Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,3
Betrouwbaarheid
8,3
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    9 Rapportcijfer

    Noorland

    12 juni 2019

    gelukkig niet nodig gehad!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Verbeek

    12 juni 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    3 Rapportcijfer

    Sengul

    11 juni 2019

    Tot nu toe is er iedere keer een reden om ons zaak niet aan te nemen! Het is toch een kleine moeite om een brief te schrijven als je daarmee je klant kan helpen? Waarom zou ik dan nog een verzekering hebben?

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer/mevrouw Sengul, Ik vind het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik heb u een e-mail toegezonden om de klacht met u te bespreken. Groeten, Fawaz

    8 Rapportcijfer

    Arjan de Geus

    6 juni 2019

    Klaverblad verzekering maak goede reclame

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Hakvoort

    5 juni 2019

    Ik ben prima geholpen met elke keer een snelle terugkoppeling.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Handel

    4 juni 2019

    Ik heb de vezekering aangervaart op verzoek van mensen die zeer te vreden waren. Ī

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    van Loon

    3 juni 2019

    Tot nu toe zeer tevreden.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    28 mei 2019

    Snel klantgericht en goed geholpen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    5 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 mei 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer, mevrouw, Ik vind het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. U heeft gekozen dat wij geen contact met u mogen opnemen naar aanleiding van uw review. U kunt altijd contact met ons opnemen als u uw klacht met ons wil bespreken. Groeten, Jerry

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 mei 2019

    Altijd prima geholpen en geadviseerd en nooit ergens 'moeilijk' over gedaan. Dat is handelen zoals je het hoopt en verwacht van een verzekeraar, en dat geeft rust en zekerheid.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen