Inloggen

Inloggen als klant in Mijn Klaverblad

Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u gebruikmaken van Mijn Klaverblad. U heeft dan inloggegevens van ons gekregen of u ontvangt deze binnenkort. Heeft u geen inloggegevens gekregen? Ga dan naar Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?

Voor andere vragen over het inloggen in Mijn Klaverblad kunt u bellen met 079 - 3 204 549. We helpen u graag!

Heeft u een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of levensverzekering?

Onder een levensverzekering verstaan wij de uitvaart- en overlijdensrisicoverzekering. De AOV en levensverzekeringen staan niet in het overzicht van Mijn Klaverblad. U krijgt voor deze verzekeringen dan ook geen inlogcodes van ons. Onze excuses hiervoor.

Heeft u vragen over uw arbeidsongeschiktheids- of levensverzekering? Neem dan contact met ons op via administratie@klaverblad.nl of via 079 - 3 204 548 (AOV) of 079 - 3 204 543 (Leven).

Geen inlog voor Mijn Klaverblad?

Als u via een assurantieadviseur verzekerd bent, dan kunt u geen gebruikmaken van Mijn Klaverblad. U kunt uiteraard wel contact opnemen met uw assurantieadviseur als u vragen over uw verzekering heeft. Hij of zij helpt u graag.

Heeft u uw Klaverblad verzekering via een vergelijkingssite afgesloten? Ook dan kunt u niet inloggen in Mijn Klaverblad.

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message

Inloggen als assurantieadviseur in Extranet

Bent u assurantieadviseur? Log dan in via KlaverbladExtra.net.