Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,3
Aanvraagproces
8,3
Claimafhandeling
8,4
Betrouwbaarheid
8,5
Prijs/kwaliteit
8,3

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Verwoert

    18 december 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Hoogerbrug

    13 december 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    13 december 2018

    Zeer tevreden over alle facetten van de afhandeling

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    engelen

    13 december 2018

    heel netjes gegaan en bedankt voor de goede afwerking

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Hollenberg

    11 december 2018

    Ontzettend bedankt voor jullie inzet. Waar wij al weken/maanden mee bezig zijn geweest, is jullie binnen 2 weken gelukt! Ik zou jullie zeker aanbevelen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Wennink

    11 december 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Smulders

    11 december 2018

    Tip: waarom stuurt u geen digitale polisbescheiden? Ik scan polissen onmiddellijk in en gooi dan de papieren weg. Zonde van het papier en de porto- en handlingkosten.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Prinses

    7 december 2018

    Ik heb een offerte opgesteld samen met een stukadoors bedrijf. Na aanleiding van controle hebben ze een verkeerd persoon gebeld om te vragen of de offerte klopt. Deze man binnen dat stukadoors bedrijf wist van niets. Nu ben ik beschuldigd als fraudeur. En moet ik alle kosten zelf betalen incl onderzoekskosten van 700 euro

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer, mevrouw, Wij vinden dat we gegronde redenen hebben om tot deze actie over te gaan. Groeten Jerry

    7 Rapportcijfer

    Anoniem

    7 december 2018

    tot heden nooit contact gehad met Klaverblad ivm polis of claims, zodat ik met de ci9jfers voorzichtig blijf

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Wolterink

    5 december 2018

    nee

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen