Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,4
Aanvraagproces
8,3
Claimafhandeling
8,5
Betrouwbaarheid
8,5
Prijs/kwaliteit
8,3
8, 2 Uit 689 beoordelingen

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    van Hassent

    19 oktober 2018

    Juridisch vraagstuk op juiste wijze doorgezet naar expert en teruggekomen met duidelijk, gedetailleerd en bruikbaar advies.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Snetselaar T

    18 oktober 2018

    Klaverblad heeft mij met de 4 jaar durende afhandeliing van de aanrijding geweldig zijn best gedaan voor een goed resultaat.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    16 oktober 2018

    Gewoon hele snelle afhandeling van de schade echt super

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Laurense-Weidema

    15 oktober 2018

    Ik heb net al een review geschreven over onze aansprakelijkheidsverzekering. Wij hebben ook de inboedel en opstal bij het Klaverblad. Gelukkig hebben we nu al een aantal jaren geen claim hoeven te doen, maar bij claims in het verleden zijn we altijd super correct behandeld.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Laurense-Weidema

    15 oktober 2018

    Ik kreeg de rekening en toen dacht ik aan vroegere claims toen mijn kinderen nog pubers waren. Wij zijn al meer dan 30 jaar verzekerd bij het Klaverblad en hebben in het verleden toch wel wat claims gehad. Deze zijn echt super fijn en netjes afgehandeld. Dat is wat ik belangrijk vind aan een verzekering, de manier waarop je behandeld wordt als er iets aan de hand is.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    3 Rapportcijfer

    Priems

    15 oktober 2018

    Wij hebben een schade gemeld en deze wordt niet gedekt. Voor ons is schade, schade. Als de schade niet gedekt wordt gaan we naar een andere verzekeraar, een met doorzichtige voorwaarden.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Beste meneer/mevrouw, Het is inderdaad zo dat sommige schades volgens de voorwaarden niet onder de dekking van de verzekering vallen. Die voorwaarden zijn wij bij het aangaan van de verzekering met elkaar overeengekomen. Wij vinden die voorwaarden erg duidelijk, maar u vindt duidelijk van niet. Wij nemen per mail contact met u op om hier verder op in te gaan. Groeten, Aad

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    12 oktober 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 oktober 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Anoniem

    10 oktober 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    6 Rapportcijfer

    Anoniem

    9 oktober 2018

    Wij hebben een brief gedateerd op 28 september pas 9 oktober in de bus gekregen. Dit is wel of wel heel lange verzendtijd of een anti datering. Dat komt me onbetrouwbaar over.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Filter de beoordelingen