Een goed begin van 2020: samenwerking Klaverblad en Aplaza

Klaverblad Verzekeringen en Aplaza hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hiermee breidt Klaverblad Verzekeringen haar digitale service aan assurantieadviseurs flink uit.

Peter Paul Barth, directeur Klaverblad Verzekeringen: “Wij werken graag samen met assurantieadviseurs. Naast het persoonlijke contact vinden we het belangrijk om het de assurantieadviseur zo gemakkelijk mogelijk te maken om met ons samen te werken. Bijvoorbeeld door een uitgebreide digitale dienstverlening aan te bieden. Daarom zijn wij blij met Aplaza. Hiermee maken we het nu voor meer assurantieadviseurs mogelijk om op een efficiënte manier onze ADN-berichten en digitale documenten te verwerken. Samen kijken we naar meer mogelijkheden om deze dienstverlening verder te optimaliseren.”

Marco Hendrickx, directeur Aplaza: “Wij zijn erg blij dat Klaverblad aansluit op Aplaza. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat de assurantieadviseur efficiënter en veiliger digitaal kan werken vanuit zijn eigen softwarepakket waardoor de adviseur haar eigen klanten beter kan adviseren en voorzien van goede service. Met de aansluiting van Klaverblad op Aplaza wordt de toegevoegde waarde van Aplaza voor de adviseur verder vergroot en daar zijn we erg blij mee."