Direct contact

Coronavirus (COVID-19) | wij werken voor een groot deel vanuit huis

In verband met de adviezen rond het coronavirus werken wij voorlopig vanuit huis. Hierdoor verloopt onze dienstverlening misschien net anders dan u van ons gewend bent. Natuurlijk zijn we er gewoon om u te helpen.

  • Om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, vragen we u om ons te mailen als het niet dringend is. Zo blijven we met een andere telefoonbezetting bereikbaar voor vragen waar direct een antwoord nodig is. Alvast bedankt voor uw hulp.
  • Sommige expertisebureaus voeren tijdelijk geen expertise uit in verband met het coronavirus. Dat is natuurlijk heel vervelend als u wacht op de afhandeling van uw schade. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Het is voor iedereen een ongewone situatie, maar we maken er samen het beste van!

Telefoonnummers
Welk telefoonnummer heeft u voor welke vraag nodig? Wij helpen u graag! Selecteer hieronder wat voor u van toepassing is en krijg direct een deskundige medewerker van de juiste afdeling aan de lijn.

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message
Welk telefoonnummer moet ik bellen?

Klaverblad Levensverzekering N.V. verkocht

Wij hebben Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep verkocht. De Nederlandsche Bank heeft op 28 februari laten weten geen bezwaar te hebben tegen de verkoop en na overdracht van de aandelen is de verkoop inmiddels definitief.

Heeft u een levensverzekering bij ons? Uw verzekering verandert niet. Wilt u meer weten? Lees meer op deze pagina.

Contactgegevens

Bezoekadres

Afrikaweg 2

2713 AW Zoetermeer

Postadres

Postbus 3012

2700 KV Zoetermeer

Routebeschrijving

Bekijk de uitgebreide routebeschrijving: