Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    10 Rapportcijfer

    Sarens

    15 november 2019

    Ik was net nieuw verzekert en kreeg te maken met een rechtszaak. Ik werd direct goed geholpen en doorverwezen naar een (naar keuze) advocaat. Nooit gezeur gehad over kosten of te kort verzekert o.i.d. Daarom blijf ik bij Klaverblad.. Ook heb ik een inboedelverzekering en helaas 1 x schade gehad.. Ook dit werd vlot en zonder zeuren gelijk goed afgehandeld. Super

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    rajesh

    14 november 2019

    Na een aanrijding gebruik gemaakt van de rechtsbijstand verzekering. Het contact was goed. mijn schade is vergoed door de tegenpartij. klaverblad heeft netjes afgehandeld.binnen twee weken.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Simons

    13 november 2019

    Het is een lang proces geweest waarbij ik zelf ook best heb moeten rekken en strekken. Behoorlijk wat extra uitleg moest geven over de zaak. Het was lastig om de zaken helder te krijgen voor de jurist.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    benneker

    13 november 2019

    Goede wijn behoeft geen krans!!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Berkel/KLeinzaaltink-van Dalen

    12 november 2019

    Wij zijn bij u terecht gekomen door onze tussenpersoon. Advies: zet in de brief wanneer ongeveer de premie wordt geïnd.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Frank

    12 november 2019

    Na een aanrijding gebruik gemaakt van de rechtsbijstand verzekering (verkeer). Het contact was snel en goed. De tegenpartij reageerde traag, maar ook daarvan werd ik goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is alles netjes afgehandeld en is al mijn schade vergoed door de tegenpartij. Ik heb verder niets hoeven doen Klaverblad heeft alles afgehandeld. Tevreden klant.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    7 november 2019

    De claimafhandeling duurde voor mijn gevoel nogal lang, maar dat kan door de traagheid van de tegenpartij gekomen zijn.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Smiggels

    7 november 2019

    eerlijk en reëel is de schade afgewikkeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Korkmaz

    7 november 2019

    Independer heeft me goed geholpen,En het zaak snel afgehandeld Bedankt Independer

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    6 november 2019

    Werd goed op de hoogte gehouden tijdens de afhandeling.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen