Lokaal actief

Klaverblad is nauw betrokken bij de Nederlandse samenleving. Het verenigingsleven speelt in onze maatschappij een belangrijke sociale en actieve rol. Bij verenigingen zijn mensen met elkaar actief, beleven ze veel plezier en voelen mensen zich echt met elkaar verbonden. Daar dragen we als hoofdsponsor graag ons steentje aan bij.

Wat we doen voor verenigingen

We ondersteunen op dit moment meer dan 40 verschillende verenigingen, verspreid over heel Nederland. Dit doen wij op onze eigenzinnige manier samen met én voor de verenigingen: we gaan altijd een relatie voor langere tijd met elkaar aan en zijn met échte aandacht en veel persoonlijk contact voor iedereen dichtbij.

interview met kv tempo

Klaverblad helpt ons aantrekkelijk te blijven

Lees in een interview met vrijwilliger en manager sponsoring Erwin van der Horst van KV Tempo over de rol van Klaverblad als hoofdsponsor.

Lees het interview

Samen staan we sterker

De coronacrisis brengt onzekere tijden met zich mee. Ook voor onze verenigingen. Uiteraard denken wij graag met ze mee. Met de Klaverblad-cheque konden zij daarom aangeven waar ze een financiële bijdrage voor wilden gebruiken.

Ontdek de actie

samen sterker actie

Wie zijn de verenigingen

De een is actief op een voetbal- of korfbalvereniging, de ander in een fotogroep of fanfare. Daarom steunen we veel verschillende verenigingen. Hieronder ziet u de verengingen waar wij momenteel trotse hoofdsponsor van zijn. 


Atletiek


Basketbal


Handbal


Hockey


Korfbal


Muziek


Schaatsen


Tennis


Turnen


Voetbal


Volleybal


Watersport


Overig


Even voorstellen

Quinty van Jeugdcircus Caroly

Lieke van Sportlust Enschede

Marcia en Tom van KV Tempo