Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,3
Aanvraagproces
8,3
Claimafhandeling
8,4
Betrouwbaarheid
8,5
Prijs/kwaliteit
8,3
8,2 Uit 452 beoordelingen

Geef uw mening

    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 februari 2018

    Zeer accuraat en netjes behandeld. Elk heeft zijn specialisme, en dat is goed te merken. Kortom een zeer, zeer tevreden klant.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Jansen

    15 februari 2018

    Het was een lastige situatie omdat de tegenpartij ontkende maar uiteindelijk is voor mij goed afgelopen en is de schade door de tegenpartij betaald

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 februari 2018

    Mijn schadeclaim is heel snel en effectief afgehandeld. Heel erg fijn!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Cevering

    13 februari 2018

    Bijzonder verrast als uitvaartverzorger voor de snelle afhandeling van de uitkering van de uitvaartpolis van een van onze opdrachtgevers. Hier kunnen andere verzekeringsmaatschappijen nog veel van leren, met vriendelijke groet uitvaartverzorging De Vaart.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    13 februari 2018

    De rechtsbijstandverzekering van Klaverblad handelde snel en effectief na een aanrijding waarbij de tegenpartij onterecht schuld ontkende. Binnen drie weken is de schade geclaimd en uitgekeerd, chapeau!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    van dam

    13 februari 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    12 februari 2018

    Snelle afhandeling, waarbij mijn belang prima in het oog is gehouden.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    van der Es

    9 februari 2018

    Ja, via mijn financieel mannetje gaat alles prima. ok de schade die ik een aantal jaren gleden had is alles prima geregeld.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Goossens

    9 februari 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Bouman

    9 februari 2018

    Heel tevreden over de afhandeling van de schade.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen