Hoe onze klanten ons beoordelen

Middels een korte survey vragen wij u om Klaverblad te beoordelen. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Hieronder vindt u wat anderen voor u van ons vinden. Wij waarderen het enorm als u ook een beoordeling achterlaat.

Klantvriendelijkheid
Aanvraagproces
Claimafhandeling
Betrouwbaarheid
Prijs/kwaliteit
8,2 Uit 143 beoordelingen

Geef uw mening

    9 Rapportcijfer

    de doogh

    22 juni 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    H.A v.d Berg

    20 juni 2017

    Wij zijn op dit moment dik tevreden met klaverblad.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Van de Ven

    20 juni 2017

    Gelukkig jullie weinig nodig Maar wanneer we jullie nodig hebben dan gaat het ook heel gemakkelijk

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Don

    20 juni 2017

    Andermaal direct, helder en deskundig contact waarbij Klaverblad altijd het belang van de cliënt voorop stelt!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Twan Bruurmijn

    19 juni 2017

    Ik vind het een fijne samenwerking. Juist als je ze nodig heb zijn ze er

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Verbeeck

    19 juni 2017

    Zeer correcte en duidelijke communicatie. Snelle reactie op vragen. Uitermate capabele mensen. 👌

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Druijff

    19 juni 2017

    Prettig en snel contact m.b.t. het afhandelen van de schade.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    19 juni 2017

    zeer goed geholpen

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    van Lith

    19 juni 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    18 juni 2017

    mijn man heb een poos geleden een fietsongeluk gehad en alles perfect afgehandeld onze dank daar nog voor.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen