Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,3
Aanvraagproces
8,3
Claimafhandeling
8,4
Betrouwbaarheid
8,4
Prijs/kwaliteit
8,3
8, 1 Uit 655 beoordelingen

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    20 augustus 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Temelli

    15 augustus 2018

    Super geholpen door Klaverblad verzekeringen. Er werd tijd en moeite genomen om mijn zaak tot in detail uit te zoeken, die overigens met succes werd afgerond. Ik kon altijd bij ze terecht bij vragen en problemen. Ik ben super tevreden!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Richie

    15 augustus 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 augustus 2018

    Slecht. Afgewezen op grond van hun 'policy' zonder heldere reden. Nooit meer klaverblad voor mij.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Bokslag

    15 augustus 2018

    Jammer dat wij de zaak niet gewonnen hebben wat wij wel hadden verwacht, maar verder super geholpen door de contactpersoon. Erg tevreden!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 augustus 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    M.C. van Willigen

    13 augustus 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Krist

    12 augustus 2018

    Die keren dat ik een beroep op klaverblad heb gedaan , werden de zaken snel en naar volle tevredenheid afgehandeld.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Menkhorst

    8 augustus 2018

    Klantvriendelijk=nog nooit mondeling contact gehad,ik denk,dat ik al wel 40 jr. met U samen doe,ik heb alleen maar betaald,nooit eens iets van U ontvangen,als alleen maar polissen en facturen.Ook de prijzen zijn niet de goedkoopsten bij U

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    7 augustus 2018

    Zeer professionele afhandeling, klantvriendelijke benadering richting cliƫnt. Zaak was vlot afgehandeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen