Hessel Dikkers nieuwe commissaris Klaverblad Verzekeringen

Op donderdag 7 april is Hessel Dikkers benoemd tot commissaris bij Klaverblad Verzekeringen. Dikkers is een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder. Hij is werkzaam als CIO bij de Nederlandse Spoorwegen en kent vanuit zijn werkzame verleden de bank- en verzekeringsmarkt goed door functies bij SNS REAAL, SNS Bank en ABN AMRO.

“Hessel Dikkers heeft veel kennis en ervaring op het gebied van IT. Deze kennis en ervaring is zeer welkom in de raad van commissarissen nu we bezig zijn met hervorming van het IT-landschap. Het spreekt voor zich dat we blij zijn dat hij zich voor ons wil inzetten” zegt Peter Paul Barth, algemeen directeur van Klaverblad.

Dikkers volgt Edwin Velzel op die vertrekt als commissaris bij Klaverblad Verzekeringen. Velzel is tien jaar lang lid geweest van de raad van commissarissen en is in 2017 ook een half jaar werkzaam geweest binnen Klaverblad als interim-bestuurder en interim-voorzitter. De raad van commissarissen en de directie zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en jarenlange bijdrage als lid van de raad van commissarissen.

De raad bestaat naast Hessel Dikkers uit Albert Bakker (voorzitter), Annemarie Mijer-Nienhuis en Jacqueline Niessen.


        foto van hessel dikkers