Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 juli 2021

    De reclame met oude seniele mannen die beweren dat ze er voor de medemens zijn is gespeeld. De praktijk is weerbarstig waarbij klaverblad er alles aan doet om onder hun verplichtingen uit te komen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    4 Rapportcijfer

    Slootmaekers

    23 juli 2021

    Het toevoegen van een woonhuisverzekering aan mijn overige verzekeringen heeft heel vat voeten in de aarde. De premie klopt niet meer en moet een afrekening betalen tot 1 sept?? kortom 50 euro meer betalen. Na de nodige telefoontjes ( die ik zelf moet plegen want er komt geen respons van klaverblad ) uiteindelijk uitgekomen op een bedrag van 77 euro terwijl ik voorheen 54 eur. betaalde. Alle medewerkers hebben een ander verhaal? Medewerkers zijn wel vriendelijk maar heb het idee dat ze niet weten waar ze over praten. Jammer maar voel me genoodzaakt naar een andere maatschapij over te stappen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Verboog

    21 juli 2021

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    19 juli 2021

    Communicatie is nihil.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Wels

    19 juli 2021

    Ja vanwege de prijs kwaliteit verhouding

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    19 juli 2021

    jullie zijn telefonisch niet bereikbaar, dus kan ik geen vragen stellen wat het beste om te doen. ook de verkoop afdeling is niet bereikbaar, echter is deze vraag niet via de mail of invulgegevens op de site te stellen. in de email, is dit is mijn telefoonnummer waarop ik bereikbaar ben

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Snelders

    16 juli 2021

    Ik ben er zeer te vrede over.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Jan B. kippers

    15 juli 2021

    Aangezien ik nog nooit een beroep heb moeten doen op deze verzekering, is een beoordeling eigenlijk onzin. Wel zou ik zelf graag een beoordeling krijgen vanwege het feit dat ik klaarblijkelijk uiterst zorgvuldig met mijn eigendommen omga.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 juli 2021

    Schade ingediend, inbranden omvormer zonnepanelen, daardoor brand voorkomen. Had beter huis in de fik kunnen laten gaan (was deze malafide organisatie) veel duurder uit geweest, maar hadden dan wel uitgekeerd. Gelijk overgestapt naar andere verzekeraar.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    4 Rapportcijfer

    Kleijn

    8 juli 2021

    Klaverblad adverteerd dat het draait om mensen. Verzekeren niet om geld draait. Het tegendeel is waarheid. "Experts" worden ingeschakeld om schades niet te hoeven betalen of een tegemoetkoming. Wij tonen door middel van foto's aan dat er meer is wat de vervolg schade heeft veroorzaakt, maar wederom een reactie wat niet voldoet aan de reclame teksten om verzekeraars de lokken. Maar we gaan door....

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Filter de beoordelingen