Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Besselink

    20 november 2019

    Fijne ondersteuning en advies.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    19 november 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    18 november 2019

    Uitstekende service en kennis die ervoor hebben gezorgd dat mijn werkgever mij niet alleen een verbeterd voorstel heeft gedaan m.b.t. vaststellingsovereenkomst, maar ook dusdanig aantrekkelijk en boven de norm wat wettelijk verplicht is.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    B.J.M. Papen

    18 november 2019

    Een telefoontje een paar foto's een offerte van de vloerbedekking en muurverf was voldoende. De zaak was binnen 14 dagen af gehandeld. i.v.m. waterschade door defecte combiketel.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    omar

    15 november 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Sarens

    15 november 2019

    Ik was net nieuw verzekert en kreeg te maken met een rechtszaak. Ik werd direct goed geholpen en doorverwezen naar een (naar keuze) advocaat. Nooit gezeur gehad over kosten of te kort verzekert o.i.d. Daarom blijf ik bij Klaverblad.. Ook heb ik een inboedelverzekering en helaas 1 x schade gehad.. Ook dit werd vlot en zonder zeuren gelijk goed afgehandeld. Super

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    rajesh

    14 november 2019

    Na een aanrijding gebruik gemaakt van de rechtsbijstand verzekering. Het contact was goed. mijn schade is vergoed door de tegenpartij. klaverblad heeft netjes afgehandeld.binnen twee weken.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Simons

    13 november 2019

    Het is een lang proces geweest waarbij ik zelf ook best heb moeten rekken en strekken. Behoorlijk wat extra uitleg moest geven over de zaak. Het was lastig om de zaken helder te krijgen voor de jurist.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    benneker

    13 november 2019

    Goede wijn behoeft geen krans!!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Berkel/KLeinzaaltink-van Dalen

    12 november 2019

    Wij zijn bij u terecht gekomen door onze tussenpersoon. Advies: zet in de brief wanneer ongeveer de premie wordt geïnd.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen