Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Damen

    15 september 2020

    nvt

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 september 2020

    Ik weet dat ik hoge wellicht ongeloofwaardige cijfers geef, maar was een fijne gang van zaken van mij uit gezien dan. Vooral het mailcontact waarbij ik bij elke mail op de hoogte ben gehouden en mijn vragen beantwoord werden is als prettig ervaren

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 september 2020

    wederom na een afgewezen claim de schade bijna geheel verhaald door klaverblad rechtsbijstand

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Dijkstra

    14 september 2020

    Een paar keer heb ik gebruikt van mijn rechtsbijstandverzekering en ik ben snel geholpen en goed te woord gestaan. De zaken zijn netjes behandeld en afgerond.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Alisa van Emmerik

    14 september 2020

    ze gaan echt voor je aan het werk, ook het persoonlijk contact is heel prettig. ik ben zeer tevreden

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    den houtkng

    12 september 2020

    niet zoals andere rechtsbijstandverzekeringen maar schikken om er vanaf te zijn maar met goede argumenten de tegenpartij schaakmat zetten! perfect en leuke samenwerking

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Komen

    12 september 2020

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Graal

    10 september 2020

    ja die wil ik inderdaad toelichten, hoe kan het dat mijn vader toen hij 70 jaar werd, opeens uit de verzekering van jullie werdt gezet. Terwijl hij daarvoor al 30 jaar bij jullie verzekerd was. en dan maken jullie nu die leuke commercials met oude verzekeringsagenten daarin wel mijn verzekereingen zijn jullie zeker niet waard

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer/mevrouw, Wij zetten nooit zomaar iemand uit de verzekering. Daar ligt altijd een reden aan ten grondslag die vooraf wordt gedeeld met de verzekerde. We nemen per mail contact met u op om uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Groeten, Aad

    3 Rapportcijfer

    de Nood

    10 september 2020

    Als je maar lang genoeg gewoon blijft ....................negeren, wordt je vanzelf bijzonder

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer/mevrouw, Het spijt ons dat u zich genegeerd voelt. We zullen via de mail nog contact met u opnemen om verder op de zaak in te gaan. Ik ga ervan uit dat we daarmee tot een oplossing komen. Groeten, Aad

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    10 september 2020

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen