Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8
Claimafhandeling
8,1
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8

    Geef uw mening

    9 Rapportcijfer

    Laroy

    8 september 2021

    dit is een maatschappij voor de gewone burger, klasse aan te bevelen .

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    2 september 2021

    Ik vind Klaverblad een uniek bedrijf! Het enige bedrijf dat ik ken waar geen robots of automatische bandjes de telefoon opnemen, maar gewoon direct een medewerker die je ook namens alle afdelingen direct kan helpen. Geen callcenters. Wat een verademing! Ik vertel bijna dagelijks over dit bedrijf. Ga zo door en stap allemaal over!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    peters van de burgt

    30 augustus 2021

    zeer tevreden in de afgelopen tijd zeer netjes behandeld ook voor afhandelingen werden we goed op de hoogte gehouden

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    16 augustus 2021

    Wij zijn keurig geholpen door de verzekeringsmaatschappij en alles is netjes afgehandeld.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Karan

    16 augustus 2021

    Op zoek gegaan naar een reisverzekering. Website van Klaverblad was erg duidelijk en polisvoorwaarden ook helder. Nog even telefonisch contact gehad en dit als zeer prettig ervaren.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    4 Rapportcijfer

    Hummel

    14 augustus 2021

    Na het verstrijken van de verzekering, werd mij medegedeeld dat vanwege de vele incidenten met scootmobielen de premie maar liefst werd verdubbeld. Dat kwam hard aan , je bent invalide, oud en het pensioen is bevroren, wat een medeleven van Klaverblad. Doe maar lang genoeg ongewoon

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 augustus 2021

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 augustus 2021

    Ze vergoeden uiteindelijk niets tot nauwelijks

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    9 augustus 2021

    al vele jaren tevreden klant!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    6 augustus 2021

    Liever niet, deze maatschappij houd er van verzekerde te belazeren en vooral slachtoffers.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Filter de beoordelingen