Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten

Bent u uw wachtwoord of gebruikersnaam vergeten, dan kunt u deze hieronder opnieuw aanvragen. Weet u beide niet meer, vraagt u dan eerst uw gebruikersnaam aan en pas daarna uw wachtwoord.

Geen inloggegevens nodig voor uw levensverzekering

Heeft u een lopende levensverzekering? Door de verkoop van Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep is deze niet terug te vinden in Mijn Klaverblad. Het opnieuw aanvragen van inloggegevens is daarom niet nodig. Kijk voor vragen over uw levensverzekering op de website van Lifetri. Als u bij Klaverblad Levensverzekering N.V. verzekerd bent via een assurantieadviseur, dan helpt die u uiteraard graag verder.

Uw arbeidsongeschiktheidsverzekering niet in Mijn Klaverblad

Heeft u bij ons een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Deze verzekering staat niet in het Mijn Klaverblad overzicht. U hoeft voor informatie over uw Klaverblad AOV dus niet opnieuw inloggegevens aan te vragen en kunt bij vragen rechtstreeks met ons bellen of mailen. Gebruik hiervoor telefoonnummer 079 – 3 204 548 of stuur een mail naar acceptatie.aov@klaverblad.nl. We helpen u graag.

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Bent u uw wachtwoord vergeten, maar weet u nog wel uw gebruikersnaam? Vul dan uw gebruikersnaam in en klik dan op de knop Aanvragen wachtwoord. U ontvangt per e-mail op uw bij ons bekende e-mailadres een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord in kunt stellen.

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message

Gebruikersnaam opnieuw aanvragen

Bent u uw gebruikersnaam vergeten? Vul dan uw bij ons bekende e-mailadres in en klik dan op de knop Aanvragen gebruikersnaam. U ontvangt per e-mail uw gebruikersnaam.

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message

Nieuwe inloggegevens

Als het met bovenstaande mogelijkheden niet lukt om uw inloggegevens te verkrijgen, sturen wij u graag nieuwe inloggegevens toe. U kunt deze via een aanvraagformulier of via de telefoon bij ons aanvragen.

Telefoon: 079 - 3 204 549

Binnen twee werkdagen maken wij een nieuwe, tijdelijke gebruikersnaam en een nieuw, tijdelijk wachtwoord voor u aan. Deze gegevens ontvangt u per e-mail op uw bij ons bekende e-mailadres.

Terug naar inloggen