Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 april 2020

    Er werd snel, telefonisch gereageerd op mijn digitiale aanvraag. De betreffende man was erg kundig en oplossingsgericht.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Brkat

    2 april 2020

    ik vind jullie heel goed werk doen

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Boersma

    2 april 2020

    Ik had een rechtsbijstand verzekering, maar hoefde daar gelukkig nooit gebruik van te maken.Nu deed ik wel een beroep op hen en kreeg een uitstekende advocaat,die mij met zoveel kunde en zo vriendelijk en goed heeft geholpen. Bedankt.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Blaauwendraad

    31 maart 2020

    Ik ben inmiddels weken bezig om 2 polispakketten samen te voegen, maar elke keer gaat dit fout of gebeurt er gewoon niets. Dit heeft me al 2 uur gekost en die ga ik maar eens in rekening brengen, want het is nog steeds niet opgelost

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Hoi Pieter, Excuses voor het ongemak. We nemen per mail contact met je op om het alsnog op te lossen. Groeten, Aad

    10 Rapportcijfer

    Bemelmans

    30 maart 2020

    Zéér goede service

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 maart 2020

    U heeft de schade van een aanrijding netjes afgehandeld. Ik miste een tussentijdse update, dat jullie ermee aan het werk waren, maar verder is alles goed afgehandeld.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 maart 2020

    Zonder poespas een duidelijke verzekering!!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Hoppenbrouwers

    27 maart 2020

    Heb niets aan te merken op de afhandeling van de schade. Deze is professioneel en vlot afgehandeld. Ik zou iedereen klaverblad aanbevelen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Cuijpers

    27 maart 2020

    Zomaar de polisvoorwaarden veranderd zonder ons hiervan op de hoogte te brengen. Ook niet kunnen bewijzen dat wij hier van op de hoogte zijn gesteld. Nu geldt er opeens een eigen risico wat er bij afsluiten van de verzekering niet was. Wij moeten het maar zelf uitzoeken, geen enkele hulp aangeboden. Terugbellen was geen optie, er veranderde toch niets werd ons verzekerd...

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Beste heer Cuijpers, Jammer dat u deze ervaring heeft met Klaverblad. Bij een wijziging in de voorwaarden moet u daar altijd schriftelijk bericht van krijgen. Ik zal contact met u opnemen om dit verder voor u uit te zoeken en ervoor te zorgen dat u alsnog de gevraagde informatie krijgt. Groeten Vera

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 maart 2020

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen