskundige medewerker helpt u graag verder. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 18.00 uur bereikbaar.

In geval van nood

Heeft u tijdens uw vakantie dringend hulp nodig? Bel dan met onze alarmcentrale via

+31 (0) 79 - 3 204 704. We staan 24/7 klaar om u te helpen.

Contactgegevens

Bezoek- en vestigingsadres

Afrikaweg 2

2713 AW Zoetermeer

Postadres

Postbus 3012

2700 KV Zoetermeer

Routebeschrijving

Bekijk de uitgebreide routebeschrijving:

Mailen

Wilt u ons per mail een vraag stellen? U kunt ons een mail sturen via dit contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Bedrijfsinformatie

Klaverblad Verzekeringen is onze handels- en merknaam. We zijn een verzekeringsgroep en bestaat uit verschillende onderdelen. Alle onderdelen zijn gevestigd in Zoetermeer. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende onderdelen.

Coöperatie Klaverblad Verzekeringen U.A.

KvK-nummer: 27016035

Klaverblad Schadeverzekerings­maatschappij N.V.

Vergunningnummer AFM: 12000473

KvK-nummer: 27026608

Klaverblad Assurantiën B.V.

Vergunningnummer AFM: 12000473

KvK-nummer: 27257951

Btw-nummer: 8118.52.271 B01

Rechtsbijstand in onafhankelijke stichting

KvK-nummer: 41156255

Wilt u meer weten over onze organisatiestructuur? Lees dan verder op deze pagina.