Disclaimer

Informatie op onze website

Wij willen u met onze website natuurlijk zo goed mogelijk informeren. Dit doen wij op een zorgvuldige en betrouwbare manier waarbij wij er naar streven om de informatie actueel en correct te vermelden. Houd er wel rekening mee dat er toch onjuiste of niet actuele informatie op de website kan staan. Daarnaast communiceren wij op onze website alleen de meest belangrijke informatie over onze verzekeringen. Een volledige en exacte omschrijving vindt u in de polisvoorwaarden per verzekering en uiteraard in uw verzekeringspolis. Klaverblad Verzekeringen aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden op onze website. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op onze website.

De informatie op onze website is niet bedoeld als een persoonlijk advies en geeft een algemene weergave. Uiteraard helpen wij u graag als u een vraag heeft over informatie die u op onze website heeft gelezen. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een mail. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met een verzekeringsadviseur.

Functioneren van onze website

Klaverblad Verzekeringen doet er alles aan om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren en toegankelijk te houden voor iedereen. Helaas kunnen wij dit niet garanderen, doordat we hierbij ook afhankelijk zijn van externe factoren. Wij vragen hiervoor om uw begrip. Daarnaast kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade die ontstaat door het verminderd, tijdelijk of niet functioneren van onze website.

Wij willen u er graag op wijzen dat het niet is toegestaan om de tekstuele of grafische content op onze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Klaverblad Verzekeringen verder te verspreiden en/of openbaar te maken, in welke vorm of op welke wijze dan ook.