Direct contact

Coronavirus (COVID-19) | wij werken nog altijd voor een groot deel vanuit huis

In verband met de adviezen rond het coronavirus werken wij nog altijd voor een groot deel vanuit huis. Natuurlijk zijn we er gewoon om u te helpen.

Inmiddels is onze telefonische bereikbaarheid weer gewoon zoals u van ons gewend bent. Wel kan het voorkomen dat onze thuiswerkers een wat minder stabiele lijn hebben. Wij vragen in dat geval om uw begrip. Daarnaast helpt het ons als u niet dringende vragen via ons contactformulier stelt. Zo blijven we telefonisch het beste bereikbaar voor vragen waar direct een antwoord nodig is. Alvast bedankt voor uw hulp.

Zorg goed voor elkaar!

Telefoonnummers

Welk telefoonnummer heeft u voor welke vraag nodig? Wij helpen u graag! Selecteer hieronder wat voor u van toepassing is en krijg direct een deskundige medewerker van de juiste afdeling aan de lijn.

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message
Welk telefoonnummer moet ik bellen?

Contactgegevens

Bezoek- en vestigingsadres

Afrikaweg 2

2713 AW Zoetermeer

Postadres

Postbus 3012

2700 KV Zoetermeer

Routebeschrijving

Bekijk de uitgebreide routebeschrijving:

Bellen

Wilt u met ons bellen? Door hierboven aan te geven waar uw vraag over gaat, vindt u direct het telefoonnummer van de juiste afdeling. Een deskundige medewerker helpt u graag verder.

Heeft u tijdens uw vakantie dringend hulp nodig, bel dan met onze alarmcentrale via

+31 (0) 79 - 3 204 704.

Mailen

Als u ons per mail een vraag wilt stellen, dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Bedrijfsinformatie

Klaverblad Verzekeringen is onze handels- en merknaam. We zijn een verzekeringsgroep en bestaat uit verschillende onderdelen. Alle onderdelen zijn gevestigd in Zoetermeer. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende onderdelen.

Coöperatie Klaverblad Verzekeringen U.A.

KvK-nummer: 27016035

Klaverblad Schadeverzekerings­maatschappij N.V.

Vergunningnummer AFM: 12000473

KvK-nummer: 27026608

Klaverblad Assurantiën B.V.

Vergunningnummer AFM: 12000473

KvK-nummer: 27257951

Btw-nummer: 8118.52.271 B01

Rechtsbijstand in onafhankelijke stichting

KvK-nummer: 41156255

Wilt u meer weten over onze organisatiestructuur? Lees dan verder op deze pagina.

Klaverblad Levensverzekering N.V. verkocht

Wij hebben Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep verkocht. De Nederlandsche Bank heeft op 28 februari 2020 laten weten geen bezwaar te hebben tegen de verkoop en na overdracht van de aandelen is de verkoop inmiddels definitief.

Heeft u een levensverzekering bij ons? Uw verzekering verandert niet. Wilt u meer weten? Lees meer op deze pagina.