Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    16 juni 2021

    Altijd vriendelijk te woord gestaan en alles zeer goed uitgelegd omtrent de lopende ontwikkelingen in mijn zaak, en alles goed afgehandeld met oude werkgever.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 juni 2021

    De heer van Eesteren heeft mij zeer goed geholpen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    9 juni 2021

    Perfect afgehandeld ,

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    2 Rapportcijfer

    Bresser

    3 juni 2021

    Personen die ik tot heden aan de lijn gehad heb zijn niet competent en niet vriendelijk. Zij maken uw \TV reclame niet waar. Zal derhalve klacht indienen bij de reclamecode commissie.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Van de Velde

    1 juni 2021

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    28 mei 2021

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    3 Rapportcijfer

    Anoniem

    28 mei 2021

    jaren betalen . Maar als er uit gekeerd moet worden moeilijk doen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Hubner

    21 mei 2021

    Een verzekering zonder nonsens Wordt keurig en beleeft geholpen zonder poespas en snelle actie

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    van Osch

    19 mei 2021

    Na een wat 'stroeve' start is het langdurige (vervolg)proces, de behandeling van de zaak heel goed verlopen. Dat betreft het opstellen van brieven en verweerschrift, maar zeker ook het verweer tijdens de zitting en onze gezamenlijke, volhardende aanpak. Verder ook het juist handelen op het juiste moment met een uiteindelijk positief resultaat voor ons. Kortom een zeer tevreden klant.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Laurense

    17 mei 2021

    Wij hebben al meer dan 30 jaar naast de aansprakelijkheid, ook de opstal- en inboedelverzekering bij jullie lopen. Gelukkig niet zo heel veel schades gehad, maar in de tijd dat onze kinderen pubers waren wel eens wat op de aansprakelijkheidsverzekering. Deze afhandelingen waren altijd keurig en snel. Voor ons is de manier van afhandelen van een schade belangrijker dan misschien ergens voor een paar tientjes goedkoper te kunnen verzekeren. Ik kijk dan ook niet naar vergelijkingen omdat ik super tevreden ben.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen