Klaverblad Levensverzekering N.V. verkocht

Wij hebben Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep verkocht. De Nederlandsche Bank heeft op 28 februari 2020 laten weten geen bezwaar te hebben tegen de verkoop en na overdracht van de aandelen is de verkoop inmiddels definitief.

 

Wat verandert er?

Heeft u een levensverzekering bij ons? Uw verzekering verandert niet. Ook kunt u een wijziging voor uw levensverzekering gewoon aan uw assurantieadviseur of aan ons doorgeven. Uw verzekering is in goede handen: wij hebben namelijk voor Lifetri gekozen omdat zij net zo goed als wij voor u en uw verzekering zorgen.

 

En andere verzekeringen dan?

Schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen blijven gewoon bij ons. Door de verkoop van onze levensverzekeringen kunnen we ons helemaal op schade- en inkomensverzekeringen focussen. Zo kunnen we de kwaliteit van deze producten en onze dienstverlening aan u verder verbeteren.

 

Over de verkoop hebben wij een persbericht verstuurd.

Vragen

Als u vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via 079 - 3 204 543.

Vragen over uw overlijdensrisicoverzekering?

Voor vragen uw overlijdensrisicoverzekering, het melden van een overlijden of het doorgeven van wijzigingen kunt u vanaf nu bellen met Lifetri via 085 - 020 89 06. Sinds de verkoop van Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep is uw overlijdensrisicoverzekering bij hen in goede handen. Zij helpen u dan ook graag verder.