Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,3
Aanvraagproces
8,3
Claimafhandeling
8,4
Betrouwbaarheid
8,5
Prijs/kwaliteit
8,3

    Geef uw mening

    7 Rapportcijfer

    Den Hartog

    5 december 2018

    NVT

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Knoop

    4 december 2018

    Vasthoudend , Gaan door tot het einde, super goed

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Ramlal

    2 december 2018

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Van oort

    30 november 2018

    Klaverblad is er Voor je als je ze nodig hebt

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 november 2018

    Goede service regelmatig contact gehad in de verloop van het smartengeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Douven

    26 november 2018

    Tijdens het gebeuren waren we elders verzekerd. Deze verzekering maakte zich ervan af met de woorden :"gaat niet lukken ". Jullie hebben het overgenomen en netjes afgewerkt. Bedankt hiervoor.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    van de Kraats

    22 november 2018

    Het contact was persoonlijk en deskundig. Steeds met één per persoon gesproken en deze mevrouw was goed op de hoogte over mijn situatie.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    22 november 2018

    Ik heb een aanrijding gehad, waarbij ik bij het wisselen van rijstrook werd aangereden door een meneer die met vrij hoge snelheid voorbij meerdere auto's reed over een verdrijvingsvlak. Nu zegt klaverblad dat ik de schuldig ben. En de man had een boete kunnen krijgen en ik had hem voorrang moeten verlenen terwijl hij daar niet eens mocht rijden! Ik voel me in de zeik genomen. Zwak excuus. En neehoor ze zullen me ook niet even verder helpen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Beste meneer/mevrouw, Jammer dat u niet tevreden bent. Helaas heeft u aangegeven dat wij verder geen contact met u mogen opnemen. Wij kunnen daarom ook niet uw schadedossier inzien en u een toelichting geven. U kunt altijd nog met ons contact opnemen. Groeten, Vera

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    22 november 2018

    nee

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    den uijl

    21 november 2018

    Snlel en duidelijk te woord gestaan, werd goed geluisterd naar mijn verhaal. De zaak is succesvol opgelost.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer Den Uijl, bedankt voor uw ervaring. Prettig om te lezen dat uw zaak correct is afgehandeld. Groeten, Daphne

    Filter de beoordelingen