Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 maart 2020

    Zonder poespas een duidelijke verzekering!!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Hoppenbrouwers

    27 maart 2020

    Heb niets aan te merken op de afhandeling van de schade. Deze is professioneel en vlot afgehandeld. Ik zou iedereen klaverblad aanbevelen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Cuijpers

    27 maart 2020

    Zomaar de polisvoorwaarden veranderd zonder ons hiervan op de hoogte te brengen. Ook niet kunnen bewijzen dat wij hier van op de hoogte zijn gesteld. Nu geldt er opeens een eigen risico wat er bij afsluiten van de verzekering niet was. Wij moeten het maar zelf uitzoeken, geen enkele hulp aangeboden. Terugbellen was geen optie, er veranderde toch niets werd ons verzekerd...

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Beste heer Cuijpers, Jammer dat u deze ervaring heeft met Klaverblad. Bij een wijziging in de voorwaarden moet u daar altijd schriftelijk bericht van krijgen. Ik zal contact met u opnemen om dit verder voor u uit te zoeken en ervoor te zorgen dat u alsnog de gevraagde informatie krijgt. Groeten Vera

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 maart 2020

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    6 Rapportcijfer

    Anoniem

    25 maart 2020

    Het leek of ik niet alleen tegen het waarborgfonds vocht maar ook tegen u

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 maart 2020

    Alles wordt goed opgepikt. Ze denken mee en

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    De Jong

    24 maart 2020

    Ik had een vraag voor de rechtsbijstand , voor er een geschil zou zijn . Ik heb de juiste adviezen gekregen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Hendriks

    24 maart 2020

    Meer dan uitstekend geholpen door zeer ervaren en goed geïnformeerde schade-specialist en dat gedurende 10 jaar. Ik ben erg blij met de afhandeling en de begeleiding de afgelopen 10 jaar. Meer dan uitstekend!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    20 maart 2020

    Onze zaak wat betreft een vertraging bij Transavia is met succes en tevredenheid afgehandeld.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Blad Vers BV

    19 maart 2020

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen