Nieuw! De Klaverblad Autoverzekering & pakketkorting particulier en mkb

Het is voor ons belangrijk dat onze producten goed bij onze klanten passen. Op het gebied van voorwaarden, maar uiteraard ook als het aankomt op de premie.

Daarom introduceren we vandaag de vernieuwde Klaverblad Autoverzekering. Met betere voorwaarden, een scherpere premie en onder andere een aantrekkelijke 2e gezinsautoregeling. Daarnaast kunt u vanaf vandaag als adviseur ook gebruikmaken van pakketkorting voor uw particuliere en mkb-klanten. Tot wel 10%!

Nieuwe autoverzekering, nieuwe voorwaarden

Met onze nieuwe autoverzekering (AU24) komen uiteraard nieuwe voorwaarden. Die ook nog eens gepaard gaan met een scherpere premie. Oók voor zakelijke personenauto's. En óók als uw klant elektrisch rijdt. En hoewel hij bijzonder royaal is, noemen we hem niet meer zo. Maar gewoon, de Klaverblad Autoverzekering.

De belangrijkste veranderingen rondom onze nieuwe autoverzekering:

  • Een verbeterde premie en de B/M ladder tot 80% korting is terug.
  • Al 50% korting bij 0 schadevrije jaren.
  • Een 2e gezinsautoregeling met tot 75% korting. Oók als het andere voertuig een motor of door een zzp’er gebruikte bestelauto is.
  • Geen eigen risico schadeherstel door een aangesloten hersteller.
  • Bij volledig casco een uitgebreide nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling van 3 jaar. Ook voor zakelijke auto’s. De aanschafwaarderegeling geldt ook bij beperkt casco.
  • Accessoires zijn tot € 2.500,- meeverzekerd. Ook het laadsnoer voor de elektrische auto.
  • De mogelijkheid om de auto tot een leeftijd van 20 jaar volledig casco of beperkt casco te verzekeren.

Nog meer belangrijke voorwaarden van de nieuwe Klaverblad Autoverzekering ontdekken? Bekijk dan de video hieronder.

Direct naar de productpagina

Snelle service, ruimere keuze

Uiteraard kunt u blijven rekenen op onze snelle en ongewoon goede service wanneer er een schade is. Ook bij een WA-schade helpen we graag. Wilt u overleggen bij het afsluiten? We denken natuurlijk met alle plezier met u mee.

Gebruikmaken van pakketkorting?

Ook nieuw bij Klaverblad is pakketkorting voor particulieren en mkb-ondernemers. En die korting kan oplopen tot wel 10%! Exclusief voor uw klanten als verzekeringsadviseur.

Wilt u meer weten over onze nieuwe autoverzekering of pakketkorting?

Op ons extranet vindt u alle informatie over onze nieuwe autoverzekering en over pakketkorting. Werken we niet samen, maar zou u dat wel graag willen? Neem dan gerust contact op met een accountmanager in uw regio voor de mogelijkheden hiervoor.