Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,2
Claimafhandeling
8,3
Betrouwbaarheid
8,4
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 april 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    de bruin

    21 april 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Leentvaar

    18 april 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Verstraeten- van Eerd

    18 april 2019

    Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en daarna steeds via de E-mail goed begeleid. Ook in een heel duidelijke taal alles uitgelegd.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Jeurissen

    18 april 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Brigitta Schut

    17 april 2019

    Ben zeer tevreden ben altijd goed geïnformeerd wat mijn mogelijkheden waren.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    4 Rapportcijfer

    Arabatzakis

    16 april 2019

    Ze vragen bij de schade afhandeling om een factuur die ik niet kan overleggen ivm de privacy regels. Ondanks mijn inspanning dat ze naar de dealer kunnen bellen voor informatie.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer Arabatzakis, Ik vind het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zie dat de schade inmiddels is afgewikkeld. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Groeten, Daphne

    9 Rapportcijfer

    IJntema

    16 april 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Noordam

    16 april 2019

    Ik ben super tevreden hoe jullie dit allemaal hebben opgelost voor me, wij zijn zeer tevreden over de uitkomst en ik werd elke keer op de hoogte gehouden als er wat te melden was. Ik kan jullie ten zeerste aanraden.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Luider

    15 april 2019

    Bij m'n schadeclaim had ik niet aan alles gedacht. Daar ben ik super mee geholpen door jullie. Ik ben een heel tevreden klant.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen