Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8
Claimafhandeling
8,1
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 augustus 2021

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 augustus 2021

    Ze vergoeden uiteindelijk niets tot nauwelijks

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    9 augustus 2021

    al vele jaren tevreden klant!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    6 augustus 2021

    Liever niet, deze maatschappij houd er van verzekerde te belazeren en vooral slachtoffers.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Knapen

    3 augustus 2021

    In de moeilijke huisvestigingsperiode heeft Klaverblad mij gesteund en een uitstekende juridische bijstand verleend en 2 rechtszaken gewonnen. Nu kan ik weer mijn normale leven weer oppakken en naar de toekomst kijken.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    4 Rapportcijfer

    p.postema

    1 augustus 2021

    Slordig, telefonisch geeft men aan ons niet te kunndn terwijl we wel een brief van ze hebben ontvangen . De brommerverzekering is via de leverancier van de scootmobiel afgesloten en betaald .

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Wijsman

    30 juli 2021

    schade is keurig netjes afgewikkeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Hulsman

    28 juli 2021

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 juli 2021

    De reclame met oude seniele mannen die beweren dat ze er voor de medemens zijn is gespeeld. De praktijk is weerbarstig waarbij klaverblad er alles aan doet om onder hun verplichtingen uit te komen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    4 Rapportcijfer

    Slootmaekers

    23 juli 2021

    Het toevoegen van een woonhuisverzekering aan mijn overige verzekeringen heeft heel vat voeten in de aarde. De premie klopt niet meer en moet een afrekening betalen tot 1 sept?? kortom 50 euro meer betalen. Na de nodige telefoontjes ( die ik zelf moet plegen want er komt geen respons van klaverblad ) uiteindelijk uitgekomen op een bedrag van 77 euro terwijl ik voorheen 54 eur. betaalde. Alle medewerkers hebben een ander verhaal? Medewerkers zijn wel vriendelijk maar heb het idee dat ze niet weten waar ze over praten. Jammer maar voel me genoodzaakt naar een andere maatschapij over te stappen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Filter de beoordelingen