Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,2
Claimafhandeling
8,3
Betrouwbaarheid
8,4
Prijs/kwaliteit
8,3

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anja

    12 februari 2019

    Via Independer kwam ik op deze verzekeraar voor mijn inboedelverz., veruit 't goedkoopst. Afsluiten vlot geregeld.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Meijer

    11 februari 2019

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Aalbert van Sliedregt

    11 februari 2019

    Ik heb niet alles een 9 omdat de medewerkster niet helemaal nauwkeurig was met het schadebedrag. Ze had iets over het hoofd gezien en had in eerste instantie een lager bedrag opgevoerd. Een vergissing is menselijk. Verder zeer prettig geholpen. Medewerkster had geduld met mij, mijn vragen en zorgen. Gaf goed informatie over het proces en haar acties.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    ter Halle

    11 februari 2019

    Geweldig!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 februari 2019

    Correcte en volledige behandeling van mijn zaak. Naar volle tevredenheid de claim naar de tegenpartij afgehandeld/

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    O.bozkurt

    7 februari 2019

    Het wordt snel afgehandeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    6 februari 2019

    De rechtsbijstandadviseur die mij geholpen heeft was uiterst klantgericht en snel. In goed overleg hebben we de aanpak besproken en heeft hij zich ingezet om het tot een goed einde te brengen. En dat is gelukt!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    6 februari 2019

    Telefonische afhandeling ging uit van aanname dat een klant geen gegevens heeft doorgegeven over adreswijziging. Bij loket overig werd aangegeven dat het poststuk dan maar gewoon weggegooid moet worden door de huidige bewoner. Het zal maar een aanmaning zijn en de verzekerde loopt het risico onverzekerd te raken. Poststuk is ineens het probleem van de huidige bewoner. Ben ik even blij dat ik geen klant ben van Klaverblad. “Wat een geluk!”

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor het delen van uw mening. Verkeerd gestuurde post ontvangen wij graag altijd retour zodat wij inderdaad onze klant hierover kunnen informeren. Jammer dat wij geen contact met u mogen opnemen, wij hadden dit graag gedaan om zo mogelijk onze dienstverlening te verbeteren. Groeten Vera

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 februari 2019

    ondanks dat mijn claim op het randje van haalbaar balanceerde is er blijvend naar gekeken en is er uiteindelijk toch op geacteerd. Dit resulteerde in een prima uitkomst.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Bunk

    4 februari 2019

    Snel geholpenaar.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen