Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    6 Rapportcijfer

    Kristina Swart

    13 april 2021

    Door de reclame van Klaverblad had ik de indruk dat dit een degelijke, klantvriendelijke verzekering moest zijn. Toen ik verhuisde ben ik via het kantoor van mijn aankoopmakelaar overgestapt naar Klaverblad. Ik had goede verwachtingen van deze overstap. Mijn ervaring was eigenlijk teleurstellend toen ik bij Klaverblad om een map vroeg (met een groen klaverblaadje er op) om mijn polisbladen in te bewaren. De klantenservice van Klaverblad was niet aardig, gaf mij de indruk dat mijn vraag een beetje belachelijk was en dat dat Klaverblad geen mappen voor haar klanten heeft. Ik vind een map van een bedrijf juist heel handig omdat je meteen de juiste map pakt als je die nodig hebt. Ik had Klaverblad ingeschat als een verzekering die zeker een eigen map voor de polissen van klanten zou aanbieden. Mijn beeld van Klaverblad is eigenlijk wel aan het twijfelen gebracht en ik vraag me af of ze wel zonder problemen zullen uitkeren als je eens problemen hebt met je huis of inboedel! met vriendelijke groet, Kristina Swart

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    L. de Jongh

    13 april 2021

    De aangifte voor schade die buiten de inboedel valt is het formulier wat omslachtig. Daarna via mailcontact goed opgepakt door de medewerker.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    van Delst

    13 april 2021

    Ik ben zeer tevreden over de kundigheid en servicegerichtheid van mijn contactpersoon bij Klaverblad. Het heeft mij enorm geholpen met als gevolg een positief resultaat.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    van Lente

    13 april 2021

    Ik ben zeer tevreden over het gehele verloop

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Harun

    13 april 2021

    oplichter zijn jullie, jullie doen alles conform kleine letters van jullie en jullie helpen nooit jullie klanten. ik ga jullie aankaarten op alle sociale media kanalen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    M. Mortaji

    13 april 2021

    Een goede degelijke verzekeringsmaatschappij in zowel service als in aanbod mogelijkheden. PRIMA.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 april 2021

    Netjes, vriendelijk en deskundig geholpen

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Kluijtmans

    11 april 2021

    Ben erg tevreden over het controleren van mijn vaststellingsovereenkomst en het advies, tevens een duidelijke communicatie naar client ( al ruim 40 jaar client van Klaverblad)

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Dr.P. Menheere

    10 april 2021

    U heeft een fantastische presentatie van Uw reclame op TV. Ik zet het geluid altijd bij de start van de reclameblokken uit, maar bij Uw reclame zet ik het geluid weer aan.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    John Minnaard

    10 april 2021

    Zeer betrouwbaar.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen